Evet boyum yalnızca 172,172 sadece 172 cüceligr yakın bir boy üniversiteye gidiyorum ve yasitlarimin yüzde 95 i benden uzun, benden kısa erkek son 3 haftadır görmedim bile Üniversitede yemin ederim ki.
Ama buna rağmen burada yalanci ksahtekar kız bile olduğu şüpheli varlıklar gelip yok ya kısa değilsin orta vs diyip duruyor, abi siz şaka mısınız yani gerçekten şaka mısınız,170 kizlar bile orta boylu kabul ediliyorken 172 erkek nasil kısa oluyor cuceyim ben
Ve asla da sevilmeyecegim çünkü 155 kizlar da uzun istiyor yalnızlık benim kaderim sevmeyin zaten ne hakkım var benim
Ama buna rağmen burada yalanci ksahtekar kız bile olduğu şüpheli varlıklar gelip yok ya kısa değilsin orta vs diyip duruyor, abi siz şaka mısınız yani gerçekten şaka mısınız,170 kizlar bile orta boylu kabul ediliyorken 172 erkek nasil kısa oluyor cuceyim ben
Ve asla da sevilmeyecegim çünkü 155 kizlar da uzun istiyor yalnızlık benim kaderim sevmeyin zaten ne hakkım var benim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kaç gündür aynı şeyi paylaşarak ne yapmaya çalışıyorsun?
Benim boyum da 160. Evrim yok diyenlere söylüyorum. Evrimsel biyolojinin bazı gerçekleri var.
Ben de 1.68 im bir iki girisimim oldu bu sekilde olmadi zaten bu saatten sonra hic ugrasmam
Böyle yazanlardan bir b*k olmaz zaten sağ ele devam edin fazlası zarar haberiniz olsun :D
Yok be kardes her zaman oyle degil sohbetin iyi olsada sosyal aktiviten olsada olmuyor bazen zorlamanin bir manasi yok galiba
Kadınlar her zaman özgüvenli cesur erkekleri sever.
anladığım kadarıyla acemisin kardeşim. o yüzden boya takıntı yapman ya da boyumdan dolayı mı acaba demen normaldır çünkü bilmiyorsun tanımıyorsun kadınları.
Yok soruyu ben sormadimda hani ne kadar atik olsanda konuskan cesur olsanda bazen olmuyor yani bilmiyorum olmuyor yani ben sosyal aktivitelere katilirim konuskanimdir hemen kaynasmam ama kaynastim mi cok konuaurum oz konusurum canım canım ergence konusmam ama bakiyorum soyle bizim yasitlara cogu ap, tal
Bende niye oluyor ozaman Şeytan tüyü mü var bende :D
Tecrübesiz oluşundandır Apta! oluşu. kadınlar da biliyor bakınca görünce anlıyor nedir ne değildir Yani para ile alakası yok inan ki. kaynaşınca iyi konuşmayacaksın neyse o ol direkt konuş 1 se 2 olur 3 se 4 olur 1 kadın sana evet derse her kadın evet der unutma her kuşun eti yenmez derler yalan o 1 milyonda 1 öyle biri çıkarsa da düş peşine bırakmayın :D
Senin boyun kaç
Bak kardeşim ben yeri geldi acemiliğimden kaybettim yeri geldi , grzkl insanlar denk geldi yani nadip olmadı ben ciddi ilişki adamiyim bazisi desen istemedi. Ben centilmenim diye seven yok herhalde anlamadim.😅Centilmenligimi korkak saniyorlar galiba
1.68 ben takmiyorum pekte yani olmayinca olmuyor zorlamiyorum ben de gezip tozuyorum kendim cogu iliskilerde sahte geliyor bana
Bana sorduysan Benim boyum 1.77 300 liraya 20 tane kız ayarlarım verdiğim taktiklerle ilk aşamada denersınız 1. olursa hesaba parayı atarsınız kabul mu? kabulsa takip ederim.
Kadınlar üzerinde 10 yıl tecrübe sabit yaş 25
Ula sen de ya 😅
Ama n'apim baktım çok isteklisiniz bunu ticarete dönüştüreyim dedim :D :d
Kardes benim olmuyor olmasida zor galiba artik imtihanim gibi bir sey galiba😅
Siz işi bilmiyonuz harbiden ya da saf ayaklarına yatıyonuz :D
Kısa boylu değilsin şovu kesin 172 olsaydın görürdüm seni 5 cm çok ciddi bir fark
Biliyorum biyorum ama nafile olmuyor ugrasamam 😅
değil 1.70 1.60 da olsam yine götürürdüm merak etme :D
Biliyorsun? uğraşamam diyorsun olum beklersen sana geleni alırsın :D harakete geçersen her şeyi :D
Kardes ugrastim diyorum olmuyor 🤷ben ciddi dusunuyorum eglenmelik degil
Git Annene söyle ozaman evlenmek istediğini düzgün bitane bulsunlar sana :D kökten çözüm benim bulduğum kızlar benden beter oluyor genelde :D bende yani evleneceğim düzgün bir kız ile hayırlısı bakalım
Amin ben de oyle dusunuyorum zaten disarida buldugumuz manya, k oluyor genelde😅
Kadınlar bir çiçektir koklamasını bilene :D manyak olanın da bir canı var istekleri var :D ulan ne 'sala'ksınız :D
Manyak olan tercihim degil birader😂
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!