İlişkilerinizde böyle paranoyak damgası yediniz mi hiç? Emin dahi olsanız bir şeylerden "sen kafanda kurmuşsun" gibi tavırlara maruz kaldığınız oldu mu?
"Sen kafanda kurmuşsun" gibi durumlara maruz kaldınız mı hiç?
Evet eskiden olmuştu ama bu kafanda kurmuşsun diyenler genellikle olayın içindeki kişiler oluyor. Yani şikayetçi olduğunız kişiyle bir çıkar ilişkisi varsa onu destekliyor olanı olmamış gibi gösteriyor. Bu insanlarda yalan kanlarında işlemiş durumdadır, zaten dost olmaz.
Diğer sebebi de sizin başarısız olmanız için gerçekleri kabul etmeyip, sizi sinirsel anlamda yıpratmaya çalışıyordur.
Böyle insanlara bu nedenle fikrimi sormayı bırakalı çok oldu. Selam kelam yeterli seviyesinde ilişki her zaman iyidir.
Evet maalesef bir çok kez hem de.. :D İkili ilişkilerde biriyle tanışma faslındayken bile sıkça yaşanan bir durum bu.. Sen bir şeylerin farkına varınca ya da burnuna kötü kokular gelmeye başlayınca otomatikman karşı taraf savunma mekanizması geliştiriyor.. Güya renk vermeyecekler ya daha da komik duruma düşüyorlar işin kötü tarafı.. Sen farkına varırsan paranoyak olursun, farkına varmaz üç maymunu oynarsan senden iyisi yoktur.. Keyifli günler..
Kaldım.. Ama ben birseyi kafamda kurmam neyi nasıl hissediyorsam hep doğru çıkmıştır. Hislerim beni yaniltmaz. İnsan sadece Kendi suçunu karşısındaki kişiye atmak için, kendini yalandan temize çıkarmak için karşısındaki kişiye sen kafanda kuruyorsun der.
Evet kaldım. Çünkü insan durup dururken kafasında kurmuyor, bazı şeyleri de bir tarafından uydurmuyor. Ama karşı tarafın savunma cümlesi "sen kafanda kurmuşsun" oluyor. Baktı bu savunma mekanizması işlemiyor arkasından "aman senlede bir şey konuşulmuyor" oluyor. Eee doğru tabi. Çünkü doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar. Bazılarına doğruyu söylemek işine gelmiyor.
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar modunu çok yaşadım hiç sorma. Ama bütün dediklerim de çıktı. Ben yanılmam ya, bir şey var diyor isem çıkıyor cidden. Bitiyorum ya bu huyuma.
En büyük yalancılar bana güvenmiyor musun derler, zaten güven verebilselerdi veya güvenilirliklerinden emin olsalardı bu acizce soruyu sormazlardı evet bazı insanlara güvenilmez ve güvenmeyen değil güven veremeyen suçludur.
ağzına sağlık kardeşim şu güven nanesi de varya sakız ettiler ağızlarına, e demek ki güvenmiyorum ki soruyorum dimi, bi de şu telefon olayı ya madem bu kadar güven dolu bi ilişki istiyoruz 2 tarafta kendinin gibi kullansın saklıycak bişeyimiz mi var, güvenmiyomuy duk birbirimize, sen bana güven miyomusun?
@KartalKuzeyli Saklayacak bir şeyi varsa öncelikle kendine güvenmediğinden ve güvenilmez olduğundan, doğru ve dürüst olamıyor teşekkür ederim dostum sana da.
Oldu bir kere. Üniden bir kız sen kafanda bir dünya kurmuş merkezine de beni oturtmuşsun demişti. Bunlar esasen manipüle edici sözlerdir. Kendi isteği doğrultusunda seçmek ve kaçmak için kullanırlar. İstediğin kadar hislerinden emin ol.
Çok yedim zamanında ne hikmetse kafamda kurduğum her şey de bir bir gerçek oldu kısa sürede. Kafanda kuruyorsun diyip suç atmak her zaman yalanı kapama çabası
Hemde o kadar çok ki. Ayan beyan görünen şeyler bile karşıdakinin işine gelmeyince yapılan tek şey bu oluyor. "Sen kafanda kurmuşsun benim yaptığımda bişey yok."
Ona sorarsak Bakırköy ruh sinir hastanesine bırakır o dereceyim su an sitem dolu
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ya ben maruz kalmadım ama lise yıllarımda bunu brn yapmıştım. Vocukla flortledmeme ragmen yani yanlis bisey. Yuksek ihtimalle rakılıp bırakan biri ya da sonradan soğudu