Kayınvalidem beni istemiyor mu?

Arkadaşlar 9 aylık evliyim eşimle evlilik sürecimiz aileler yönünde biraz anlaşmazlıklar olarak oldu her iki taftada ama tatlıya bağlandı evlendik ama o günden beri kayınvalidem sanki bana karşı hep soğuk gibi yani gülsede rol gibi geliyor bugün bizi yemeğe çağırdı ilgilendi saolsun iktam etti konuştuk konu eskiden açıldı insanların sinirli falan olmasından bana dedi sende sinirlisin nişanda bşeye sinirlenmiştin mağaza ile ilgili ordaki satıcıya verdiğin tepki kafamda soru işaretleri oluşturdu ben dönecektim kızım istiyor diye tamam dedim dedi şakayla karışık buda benim zoruma gitti ona ben orada yapılan hatadan dolayı öyle davrandım belki sert çıkışmoş olabilirim ama stresliydik ve birazda sinirliyim ama ben kimseye ya da size en ufak bir saygısızlık hiç bir zaman yapmadım yapmam dedim biliyorum dedi güldü eşimde anladı bozulduğumu bşe demedi güldü çıkışta sessiz kaldım yine bşe demedim eşim konuyu açtı annemde işte arada böyle şakaları olıyor falan dedi bende boşa uşraşma annen açık açık benim sana miyetim yokdu kozıö için tamam dedi dedim bunu demek istedi dedim güldü yok olur mu dedim e varsa başka bir açıklaması söyle dedim güldü bşe demedi ama ben bu davranıştan sonra soğudum ben biraz fazla alıngan bir çok şeyi fazla kafaya takan biriyim belkşde bu yüzden ama bu düşüncesi artık ömür boyu aklımdan çıkmaz sizce nasıl davranmalıyım?
Kayınvalidem beni istemiyor mu?