Aynı köyden olan biri var benimle fakat benden büyük abi dediğim kuzenlerimin arkadaşları ben 22 yim sanirim oda 27 ben onu ilk dayımlarda gördüm onun oğluyla arkadaş olduğu için bi kaç kez baktım ama o hiç bakmadı hep başı önündeydi annemle babamla falan konuştu bi süre sonra kalktı yine hiç bakmadan biz İzmir'de oturuyoruz onun ailesi köyde çocukta burada çalışıyomuş babaanneme söylemişler ailesine bi söyleyin diye fakat annem babama söyledi ama babam çatlak şey ha falan dedi annemlede konuştuk köye getirmeye kalkarsa napıcan yarın bi gün dedi sen iş yapamıyon çalış dicekler durumları iyi değil biz gibi onlarda dedi yinede düşün taşın dedi aileside zamanında çocuğun nişanlısı şehirli ve açık olduğu için istememisler zorla çocuğa ayrıl demişler ayrılmış kafam çok karışık napsam bilmiyorum bu arada annem çocuk demiştir ailesi seni tanımıyo çünkü dedi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Köye gidecek değilsin ailesi kabul ederse şehirde yaşa Yoksa çok zorlanırsın olmaz
Zaten köye gitmem çünkü bizim yaşımızda kimse yok köyde ama çocuk askeri ücretle çalışıyomuş burada
Ama yarın bi gün çekip köye gidicek çalışmak zor gelirse napcan dedi
Şehirde yaşarsanız da sende çalışırsan ancak geçinirsiniz kira vs sevdikten sonra aşılır ama köye gitme ömrünüz çürür
Peki sence çocuk beni beğenmişmidir çünkü ailesi hiç beni tanimiuo annem çocuk demiştir ailesi kafasına göre demez o demeden falan dedo
Telefonla mesajlaşın bunu bilemezsin konuşmadan. aracılar sallıyorlar genelde beğendi falan diye.
Ailesi anneme haber göndermiş söyleyin diye köyde falan denk gelince söylerler falan dedi ama hiç bilmiyorum cidden annemle bu konuyu çok konuştuk bu konu nerden çıktı anlamadım ama illaki çocuk demiştir yoksa ailesi diyemez dedi bilemiyorum cidden
Yapma. Davul bile dengi dengine. Sana ayak uyduramaz, seni de mahveder.
Ne anlamda dedin bunu davul bile dengi dengineden kastın bizde fakiriz onlarda fakir?
Hayır. Kültür olarak dedim. Ortam olarak. O köyde büyümüş ise, oranın zihniyetiyle senin yaşamanı isteyecek.
Zamanında şehirli kız bulmuş ama
Öyle bişey istese nolur ben yapmam ki benim için sorun köyde yaşamamı isterse asıl
Yani bulması bir şey ifade etmez ki? Adamı tanımadan bunu bilemezsin. Ayrıca sana rol de yapabilir. Evlendikten sonra 180 derece değişmesin dikkat et :D Köye taşınmak gibi bir hata yapma sakın. Türkiye'de köyde yaşanmaz bence.
Yani köyde yapamam kendi şu an şehirde çalışıyor İzmirde ama annem yarın bi gün çalışmak zor gelirde çekip köye giderse napcan dedi
Asla taşınmam.
Bence köylü biri ile evlenme derim. En basiti ailesinden kopabiliyor olması lazım. 2 lafa söze kanıp ailesinin isteklerini sana dayatırsa falan şaşırma yani. Ya da bir dedikodu, fesatlık vs durumunda seni yargılamaya kalkarsa da şaşırma. Sen kendini yetiştirmiş birini bul derim.
Ailesinden kopabiliyor mu bilmiyorum burada çalıştığına göre kopabiliyor demekki hem oda bunalmıştır heralde kafam çok karışık köyde yaşamicak olsam tamam ama bundan emin değilim ailesi nasıl bilmiyorum baskıcımı değil mi hiç bi fikrim yok
İşte, tanımadığın için durum riskli. Rol de yapabilirler uyanık olman lazım. Başka adam mı kalmadı cidden? :D O kadar mı yok yani? :D
Bi isteyen daha var onlarda akraba babamın dayısının torunu durumları baya iyi ama ben ona karşı bişey hissetmedim hiç istemiyorum onu söyledim de babamda bunu istiyo Diğerine laf ediyo
Sen sevdiğin adamla evlen ama iyi tanı. Her konuda iyi tanı. En sağlıklı evlilik böyle olur. Kimseyi iyice tanışmadan, her konuyu konuşmadan evlenmeye karar verme. Hatta bazı konularda test et. Ev işleri, çocuk vs.
Annem çocuğu beğendin mi beğendiysen ben istiyom diyosan ben karışamam zaten dedi
Bende bilmiyorum dedim kafam karışık
İyi demişsin. Acele etme. Hayata bir kere geliyorsun, koca dediğin bulunur. Dert etme.
köle olmak istiyorsan durma koş
Köle olmak gibi bi düşüncem yok ama bilmiyorum çocuğu beğenmiştim şimdide kestirip atamıyorum direk
yahu kızım saf mısın sen? ailesi çocuğun nişanlısını sırf açık diye istememiş ayrılmaya zorlamışlar diyorsun. Bunu o kıza yapan sana neler yapar hiç mi düşünmüyorsun. az şu kafanı kullan bırak şu yobaz aileyi
Bende açığım ve ailesi beni istiyo şu an bunu annemede dedim o zaman öyleydi artık açık maçık umursamıyolar demekki dedi
ataların hiç boş lafı yok , can çıkar huy çıkmaz. pişman olursan eğer iş işten geçmiş olacak. Kendi kararını kendin ver. Ben diyeceğimi dedim
Evlenmek kiti değil evlen uste
Anlamadım
beğenmiş seni
İyide hiç bakmadı bana
çekici birisin