Dün gece konuşmaya başlayıp numarasını aldığım kızla dün akşam dan sabaha kadar 7 ye kadar konuştuk bugünde biraz konuştuktan sonra gündüz işlerimin olduğunu akşam yine konuşacağımı söyledim peki ozaman görüşürüz vs dedi o mesajdan bu yana ben yazmıyorum o yazmıyor siz olsanız bu durumda ne yaparsınız kısacası mesajı hep ben atan taraftım konuşmalarımız whatsaptan oldu bu arada
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Selam yaz napıyorsun yaz bir şey bul başlatmak için sohbeti çünkü oda senden bekliyor mesaj
Knk bende ondan bekliyorum:)
Ha öyle olmuyo işte illa o atcak diye bişi yok yapıştır aga nolcak yicekmi seni böyle beklersen olmaz
Söyle bir mesaj atsam nasıl olur acaba şimdi eve geldim yazamadım kusura bakma napıyorsun diye mesaj atsam nasıl olur
10 numara işte
Sen böyle haberdar ettikce oda sana yazar diye umuyorum
Nasıl geçti günün neler yaptın falan diyede sohbeti ilerletebilirsin
Knk attım bakalım yazacak mı
Yazar merak etme bu işlerde kasma kendini akışına bırak olucaksa olur zaten
Bir şey daha soracağım knk şimdi o yazmadı ya hani hemen bir kaç dakika sonra yazdı diyelim 5 6 dakika geç filan bende mi geç yazayım yoksa anında yazayım mı
Bilerekmi geç yazdı bilmeyerekmi ama ben genelde geç yazıyosa geç yazarım
Bak hala yazmadı knk
Işi vardır bide sen sewi olup olmadığını biliyomusun
Sevi olsa numarasını vermez sabaha kadar 7 ye kadar benimle konuşmaz dimi
Böyle düş0nme sor bence niyetini anlasın istersen
Sevgilisi yok knka imali imali konuştum yok buluşmaktı yok konuşmaktı yok senin mutlugunla mutlu olurum vsi yazması vsi olmuştu dün
Bak mesela hala yazmadı buraya yazmasam yazdığında anında yazarım ben o ben anında yazmama rağmen geç yazar vsi
Bilmiyorum işi vardır belki ilerde geç yazarsa netleşir
İlerde de geç yazarsa demek ki istemiyor anlamına geliyor herhalde
Yani arkadaşımda öyle olmuştu ama kızda farklı bi durum olabilir
Ne yapsam ne etsem bilemedim knka bana yardımcı olursan sevinirim pek anlamam etmem beceremem kacırabilirim bile kızı
Kaç yaşında kız
22 knk bende 23
Yaşı küçükse belki ailesi telefonunu alırdı diye düşündüm ama
Belkide uyudu bilemeyiz
Yok knk yurtta kalıyor sabaha kadar konuştuk yurttayken dün gece
Söyle knk 12 de yazarsa gelip kız demekki açık ama takmıyor yazmıyordu anlamına gelir dimi
Eğer gelirse nerdeydinya merak ettim yaz
Tamam knk yazacam bakalım gelip yazacak mı
Çok soğuk olma çokda samimi olma ortayı tuttur devam et knk
Bana yardımcı olursun dimi knk olacak şeyleri bile batırabiliyorum ya
Sıkıntı değil ben yatıcam şimdi bi isteğin olursa yazarsın rahat ol
Knka kız şimdi yazdı otuyorum sen napıyorsun diye
Geç cevap verdinde merak ettim yaz
Yazdım knk yazsın söylerim sana
Bulaşık yıkıyordum görmedim demiş ne yazalım bana yardım et sen başlattın
Günün nasıl geçti diye sor
Nasıl geçti günün neler yaptın Dedim
Sonrası filan napalım knka kız zaten yine geç yazıyor
İlerideki planını sor
Knka konu açıldı kız su su yaptık vsi kozlarla dedi senin nasıl geçti dedi işini hallede bildin mi dedi bende hangi filmi izlediniz izlememi tavsiye eder misin dedim sonrada havanın bozması dışında iyi geçti işlerim 2 yerle görüştüm anlaştık yazdım bakalım nasıl knka sence buradan nasıl devam edeyim iyi konuşabiliyor muyum
İyü devam ediyor ilerde şöyle yapabilirsin geç yazınca kesin olay çözülür işinmi var istersen sonra yazayım dersin
Aslına bakılırsa bende ilişkilerde kabayım biraz okadar nazik değilim detay düşünmeden ilk geleni söylerim bazen ileri giderim gönül almasını bilmek lzm
Knka su su film izlemiş dedim izledim bende güzel film dedim iş oldu diye H. o dedi teşekkür ediyorum dedim rica ederim vsi demiş konu açmamış
Kaç kişi kaldığını sor bilmiyosan
Geç cevap verirse dediğimi dersin
Yurttamı biliyorum
Ne üzerine iş bulduğunu sor işi hakkında detayları sor
Film önerdim sinemada olan Bergen filmi vsi yrın gidiyormuş knk dedim filme arkadaş vesilesi ile gittim duygusal ve güzel bir filmdi nerdeyse Sinama dan ağlamadan çıkan kimse yoktu yazdım güzel konuşabiliyor muyum acaba
Güzel konu açmışsın
Konuştuk bizde çabuk ağlarım zaten dedi kızlar hemen başladı ağlama yarın sinama da vsi demeye dedi dedim duygusal bir yapıya sahip biriysen aglamaman mümkün degil dedim güldüm
Devam
huyumu da bildikleri için uğraşmaya başladılar Dedi dedim onlara inat ağlamamaya çalış dedim o da imkansız dedi sitemi ne yazalım
Yanında olsaydım ağlamana engel olurdum yaz gülme emojiside at
Yazdım knk bakalım ne diyor
Ağlamama nasıl engel olacaksın ki yazmış knk ne yazayım acil yaz
Nebilim o anlık bişi olurdu yaz
İyi yazdım mı knk ne bilim en azından mendil ile silerdim yazdım
Evet
Knk yardımcı olurdun yani demiş ne yazalım acil bak
Sen yaz senin yazmani bekliyor
Ne diye başlanır ki ne diye yazılır
Ayrıca bende onun yazmasını bekliyorum
Evet sende bekliyorsun ama bir kiz herzaman emin olmak ister , sen simdi yazarsan bidahakine o yazmali, ordada yazmazsa sende yazma.. ama simdi sen yaz
Söyle bir mesaj atsam nasıl olur acaba şimdi eve geldim yazamadım kusura bakma napıyorsun diye mesaj atsam nasıl olur
Cok güzel olur :)
Bir şey daha soracağım knk şimdi o yazmadı ya hani hemen bir kaç dakika sonra yazdı diyelim 5 6 dakika geç filan bende mi geç yazayım yoksa anında yazayım mı
Aninda yaz tabikiiii
Knk hala yazmadı bak ben hep anında yazarım o geç yazardı Bugün ama dün gece sabaha kadar konuşurken anında yazardı
Knk geri cevap verdiginde ona sorabilirsin müsaitmisin biraz gec yazdin gibi
Hiç anlamam bu işlerden knk o yüzden soruyorum kusura bakma şimdi gidip 12 de yazarsa istemiyor anlamına gelir mi
Hayir gelmez, ne yazdigina bagli