Varsaaa ney? 🧸🌿✨
Me: mum ışığında çiğköfte yiyebiler miyiz acabaa hığ🤪
Me: mum ışığında çiğköfte yiyebiler miyiz acabaa hığ🤪

Hayal kurmak güzeldir heleki hissettirebildiğin bir kişiyle bundan dolayı hayal kurmayı ve kurdurmayı severim ❤️ Sorun güzel bir soru bir sürü burada hayali yazabilirim kırlar Bahçeler papatyalar lunapark sahilde yürüyüş otelde geve dansı bunlar yapılmayacak şeyler değil o yüzden hayal kurdurabilen Kişiler hep benim için bir adım önde olur iyi geceler diliyorum 🧿❤️🥰
En büyük hayalim ilerdeki eşimle boks maçı yapmak
Cevap
19Cevap
Manitle beraber ticaret işi yapmak hayalim var umarım ticaretten anlayan biriyle birlikte olurum dnmd
Üst model arabayla fotoğraf çekilmek gövde gösterisi midir? ↗ son sorumada beklerim 👸✨🙏
Ortak hayallerimiz olmayacaksa 2 bedende 1 ruh olamayacaksak neden sevgili olalım ki.
Bence dee, katılıyorum 🤪
Kanada veya Norveç'e gitmek istiyoruz imkanım olursa onu satıp gitcem sfd
Hahshsha😂😂
Hayalim yok mutlu ve huzurlu bir birliktelik sadece gerisi zamanla olur
Üst model arabayla fotoğraf çekilmek gövde gösterisi midir? ↗ bu soruma da beklerim ✨🙏👸
Her türlü deliliğime ortak olması tabi ki.. Birlikte saçmalayabilmek kadar güzel bir şey olamaz.. Keyifli geceler..
hangi sevgilim sevgilim yok 😀
ama bana suç ortağı lazım, sınırsız eğlenebileceğim sürekli gülebileceğim
Mum ışığında çiğköfte harika🤣
Zaten zamlar böyle giderse esnaf ışıkları kapatacak her yer romantik olur o zaman 😊
Hayır yok acaba şu an ne yapıyor gelecekteki sevgilim
Üst model arabayla fotoğraf çekilmek gövde gösterisi midir? ↗ son sorumada beklerim 🙏👸✨
Gelecekteki sevgilim duy beni; o zaman umarım ekonomi vs düzgün olursa güzel şeyler yaparız olmazsa makarnaya devam
Hayalmi ne hayali bu ülkede alarmdan başka bişey kurulmaz 😅😅
Evet var onunla çılgın bir dünya turuna çıkmak isterdim
Üst model arabayla fotoğraf çekilmek gövde gösterisi midir? ↗ son sorumada beklerim 🙏👸✨
hayatımda biri yok.. ve gelecekteki kişinin hayalini bilemem
Bir hayalim yok.
Üst model arabayla fotoğraf çekilmek gövde gösterisi midir? ↗ bu sorumada beklerim 👸✨🙏
şu an sevgilim yok eğer olursa Bi gün Karadeniz'e bulutların üstünü görebildiğin çok yüksek bir yer var bilenler bilir orada romantik saatler❤😁
şu an olmağı için gelecek zamanda ki sevgiliyle çok güzel ve çok büyük hayallerim var Bi bilsen🤗🤗🤗🤗
Sen ne dersen ne istesen Yıldırım hızıyla olabilir her istek
Gözümüzü çok yükseklere dikmisiz kimse yanımıza gelip baktığımız yere bakmaya cesaret edemiyor 😛😛
Üst model arabayla fotoğraf çekilmek gövde gösterisi midir? ↗ son sorumada beklerim✨🙏👸
Benim anca hayalimde sevgilim olur
Üst model arabayla fotoğraf çekilmek gövde gösterisi midir? ↗ son sorumada beklerim 👸✨🙏
Var olmaz mı film izlemeden önce ona çok güzel alevli bir meyve tabağı hazırlamak istiyorum 😂
Sefgülüm yok. Bir hayalim yok
mardin tatili
kısmet olacak mı bakalım
Canlı müzik dinlemeye gidelim.
Suç ortağım olabilecek mi acaba 🤔
Gün batımı ve doğuşunu izlemek yaz ayında
var !
bir şekilde rastlaşabilmek :)
Yağmur altında romantik bir öpüşme.
Var.
var mı hayalimiiiiz
Whaaaaatttt🤔
Sizi gagagalarım benden gizli noli burada
Bana ilan edilmeyen her şey gizlidir dökülün !!!
Kamp hayalimiz vardı
hayal kurmuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?