Hayır tam olarak ters işler bu durumlar. Erkekler ilk önce, çabuk atlatmış gibi davranırlar. Ardından yalnızlık canlarına tak edene kadar dayandıktan sonra da acı çekmeye başlarlar. Kadınlar ise acılarını önce çekmeye başlar ve zamanla beraber yenerler. Biri önce can çekişir, diğeri de sonradan
Vallahi artık erkeği kadını sevgisi üzüntüsü ayrılığı acısı birbirine karıştı o yüzden net bir şekilde şöyle diyemem ancak klasik bir tarif vardır ya kadınlar önce acısını yaşar sonra toplanır erkekler önce kafayı dağıtır sonra acısını yaşar diye aslında bu tamamen olmasa da evet doğru. Biz kadınlar önce acımızı üzüntümüzü dibimize kadar yaşıyoruz daha sonra kendimize geliyoruz. Erkekler ilk başta anlamıyor sonradan koyuyor yokluğumuz.
Değildir kadın önce mahvolur belki yıllarca sürer bu ama sonradan sonra yavaş yavaş alışır unutur demiyorum bak ama alışır erkek daha sonra mesela ilişki bitince kurtuldum der yaşasın der ama daha sonra diğer kadınlardan hevesini alır sonra gülmeye başlar acısı daha sonra çıkmaya başlar kadınlar önce atlatır erkekler sonunda çekmeye başlar
Erkek kadın diye bir şey yoktur kişiden kişiye bu durum değişir genelleme yapmak doğru olmaz. Ben örneğin intiharın eşiğinden döndüm. Sonra ne kadar aptalca ve değmeyecek bir şey olduğunu düşündüm.
değildir. kadın 1-3 ay acı bunalım özlem depresyon 3-4. ay kabullenme 5. aydan sonra yeni birine kapılma yeniden aşk unutma erkek 1. ay kurtuldum oh kafaları acısını göstermeme yeni kadınlara yönelme gecelere akma 2-3 ay acı özlem depresyon 3. aydan sonra tamamen pişmanlık bunalım geri dönmeye çalışma gurur yaptıysa içten içe kahrolma
İlk zamanlar Erkeğimiz gününü gün eder ulan bana kız mı yok diye Murat Boz triplerinde olur. Kızımız ise nutella eşliğinde izlediği duygusal romantik komedi filmleriyle, ayrılığa konu olmuş şarkılar dinleyerek Yıldız Tilbe kıvamına geldiği anda bir gece ikisi de uyur ve ertesi sabah bu durum tersine döner. Takribi 1.5 maksimum 2 aylık bir belgeseli size sundum efenim daha napıyım.
Ayni degildir. Kadin ilk anda yikilir zamanla toparlanir. Erkek asikken ayrildiysa unutmaz kendine gelmez yikikligi surer gider. Oyle arkadasim var hala 10 sene onceki kiz arkadasini unutamadi yikik. Kiz evlendi cocugu oldu. Bizimki hala yolunu gozluyor. 🤦🏻♀️
Ayrılmayı isteyen taraf kimse o daha çabuk atlatıyor. Ayrılığı kabul etmek zorunda kalan taraf ise daha çok yıpranıyor. Hissedilen duygunun yoğunluğuyla alakalı bu, kadın ya da erkek fark etmiyor.
Erkek ya da kadın diye genelleme yapmak imkansız. Bu tamamen kişinin yapısına bağlı olan bir durum. Hangi taraf daha duygusal ise atlatması daha zor oluyor.
Aynı değil kesinlikle, kadınlar en başta biraz dağıtıyor, sonra yavaş yavaş alışıyor sürece. Erkekler en başta sallamıyor, sonradan dank ediyor kafalarına.
Bir taraf daha çok sever daha uzun sürer. Diğer taraf yeni yollara gemi açar daha çabuk unutur. 😃 Hayat bu sınavdan kalıyorsak bu konudan daha çok kalıyoruz.
Değildir, her insan kendi içinde duygu, düşünce durumuna ve karakterine göre atlatmaya çalışır. Elbette genel olarak bir çok benzerlik vardır ama bu durum değişkendir.
Kız erkek ayrımı yanlis insanın karakteriyle alakalı çünkü bazı kızlar hemen yerini başkasıyla doldurabiliyor ya da bir kaç ay peşinden ağlıyor aynı şey erkek içinde gerekli artık ayrılan çiftin karakteri nasılsa ona göre davranırlar
Yalandan ağlama çabalarında bulunurlar hüzünlü stori falan atarlar ama içten içe rahat hissederler gün geçtikçe yalnız kalırsa senin yokluğunu hissedip üzülür erkekler böyle bacım kadınlar daha duygusal ben o duyguyu Bi erkege çok görüyorum ne yazikki 😃