Dul ve çocuklu bir bayanım, benden çok küçük biri bana yıllardır aşık olduğunu söyledi?

38 yaşında bir bayanım. Kocamla 6 sene önce boşandım. 1 çocuğum var. Bende 11 yaş küçük birisi geçenlerde bana aşkını itiraf etti. Kendisiyle uzun süredir tanışıyoruz. Beni aradı ve özlediğini, benle konusmak istediğini söyledi. Bir cafede oturduk. Bana dediği şeyler şu şekilde "ben sana 4 senedir aşığım, tamam küçüğüm, tamam hiç evlenmedim, tamam hic birseyim yok ama ben seni çok seviyorum." diyerek bir süre konuştu. Bende ona bu işin olmayacağını, onu sevdiğimi fakat bir arkadaş veya kardeş gözüyle baktığımı söyledim. Kendisinin çok yakışıklı fakat bana göre çok küçük olduğunu soyledim. Gözleri doldu ve hesabı ödedi gitti. Üzerinden 1 ay geçti, hicbirsey olmamış gibi davranıyor. Benle konusmak istemiyor. Sizce bu adam beni gerçekten sevmiyor mu? Ben ona bunları soylesem bile ona karşı hislerim var fakat hem yaşı beni düşündürüyor, hemde çocuğumu düşünüyorum. Kendisi hic evlenmemiş ve bunu nasıl kaldırır bilmiyorum. Fikrinize ihtiyacım var.
Dul ve çocuklu bir bayanım, benden çok küçük biri bana yıllardır aşık olduğunu söyledi?