Aşk İlişkileri Karşı cinsten soğuyabilmeniz için 3 sebep? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 1 komik olmaması2 güçsüz olması (hem fizik hem karakter)4 Pis olması Güncellemeler+1 yıl sakin olun matematik dehaları elim çarpmış 🤠 Karşı cinsten soğuyabilmeniz için 3 sebep? Cevapla Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Muhtarın_Kızı Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 +1 yıl Trip atması Trip atması Trip atması buz oluyorum 0 0 Yorumla
tamambuson Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Belirli bir sebep yok bana ya 1 saat içinde ya da 05 saniyede ya da 928373 sene sonra arada bir soğuma perileri geliyo sebepsiz bir anda soğuyorum 0 15 Yorumla Jusioan +1 yıl Turkiyede kizlar tipsiz ve sorunlu. Erkek bulduğuna sukretsin Yorumla Soran +1 yıl bu ben resmen Yorumla tamambuson +1 yıl Gidiyim de şükür namazı kilayim tanrı tc erkeklerini kutsasin👏 Yorumla Mayakovski19 +1 yıl Sen hiç sevme o zaman Yorumla Jusioan +1 yıl Saol bencede Yorumla GECE__KUŞU +1 yıl Parası olsa o periler bir anda kaybolur denendi test edildi. Yorumla tamambuson +1 yıl Doru bilgi Yorumla GECE__KUŞU +1 yıl Para avcısı kızlardan nefret ederim aa prdn ben kızlardan nefret ederim Yorumla tamambuson +1 yıl Senin tercihin Yorumla GECE__KUŞU +1 yıl Etmemen için bir sebep söyle Yorumla tamambuson +1 yıl Neden Yorumla GECE__KUŞU +1 yıl İlk ben sordum Yorumla tamambuson +1 yıl Olabilir Yorumla GECE__KUŞU +1 yıl Uff klasik ergenler sizi sensin tamam kısa cvp coolsun Yorumla tamambuson +1 yıl Beni bi coolken çek 🤞 Yorumla
drboobyholmes Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 51% +1 yıl 1-) kıldan tüyden nefret ederim.2-) aptal olmayacak zeki olmalı3-) trip atınca kaçasım geliyor konuşulabilecek olmalı 0 0 Yorumla
KonumYok Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Ortam askıyla yanıp tutusan bırı asla olmasını ıstemem 0 0 Yorumla
Voong Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 943 cevap paylaştı. 1) Fenerbahçe ile kendini kıyaslaması 2) kısıtlamaya çalışması3) gevşek olması. 0 0 Yorumla
GECE__KUŞU Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. 1-soğuk ve kısa cevaplar vermesi2-görüldü atması3-İlk mesajı sürekli olarak ben atmam 0 0 Yorumla
Ardafit67 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl -Saygısız olması-Nankör olması- Herkese mavi boncuk dağıtması 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Aileme hakaret etmesi ya da beni uzaklaştırmak istemesiSeçim karşısında bırakmasıEstetik ameliyatlara girmek istemesi 0 0 Yorumla
Mateschitz Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. kendini bulunmaz bişey sanması alayına bedel direk engel 0 0 Yorumla
Mayakovski19 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Çok komik çocuğum 😀güçlüyüm Allaha şükür sporcuyım karakterimde sağlam genel olarak temizim özellikle el temizliği husuunda sadece biraz dağınığım 0 0 Yorumla
Vishkar Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl 1-Fazla alıngan olması2- Pis olması3-Baskıcı olması 0 0 Yorumla
karakartal-1903 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Pis, negatif ve cimri ayar olurum bu tiplemelere 0 0 Yorumla
İtalyanKürdo Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Egoist olması, yalan söylemesi, küfür etmesi 0 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl 2den 4e atlaması 2 1 Yorumla uomoitaliano +1 yıl Sosösosösolss bu besti tuttum Yorumla
Nolduyaaa Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Yılışık olması yalan söylemesi ortamcı olması 0 1 Yorumla Nolduyaaa +1 yıl Niye abi erkekler üstün ırk mi sorunlusuna da şukretcez Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. üç yok :D 0 0 Yorumla
AYŞİM_ECE Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bakımsız olması. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Trip atması Trip atması
Trip atması buz oluyorum
Belirli bir sebep yok bana ya 1 saat içinde ya da 05 saniyede ya da 928373 sene sonra arada bir soğuma perileri geliyo sebepsiz bir anda soğuyorum
Turkiyede kizlar tipsiz ve sorunlu. Erkek bulduğuna sukretsin
bu ben resmen
Gidiyim de şükür namazı kilayim tanrı tc erkeklerini kutsasin👏
Sen hiç sevme o zaman
Saol bencede
Parası olsa o periler bir anda kaybolur denendi test edildi.
Doru bilgi
Para avcısı kızlardan nefret ederim aa prdn ben kızlardan nefret ederim
Senin tercihin
Etmemen için bir sebep söyle
Neden
İlk ben sordum
Olabilir
Uff klasik ergenler sizi sensin tamam kısa cvp coolsun
Beni bi coolken çek 🤞
1-) kıldan tüyden nefret ederim.
2-) aptal olmayacak zeki olmalı
3-) trip atınca kaçasım geliyor konuşulabilecek olmalı
Ortam askıyla yanıp tutusan bırı asla olmasını ıstemem
1) Fenerbahçe ile kendini kıyaslaması
2) kısıtlamaya çalışması
3) gevşek olması.
1-soğuk ve kısa cevaplar vermesi
2-görüldü atması
3-İlk mesajı sürekli olarak ben atmam
-Saygısız olması
-Nankör olması
- Herkese mavi boncuk dağıtması
Aileme hakaret etmesi ya da beni uzaklaştırmak istemesi
Seçim karşısında bırakması
Estetik ameliyatlara girmek istemesi
kendini bulunmaz bişey sanması
alayına bedel direk engel
Çok komik çocuğum 😀güçlüyüm Allaha şükür sporcuyım karakterimde sağlam genel olarak temizim özellikle el temizliği husuunda sadece biraz dağınığım
1-Fazla alıngan olması
2- Pis olması
3-Baskıcı olması
Geçmişinin kirli olması
küfür etmesi
bakımsız olması
bakımsız
düşük libido
dürüst olmaması
Kendini beğenmiş
Kaba
Görgüsüz