Nişanlım ilgisiz bana karşı nişan olduğundan beri ve sürekli masraflardan bahsediyor 😓
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
ya şimdi kimsenin günahını almak ya da arasını bozmak istemem ama senle ilgilenmiyorsa başka kız bulmuş olabilir nasıl olsa bu kızın başını bağladım artık nişanlıyız çok ilgilenmesem de olur kafasında sanırım ya da başka kız bulduğu için seninle tartışma yaratmaya çalışıyor böyle davranayım da beni terk etsin suçlu ben olmayım gibi düşünüyor olabilir bence sende ona ilgisiz davran hatta onunla konuşma eğer gerçekten seni seviyorsa seninle konuşmaya çalışır baktın onunla konuşmadığın halde sana ulaşmaya çalışmıyor o zaman seni artık sevmiyor demektir ya da onu test et bir tane hesap aç başka kız gibi yaz eğer konuşmaya devam ederse durum belli olur veya onu dışarda takip et bakalım kimlerle görüşüyor belki bir kızla onu sarmaş dolaş yakalayabilirsin bu talitmaları uygulama sorunun ne olduğu ortaya çıkar durum anlaşıldığı zaman da yapman gereken şeyin ne olduğunu biliyorsun zaten
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇünkü evlilik sorumluluğu is loading... Şaka bir yana sadelik hayattır. Maddi anlamda destek olamıyorsanız bile ihtiyaçları minimuma indirgemek biraz da sizin elinizde diye düşünüyorum. Bir de o şekilde bir yöntem geliştirmeye bakın sonra sorunuzu güncelleyin gelişmeleri merak ediyorum.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Toz pembe evlilik hayali gerçeğe dönerken finanasal olarak ciddi travma yaratır. O travmayı yaşıyor olabilir.
Hayali ne güzel, sevdiğin insanla mutlu mesut bir yaşam hayali ama hayali gerçeğe çevirirken dünya kadar birikim gerekiyor. Hele bu zamanda çok zor. Muhtemelen onun stresini yaşadığı için biraz düşmüş olabilir. Destek ol çocuğa00 Yorumla
+1 yılSakin olacaksın, nişanlın sana karşı ilgisiz ise, ne yapacaksın? Sende ilgisiz davranacaksın. Kendisi sana ilgi göstermiyorsa sende inadına ilgilenirsen kendini büyük görür. Demek istediğim nişanlının düşüncesi 'ah beni zaten seviyor benim için herşeyi yapar' vaz geç bu tavrından
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
29Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılGaliba artık seni ulaşılır olarak görüyor ilişkiyi canlı tutmak senin elinde
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı.
+1 yılEkonomik sıkıntının farkındasın demi herkeste ki gelecek kaygisiinin hele birde sırtinı yaslayacak bir babası yoksa parası yoksa. Okadar normal ki ona kayması ilgisinin Şu an kiz olarak sen kenarda bekliyorsun yaptığın şey gelinlik seçmek düğün salonu bakmak saç baş yakın yerleri araştırmak onun yukü çok ağır. Nereyi tutacağız ileride nasıl geçineceğiz ev nasıl alacağım taki desen ortada destek ol ona şımarık kiz rolünden cik ilgiyi düğünden sonraya bırak Şu an ona senin destek olman gerekiyor
14 Yorumla- +1 yıl
realist yaklaşım herkes bu şekilde gerçekçi olsa keşke
- +1 yıl
@kasper3434 gerçekler bunlar hayat çok zor ınsanların birbirini anlaması gerekiyor
- +1 yıl
insanlar uyuşturulmuş gibi empati kuran kişileri görmek şaşırtıcı maalesef bu yaklaşımları görmek hem garip hem sevindirici
- +1 yıl
@Saraaltin90 empati kurmak için ya donanımlı olmak ya psikolog olmak ya da öğretmen olmak gerekir sanırım, siz donanımlı öğretmen olmalısınız :)
Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı. Belki de bu maddi sorunları çözmek için yollar arıyordur kafası başka şeylerle meşguldür. Al karşına konuş bir derdi varsa yardımcı olmaya çalış. En kötü ben de çalışırım hallederiz de. Bu arada ekonomi kötü, evlenirken öyle absürd abartıya girecek masraflardan kaçının. Hatta düğün bile aşırı saçma yap uygun bir nikah otur. Düğüne vereceğim parayla alırım adamı tatile çıkarım mis.
