Biri bana Türkçe mealini diyebilir mi? Kadınlar bile bunu normal karşılıyor artık. Sevgilim çapkınlık yapsın, erkek adam yapar ama benden ayrılmasın modlarındalar. Bu ihanet değil de ne!
Çapkınlık Doğuştan gelen ve bunu seven... düzgün kadın gelene kadar onunla bununla görüşen konuşan kişidir.. sanaldan asla birine çapkın gözüyle bakmayın ona bakılacaksa herkes çapkın olur di mi? :D neyse bu şekilde davranan insana çapkın denmez.. bunu bir anlayalım. Doğru kadına yanlış yapan kişi de sadakatsizdir.. aptal! ma'ldır yani.. örneğin mutlu bir ailesi iyi bir eşi ya da sevgilisi var diyelim.. yine de fakat aldatmışsa bir şeylerin eksikliğinden dolayıdır.. yani kadın da aldatır aslında erkek de bir şeylerin eksik olmamasına dikkat edin. :)
Evet çapkınlık aldatmaktır. Bazı kadınları görüyorum, eşleri/sevgilileri dışarıda karı kız keserken hiç sesleri çıkmıyor. Mesela daha geçen gün dışarıdayken genç adamın biri yanında sevgilisi varken dönüp bana uzun uzun bakmıştı. Sevgilisi hiç oralı bile olmamıştı. Bu tip kızlar çok kullanılır ya çok saflar ama kötü anlamda
Çünkü kadınlar tüm hayatlarını sadece bir erkek üzerine kuruyorlar. Ayakları üzerinde duran güçlü kadınlara sor , erkektir yapar lugati kitaplarinda yazmaz. İhanet sadece yatakta olan bir şey değil. Benim sevdiğim adam gözünün ucuyla bile farklı niyet taşıyarak bir kadına bakmamalı.
ÇOK RİCA EDİYORUM bu tarz konularda genelleme yapmayın. Yanlış algı oluşturuyor. Hiçbir kadın sevmez ve kabul etmez böyle bir şeyi. Bu sizin dedikleriniz elalem ne der diye aklını bozmuş kendi ayakları üzerinde duramayan hatta benim "kadın" demek bile istemediğim şahıslar.
Böyle bir genellemeyi hem şahsıma hem de ömrü boyunca kendi ayağı üstünde durup direnmiş sevgili anneme haksızlık ve hakaret sayarım.
Bana göre de aldatma yerine sayılır. Kişi başka arayışlara girer, başka kadın, erkeklerle bir şeyler düşünür vsvs temasa geçmemesi benim için kabul edilir değil. Çapkınlık aldatma potansiyelidir.