Nişanliyim, seneye düğün düşünüyoruz. Ege yöresi adetlerini bilen bilir. Nişanlimin ailesi geldi düğün için kaç bilezik istersin dediler 10tane düz bilezik yeter dedim. Dün kayınvalidem aradi dedi ki kizim her şey çok pahalandi zaten ev yaptiriyoruz, ben sana bileziği 10degilde 7yapabilirim annenle konuşçam anlatçam halimizi dedi. Benimde annem çok inattır inatiçidir dediği dedik bir kadındır.! Annem 10dan aşaği asla inmez öğrenirse de bu işi bozar dedim. Olayi babama anlattim babam bile 10dan aşaği inme kızım dedi annnene anlatmadan kendi aranizda çözün dedi. Şimdi ben kadına ne diyecegim?
Tamam anlıyorum her şey cidden pahalandı zorlaşti 7benim içinde iyi gibi ama benim ailem işi zorlaştiriyor. Ortada kalan ben oldum ben bu işin içinden nasıl temizce kurtulabilirim? Tamam 7 olsun deseeeem kendi ailem vırvır yapaçak yok 10da karar kıldık 10olsun desem onları zora sokacagim bu sefer bana kara bakaçaklar bi fikir verin lütfen…
nişanlımla ayrılmak istemiyorum çünkü ona aliştim.
Tamam anlıyorum her şey cidden pahalandı zorlaşti 7benim içinde iyi gibi ama benim ailem işi zorlaştiriyor. Ortada kalan ben oldum ben bu işin içinden nasıl temizce kurtulabilirim? Tamam 7 olsun deseeeem kendi ailem vırvır yapaçak yok 10da karar kıldık 10olsun desem onları zora sokacagim bu sefer bana kara bakaçaklar bi fikir verin lütfen…
nişanlımla ayrılmak istemiyorum çünkü ona aliştim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer