Şu Ergen'in kafasındaki tilkilere ne demeli ben çok mu safım o ergen mi çok zeki?

merhaba bir arkadaşım vardı anlatmak istiyorum neyse biz arkadaşız onun ısrarı üzerine çok güzel arkadaş olduk her şey iyi hoş daha önce bahsettim bilen bilir asker kendisi bana abla diyordu yaşı 24 25 dedi bana neyse geçenlerde senden hoşlanıyorum dedi sen iyimisin biz abla kardeşiz dedim hepsi numara dedi sırf seninle konuşmak için dedi flört sevgiliye karşısın bildiğim için böyle yaptım dedi ben arkadaşlığı bitirdim o çok üzüldü dün aramış pişman değilim yine olsa yine yaparım affet beni bir yalanım daha var dedi ne dedim ben aslında 20 21 yaşındayım seni sevdim aşkın yaşı yok diyor ben 26 şok geçirdim çocuğu 24 25 sanarken ergen çıktı ona yok artık mert dedim iyimsin neden böyle bir şey yaptın dedim başından beri sende hoşlandım ve gerçek yaşımı söylersem bırak sevgili olmayı arkadaş dahi olmazdın dedi seni rahatsız ettim kusura bakma özür dilerim üzgünüm ama tek gerçek duygularm diyim kapattı pişman değilim bu sayede seni tanıdım dedi yine olsa yine yaparım hep mutlu ol dedi telefonu kapattı gitti 🙄🙄🙄🙄 benim sıfat 😱😱😱😱
Şu Ergen'in kafasındaki tilkilere ne demeli ben çok mu safım o ergen mi çok zeki?