Kocam 10 gün sonra askere gidecek ve kaynanam başıma bela oluyor şimdiden napıcam ben?

Merhaba 29 yasindayim mimarim ,10 haftalik hamileyim. Kocam 10 gun sonra askere gidecek biz Eskisehirde yasiyoruz esimin ailesi İstanbul'da.1 hafta sonra buraya gelecekler gecirmek icin. Annesi bana 3 4 ay kalirim yaninda dedi, ben kesinlikle istemiyorum ama bisey demedim önce telefonda.
Kocama anlattim, ee yalniz kalmamis olursun diyor onayliyor. Ya dedim annemlere arabayla 4 dakika mesafedeyim istesem onlarda kalirim , arada gider kalirim yine ama ben kendi evimde kalmayi istiyorum annen kesinlikle kalmayacak soyle ozellikle sen yokken hiç tahammul edemem dedim, trip atti bagirdi cagırdi.
Bugun sabah sordum konustun mu diye hayir dedi. Annesi ogleden sonra aradi yine soyledi bende ben yalniz kalmak istiyorum duzenimi bozamam istesem annemler gelir ya da ben giderim zaten ama istemiyorum dedim, oda biz muşluyuz o dedigini yapamazsin , birakamayiz tek dedi kapatti yuzume. Aksam geldi esim , yok anneme gelme demişsin dedi, evet dedim, ne cüretle o dedigini yapamazsin falan diye bana emir veriyor dedim.
Sonra çıldırdı aradı annesini anne kalmaya gelme , gecirmeyede gelmeyin hicbiriniz burada agzima tükürüyor bu yüzden benim dedi kapattı. Al istedigini yaptim dedi odaya girdi konusmuyor benimle ama ben hakliyim istemiyorum kiyamiyorum da kocama ama napicam bilmiyorum.

Kocam 10 gün sonra askere gidecek ve kaynanam başıma bela oluyor şimdiden napıcam ben?
Cevapla