10 Yorumla
+1 yılNişanlanmadan önce masrafları düşünseymiş. Şimdiden böyleyse ileride daha da ilgisiz olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Düğün öncesi bazı erkekler öyle olur. Ruhsal parasal konularda çok sorun yapar. Özellikle düğün öncesi stresler idaha fazla olur ki seninki o yolda ilerliyor şimdiden çok tartışmalar yaşayacaksınızdır muhtemelen.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 669 cevap paylaştı. Düğün yapmak için en az 200 bin lira para lazım olacak bunuda kredi çekerse 400 bin geri dönüşümü olacak sen ilgisiz olduğunu düşünüyorsun aslında ilgisiz değil borcun stresini yaşıyor
00 Yorumla
+1 yılSana böyle demeye hakkı yok evlenmek için onu sen zorlamadın nasıl olsa ve onu sevdiğini böyle dediğinde üzüleceğini biliyor o da gerçekten sevse böyle bir şey düşünmez
00 YorumlaÇok fazla masraf oluyorsa düşünmesi çok normal bence direkt nikah kıyın hem o rahatlar hem sen. Düğüne nişana ne gerek var. Boşa masraf.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAdam napsın masrafı düşünecek tabi bi ev döşemek 150 bin i buluyor sen ilgi diyorsun... İlgi yerine karsındakini anlamaya çalış bence
015 Yorumla
Soran+1 yılOda senin söylediğini söylüyor biraz beni anla diyor
- +1 yıl
Bi birikimi yoksa adam sitere bile girer yani.
Yarın oturma grubu su olsun buzdolabı su olsun diyecek olan sensin sitresini cekicek olan o
Soran+1 yılBorç olcak her şey belli zaten oda stres altında bıkmış durumda
- +1 yıl
Bi arabam var 300bin kadar eder
Evlenipte onu o masrafa vermeye kıyamıyorum o yüzden bekarım 🙃 artık elilikte iyce mantıksız gelmeye başladı.
Soran+1 yıl300 neki daha fazla gidiyor bu süreçte şok oldum artık evliliğin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum
- +1 yıl
Yani 300 ortalaması 100 beyaz eşya 150 mobilya 50 ıvırzıvır 75 altın altını saymıyorum o bi yatırım benim için 🙃
Soran+1 yılRahat 800 gidiyo
- +1 yıl
Sende adam benle ilgilenmiyo diton ben direk vaz gecerim ki 800 e 😁
Soran+1 yıl😀😓😓 üzüleyim mi güleyim mi bilemedim
- +1 yıl
Bence bu sıralar onu sık bogaz etme derim.
Soran+1 yılHaklısın sessiz kalmam gerek sanirim çok söyleniyorum
- +1 yıl
Adam Nisan yaparak niyetini belli etmiş zaten daha nasıl bi ilgi göstersin.
Soran+1 yılAynı şeyi söylüyor oda nişan yaptım daha ne diyor
- +1 yıl
Ee yani sen ona ilgi göster sevgi sözcukleri söyle ne biliyim daha fazla ilgi göster karsılıgını alırsın.
