Güncellemeler
+1 yıl
Çocukla iyi anlaşıyoruz çok ortak noktamız var ama bu özelliği yüzünden çıkıp çıkmama konusunda kararsız kaldım ciddi bir şey olmayacağı da belli zaten ne yapsam bilemedim sırf takılmak için kabul etsem mi etmesem mi bilmiyorum. Benden başka 2 sevgilisi daha var 😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yani kabullenebiliyorsan yaparsın. Kıskançlık krizleri, stalk vs olacaksa bulaşma. Benlik bir şey değil mesela. :D Ona sevgililik demem yani. Olsa olsa manitacılık olur. Fakbadilik olur. :D
Yani cucklod ve swinger olayının biraz daha kibar hali olmuş. Mühim olan senin düşüncen nedir bu durumda?
Bana göre değil ama saygı duyuruyorum normalde yakında olsa kabul etmezdim ama uzakta olduğu için ve iyi anlaştığımız için kararsız kaldım
Her deneyim bir tecrübedir …
Yani çık gitsin diyorsun jsjskek
Bu deneyimi başka türlü nasıl yaşayacaksın? Bence denemelisin kafana yatıyorsa
Poliamori herhalde hafif terimi biz buna mezhebi konya ovası diyoruz toplum içinde. Hatta erkeğine de g**at deniyor.
Hayır. Sadece menfaatiniz icin beraber olacaksiniz onun yerine buradan birisini bul daha iyi
Ayrica neden ilişki yapma cabasindasin
Kafam dağılsın diye zaten ciddi bir şey düşünmüyorum sevgilimden ayrılalı az zaman oldu amaç takılmak konuşacak birinin olması
Anladim sevgili olması şart mi yoksa?
Benim için şart değil de çocuk 3. sevgili arıyor ve bunu da dürüstçe söyledi yoksa ben arkadaş da kalırdım ben de düşüneceğim dedim
Kendini bu kadar dusurme. Boyle karakterini dusurmeyecek insan olduğunu hatirla. Herhangi fikir alisverisi icin ekleyebilirsin. Kendimce yardımcı olmaya çalışırim
:)))) sadece yatalım diyemeyenler iliskilere boyle isimler buluyorlar :)
Uzaktayken yatamayız yakında olsaydı doğru 🤷🏼♀️
uzaklik icinde vb diye dusun :)
bu ara çoğaldı hatta eşleri bırakıo alıyor ilişki için gece
Ben kabul edemezdim teklif edilse bile silerdim direk yani
gvad diilim uya olmazdım öyle bir ilişki içinde 😂
Tanımı dahi iğrençç ötesi
G*avatlığın bilimsel adı gibi bir şey
Bir dönem öyleydim.
Peki nasıldı memnun muydun bu durumdan
Memnundum evet çünkü kafan rahat oluyor. Birde iki kızda birbiri ile sevgiliydi
Anladım evet kafan rahat olura benziyor kararsızım ya bakalım çünkü ilk defa poliamori biri ile konuştum. Uzakta olduğu için mantıklı geliyor da bilemiyorum teşekkür ederim yorum için
Rica ederim ne demek
Kısaca g*vatlik
sanmıyorum böyle birşeyi kabul edebileceğimi
İlk kez duyuyorum
Çiflterin kendi kararı
Ben çok eşliyim
Nasıl bir durum memnun musun bundan
Yokya şaka yapıyorum. İnsanlar cok eşliliği yonetemez bence olmamalı, sacma bir durum
Yol yakinken oyle biriyle olmamalisın bence