Ben unumu eleyip, elegimi astım bu konular beni bağlamıyor. Fakat saygı, güven, sevgi bu üçlü bir arada değilse hiç bir ilişki yürümez. Taraflar empati yapabilmeli, egolu ben merkezli olmamalı, karşındaki kişiyi anlayabilmeli veya anlamak istemeli zaten gerisi çorap söküğü gibi geliyor.
Birçok şey sayabilirim. Vicdan, akıl, merhamet, sadık olma, kişisel bakım, dürüst, gözü karı kız görmeyen. Ama en önemlisi empati kurma yeteneği olsun, olsun ki gerisi gelsin. Bir şey yaptığı zaman karşımdaki ne hisseder anlasın, yerine koyabilsin. Bir de kalbinde Allah sevgisi olsun ki kırmaktan da korksun, kırdığım kalp beni seviyor diyebilesin. Ola ki kırdı, gönül almayı bilsin
Sadece fikir olarak söylemek istiyorum bence seni güldürebiliyorsa seni eğlendirebiliyorsa enerjini yükseltiyorsa yani pozitif anlamda o gerçek sevgilidir Tam tersi seni sürekli kısıtlıyorsa kıskançlık saçma sapan krizlere giriyorsa sahipleniyor adı altında Bu kişilerden ne sevgili olur ne de hayat arkadaşı
Benden birazcık büyük ve olgun olmadığı sürece sevgili olabileceğimizi zannetmiyorum açık ve net yani 30’un altı olmaz gibi geliyor bana niye bilmiyorum ama 27 28 ya da 29 işte bunlar bile küçük geliyor bana. Erkek çok adam yok😂