Soran+1 yılUmarım öyle olur 🙏🙏
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Nişan ve düğün masrafları onu yormuş ve şu an ilgisi o tarafa kaymış
sürekli düşünmekten sana zaman ayıramıyor olabilir
ona yardımcı ol ve sen ilgisini çek
iyi gelecektir00 YorumlaMasraftan başka bir şey düşünmeyen kişiden adamda olmaz kocada olmaz babada olmaz partneri değiş sonra pişman olursun
00 YorumlaAdama ne kadar masraf çıktıysa artık. Her şey çok pahalı. Zor iş.
012 Yorumla
Soran+1 yılÖyle cidden elini neye atsan para istiyor nerdeyse nefes almak bile para olcak
Soran+1 yılKonuşuyorum yanındayım diyorum ama adam yine aynı diğer gün su borç bu borç diyor
Soran+1 yılDoğrudur ama ben çalışmıyorum çalışsam illaki yardım ederdim
Soran+1 yılMaalesef afedersin çocuk essek gibi de çalışıyor
Soran+1 yılUmarım çok teşekkür ederim anlayışınız için ve güzel cevaplar için 🙏
Soran+1 yılSağolun çok teşekkür ederim iyi geceler 🙏
Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Acaba aç gözlü davranıp fazla borca mı soktun ki senden soğudu
00 Yorumla
+1 yılMasraflardan bahsediyosa sürekli, neden birikim yapıp da evlenmeye öyle karar vermemiş
00 Yorumlabu konuyu bence bir sevgiline sor bana soguk olduğunu hissediyorum böyleyse bu ilişki yürümez diye başla konuşmaya kalanı onun elinde olsun kimseyi yanında tutmakla uğraşma kendine eziyet etme bitecekse hiç evlenmeden bitsin kurtul
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRomantizm bir kenara itilip, gerçeklerle yüzleşme zamanı gelmiş. Coğrafya kaderdir hanımefendi, bu ülke insana romantizmini bile yaşatmaz :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çünkü seni elde etti. Çünkü artık onunsun bunun rahatlığı var
00 YorumlaBaşta bu hale getirenler Allahindan bulsun. Bunu oturup onunla bir konusman lazım üzülme hiç değilse bir cevap alirisn için içini yemez
15 Yorumla
Soran+1 yılAminn. konuştum üzme beni artık diyorum yine diğer gün konuyu açıyor
Soran+1 yılSabretmeye çalışıyorm başka napiyim
Soran+1 yılİnşallah ya
Valla en zor zamanlar nişanlılık zamanları bu süreci sıkıntısız atlatırsan rahatlarsın ama herşeyini alttan alma yoksa önünü alamazsın masraflar da şimdi mi aklına gelmiş bı tek o evlenmiyor
00 YorumlaNişan masraflarını görünce gözü korkmuş olabilir ya da birlikteliğin ciddiye gittiğini fark edip bir kişiye bağlı kalmaktan korkuyor olabilir, biraz gönlünü hoş tut başbaşa odayı deneyin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl“Elde ettim” kafasına girmiş şimdiden. Evlenince daha beter olur emin ol
01 Yorumla- +1 yıl
O kadar karamsar olma
+1 yılCiddi misin biz bulamıyoruz o bulmuş masraf mi diyor garip
05 Yorumla
Soran+1 yılMasraftan başka bişey konuşmuyor
- +1 yıl
Kac yaşlar sizin ne iş yapıyor cocuk
Soran+1 yıl25 yaslarindayiz yönetici kendisi bende çalışmıyorum
- +1 yıl
Ya hersey ateş pahası haklı belki ama bunu sana yansıtması dogru değil yinede gözden geçir istersen ilişkiyi
Soran+1 yılSusuyorum sırf üzülmesin diye ama uzdukce üzüyor
+1 yılCicim ayları çoktan geçmiş sizde şimdiden masraf tabiki olacak
00 Yorumla
+1 yılMadem oyle niye evleniyor evlilik bu herseyde olur tabi
00 YorumlaCimri biriyle evlilik izdiraptir. Geçmiş olsun kardeş
00 YorumlaGit kredi çek yardımcı ol
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye kredi çekeyim
Soran+1 yılSorun etmiyorum ki susuyorum o sorun ediyor
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Evlenince düşünemiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen o yüzden üzülüyorum bende aynı şeyi düşünmeye başladım
