Küçük enißte lafını sevmem bir insanı küçümsemeyi sevmem ben ama bizim insanimiz cok seref, siz olmus insanlari kucumsuyirlar bu dunyada kimsenin 1 dk garantisi yok ilk once olmak o emli ama bu memlekette insan olmak cok zor
O filmde en cesur da o küçük enisteydi ama onun için dedim.
Bak, insanların beklentileri olabilir. Sen uzun kadin istersin uzun kadin uzun erkek ister bu böyle gider. Direkt saygısızlık yapmadığı sürece seni tercih etmeyen birine saygı duymalısın.
Yorumlarda bazıları genelleme yapmış kendilerini yanlış ifade etmişler. Bir kadin kendisi kisa erkek istemiyor diye kısa erkek uzun kadin isteyemez seklinde bir genelleme yapmasi yanlıştır. Ben kısa istemiyorum ama başkası isteyebilir dese konu kapanir olur biter. Kendi adına konuşursun yani. Ama millet öyle yapmıyor kendi fikirlerini evrensel bir kuralmis gibi gösteriyorlar nedense🤣
İste ben de bunu kiziyorum ben kimseye saygı duymuyorum artik kadinlarin genel manada istedikleri tipleri biliyorum. Eminim ki ben unlu birisi makamim olsa pesimden kosan cok olurdu🙂 ben bu samimiyetsizligi kaldiramiyorum. Allah acısın boyle insanlara
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İsteyebilir tabi ki. Elalem küheylan gibi kadinlari koluna takarken senin neyin eksikmis🤣
Anlalatamiyoruz bazi kizlar sala, k 1.70lik kizla konustum beb
Kisa erkekler genelde daha atak oluyorlar. Tutmayın küçük enişteyi modundalar yani. Sen de öyle misin?
Küçük enißte lafını sevmem bir insanı küçümsemeyi sevmem ben ama bizim insanimiz cok seref, siz olmus insanlari kucumsuyirlar bu dunyada kimsenin 1 dk garantisi yok ilk once olmak o emli ama bu memlekette insan olmak cok zor
Bu insanlardan nefret ettim.
O filmde en cesur da o küçük enisteydi ama onun için dedim.
Bak, insanların beklentileri olabilir. Sen uzun kadin istersin uzun kadin uzun erkek ister bu böyle gider. Direkt saygısızlık yapmadığı sürece seni tercih etmeyen birine saygı duymalısın.
Yorumlarda bazıları genelleme yapmış kendilerini yanlış ifade etmişler. Bir kadin kendisi kisa erkek istemiyor diye kısa erkek uzun kadin isteyemez seklinde bir genelleme yapmasi yanlıştır. Ben kısa istemiyorum ama başkası isteyebilir dese konu kapanir olur biter. Kendi adına konuşursun yani. Ama millet öyle yapmıyor kendi fikirlerini evrensel bir kuralmis gibi gösteriyorlar nedense🤣
İste ben de bunu kiziyorum ben kimseye saygı duymuyorum artik kadinlarin genel manada istedikleri tipleri biliyorum. Eminim ki ben unlu birisi makamim olsa pesimden kosan cok olurdu🙂 ben bu samimiyetsizligi kaldiramiyorum. Allah acısın boyle insanlara
Bizi kimse tercih etmiyor herkese yazan bir tipte dehilim kibarim centilmenim sevilmiyorum yaziklar olsun
Mesele sevilmekse illaki bir sevenin çıkar merak etme. Ama amacın bütün kızların dikkatini çekmeyi istemek ise ona heveslenme iyi birsey değil bence.
Yo oyle bir hevesim yok
Sana bir şey danisabilir miyim ozelden burada yazamam
Zaten gizlisin ne farkeder ki?
Olmaz burdan soyleyemem ya
Takip atsam
Tamam sor.
Takip i kabul et
Tabiki olmaz, bikere bi kiz erkekten uzun durunca bile cirkin duruyor
Sktr gt mk oraspisu
Annendir
Keşke doğmasaymissin takik mal
Keske annenle baban o 5 dkyi baska birsey icin harcasaymis popiş
Hahahahahahahahaha popis
Senin içinde geçerli grzkli
Aynen bence biz ikimiz bosuna dogmusuz hahahahaha
Maalesef isteyemez çünkü erkek uzun olmalı kızlarda öyle bi kaide yok
İsteyebilir aslında ama bulamaz zaten kskdkd
Sizi alakadar etmez mk malaadi
Ben 170 im bi zahmet 187 den aşağısı benimle konuşmasın
Hahahaha 😅 ulan ne geldim ne trolsun ya bir uza
İnşallah bulamazsın
Sus ya senden uzundur benim boyum
1.70 kız mi allahhimm 1.90 im mutlaka eklemek istiyorum 😂
Olabilir ama beni 175 kizlarda kesti nedir bu boy takintiniz sizin mk
Ben boyle yaratikdim beni elimde olmadigi bir sey icin yargilayamazsin ben seni tioinlr yargilarsam hosuna gider mi?
ister kardeşim niye isteyemesin kimsenin ne düşündüğünü ne yapacaksın önemli olan senin ne istediğin
kizlara dunyayi ver mars'i ister girme bu mevzulara 😂
Ulan ben 1.90 boyumla bulamıyorum uzun hay senin biladerya 😂
Biraz tuhaf görünüyor kadının yanında kısa erkek.
Hayır olabilir
İsteyebilir
Denk gelirse olur
Boyu boyuna herkes😀