Arkadaşlar tabiki benden öncede birini sevmiş olabilir fakat benden saklaması hiç hoş olmazdı. Bu çalma listesi biz sevgili olmadan önceydi. Ben benden saklamasına kızgınım sadece bu konu hakkında bir fikrim yok. Ama içten içe benden önce başkasına aşık olduğunu düşünüyorum. Yalan söylediğini hissediyorum. Benden önce aşık olup olmadığını nasıl öğrenebilirim.
Erkek arkadaşımın daha önce birine aşık olup olmadığını nasıl anlarım?
Bunu neden öğrenmek istiyorsun ki ciddi düşünen birine de pek benzemiyorsun gibi duruyor , önemseseydin zaten benden önce birini sevmiş olabilir demezdin. Yani tam bir muamma
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim en uzun ilişkim kendisi ki dış görünüşten benzemiyorsun demek saçma bir düşünce tarzı olmuş. Ben sadece yalana karşı olan bir insanım.
Doğrudur onu bilemeyeceğim zaten kendin de bahsetmişsin en uzun diye demek ki daha önceden de olmuş anlamına geliyor bu. Saçma da olsa insanların aklında belli başlı düşünce kalıpları olabilir doğru ya da yanlış , bunu eğer ki tutarsa önsezi yok eğer tutmazsa önsezi olarak isimlendiriyoruz. Demek istediğim husus karşıdaki insanın geçmişini pek de önemsemeyecek biri gibi izlenim edinmemden kaynaklıydı. Bu aralar gençlerin arasında revaşta olan sürekli konuşulan mevzulardan ya hani. Yalan konusunda sana katılıyorum , akılbali olan hiç kimse bundan hoşlanmaz zaten.