Evlenince yandın simdiden boyleyse iğrenc ya
028 Yorumla
Soran+1 yılBu duruma çok üzülüyorum
Soran+1 yılSöylüyorum konuyu açma kapat artık diye diğer gün şunu aldım bunu aldım şöyle yaptım böyle yaptım
Soran+1 yılAynen bende ona kızıyorum dedim o zaman neden evlenmeyi düşündün seni zorlamadim
Soran+1 yılZaten hediye almıyor ki evlenince beter olur o kesin
Soran+1 yılUtancimdan kimseye diyemiyorum ki bana bişey almıyor bile ama utanıyorum insanlara demiyorum bile
Soran+1 yılBaşta böyle değildi ki başta ilgili alakalı şimdi o kişi değil gibi
Soran+1 yılAileme nasıl dicem çok. kotu olur biliyorum diyemem o yüzden susmaktan bıktım
Soran+1 yılO kadar üzgün ve bıkkınlik varki anlatamam
Soran+1 yılÜzücü durumlar var maalesef
Soran+1 yılHaklısın doğru diyorsun gerçekten bende geceleri hayatım mahvolcak mi diye düşünüyorum ve bıktım
Soran+1 yılÇok doğru haklısın canım
Soran+1 yılÇok sağol canım çok düşüncelisin🙏🙂
Soran+1 yıl💛💛
ay napsin adam yasam sartlari cok zor
00 YorumlaCiddiyet söz konusu çünkü.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Nasıl bahsetmesin herşeye hergün zam var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılevlilik fikrini iyice düşünmelisin...
00 Yorumla
+1 yılJeton düştü sanırım 😁
00 Yorumla
+1 yıldemek ki emin oldu artık senden ahmak 😀
00 Yorumla
+1 yılNedenini tahmin edebiliyorum
00 Yorumla
+1 yılEe bazıların ki kalbin de bazılarının da hevesinde
00 Yorumla
+1 yılPara muhabbeti yapan biri anladığım kadarıyla
00 Yorumlacimri erkeklerden nefret ederim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Boz nişanı yeniden ilgilensin :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Parası gitmiş, canı yanıyor yazık :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Adamda haklı para yetiştiremiyordur
04 Yorumla
Soran+1 yılOda öyle söylüyor bişey kalmadı elde diyor
Soran+1 yılAmin bu zamanda evlilik çok zor
Gizli Üye(25-29)+1 yılAt yüzüğü, nişanlıyken böyleyse düşman başına
03 Yorumla
Soran+1 yılAtmakta kolay olmuyor ki ona üzülüyorum atsam büyük sıkıntı olcak
Cevap sahibi+1 yılOlsun, senden değerli mi masraflar mal mısın kızım
Soran+1 yılDüzgün konsuur musun
+1 yılseni kazandığını düşünüyor..
00 Yorumla
+1 yılBir yandan da hak veriyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılSebep
- +1 yıl
Parasal durumlar karışık ve kafa orada olabiliyor
Soran+1 yılSürekli aklı parada zaten üzülüyo o yüzden
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçek yüzünü görüyorsun işte...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenince düzelir alttan al
00 Yorumla
+1 yılkaçmayamı calısıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılYani sürekli sıkıntılı anlamadim
- +1 yıl
bunalıma girmiş o ciddiyet belkide onu korkutuyor nısnalılık donemi en skıntılı donem ne kadar kıs ao kadar iyi istersen yaz konusalım
Soran+1 yılSanırım bunalımda bana da öyle geliyor
+1 yılOhoo şimdiden başlamış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman evlenmeyin
10 Yorumla Adam başka nasıl olsun bu pahalılıkta
00 Yorumla
+1 yılSevmiyor seni
00 Yorumla
+1 yılDurumu yoktur belki cocugun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılÖnceden baktımı tadına
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlginç
00 YorumlaSevmiyordur seni
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgisi konusunda şüphe duymuyorum
Geçinmek zor
00 YorumlaSoğudu kesinn
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim nişan yaptığımızdan beri bana karşı çok ilgisiz. Neden böyle😓?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler