Eskiden yürürdüm ama artık öyle zor geliyor ki o yüzden hiç yazmıyorum bile :D öyle görüp beğeniyorum mesela birini diyorum ulan yazsam mı? sonra kim uğraşacak diyorum. Çünkü tamam vitrin güzel de, iklim nasıl acaba bilemiyorsun ki. Bir de şimdi yazsan erkek arkadaşı olma ihtimali de var kıza ayıp olur. O yüzden hiç o işlere girmiyorum. Bende gönlü olan gelip söyler ben de ona göre değerlendiririm
Mesajdan başka bir seçeneğim yoksa, evet. Yani sanaldan tanıdığım biriyse mecbuur 😅 Ancak ben yürümem, direk koşarım. Yani varsa bir hoşlantım bunu direk söylerim. O da beni yakından tanımak isterse konuşuruz, istemezse yapacak bir şey yok.
Sosyal medyadan ilgimi çeken biri hiç olmadı. Reelden çıkma tekliflerini de zaten hep ben aldım. Öyle gidip ilk ben konuşayım diyebileceğim derecede biri hiç ilgimi çekmedi.
Ha bir gün çekerse zaten dm ile uğraşmam adamın adresini bulur kaçırırım adamı.
Vallahi ilgimi cekti ise dm den de yururum yakinimdaysa canli canli yururum her srkilde yururum tabi bunu herkes icin yapmam ama gercekten ilgimi cekmesi lazim etki tepki gibi karsimdakindende beklerim ornegin birisi gozlerimin icine bakarak bazi seyleri ifader ben ona yaklasimda bulundugumda ters bir sekilde tepki alirsam ve de ne amacli baktigini sorupta cvp alamazsam yurumem artik o kisiye belli birr zaman ondan cvp beklerim niye baktigini o sekilde gercekciligi sessizligi degil kimseyi inciltmek istemem anliyacaginiz ben hoslandim mi kimseden cekin mem kimseyide dinlemem acik acik hoslandigimi belirtirim ama anliyana acik sozlu olmak benim bakis acim
Kimseye yürümemeyi tercih ederim.. Böyle keyfim yerinde.. Başıma bela almaya niyetim yok.. He ama çok etkilensem mesaj atmadan da belli edebilirim yani.. Keyifli günler..
Kimseye DM atmam. Bir şekilde ilgisini çekip o mesajı ben alırım. Çünkü kadınların artık midesi bulanıyor sürekli mesaj almaktan. O abaza sınıfı içine kendime sokarak küçük düşüremem.
Yürümek için 100 defa düşünürüm. Ben mesaj atsam, herkes mesaj atıyor zaten beni diğerleriyle bir görecek. Sıradanlaşma oluyor ister istemez. Bundan dolayı zor oluyor. Yürüyecek başka bir yer de göremiyorum.
yürürüm ama, kaplumbağa hızında yürürüm ilkin😅 yoksa mazallah, o ünlü masaldaki tavşan gibi koşarsam yine bitiş çizgisine varamayabilirim😅 kaplumbağa orada geçmişti onu
Evet her hikayesine yanıt veriyordum daha sonra da o öyle yapmaya başladı xbdbjsjshsj En büyük aşklar hikayeye yanıt vermeyle başlar ama sonu hüsran ://
uzaktan, yakından fark etmez her yerden iş atarım. Alıştırırım sonra mesafe koyarım o noldu lan birden der o gelir bu sefer. Sonra bende dönerim başa ne yapar ne eder gözüme kestirdiğimi alırım.
@neolmasinn bak şimdi bazı deneyimlediğim taktikler tabi habire yazma yani. Durumlardan yararlanabilirsin. Mesela bi tanesi korona olmuştu geçmiş olsun yazdım ailesini falan da sordum tabi hoşuna gitti ee kaleyi içten fethetmek gerek:)) o vesileyle takipleşmeye başladık. İlgisini çekebilecek şeyler attın mı hikayeye tamamdır. Muhtemelen cevap gelir. Sonra bi bakarsın sürekli yazışıyosun. Şey de var, arkadaşım çocuğun yanındaoyun oynaadığımdan bahsetti. Ertesi gün dc mi istedi ve kendi oynadığı oyunu yükletti. Ben bilmiyorum oynamayı dedim nolcak öğretiriz dedi bu şekilde vakit geçirmiş olduk. Böylr şeyler muhakkak ilgilerini çeker:)
Sadece hoşlantı ve yükselme ise kesinlikle herkes yazar. Ancak platonik bir durum var ise ortada ve duygular çok yoğunsa bazen insan çekinir doğal olarak
içinde bulunduğum neyi gerektiriyorsa onu yaparım. Sadece mesaj yazma gibi bir imkanım varsa bunu değerlendiririm. Sürekli yüz yüze görüşüyorsam laf arasına güzel sözler sıkıştırırım veya şarkılar mırıldanırım
@Asude-m şu sıralar kendine bile ayıracak vakti olmadigi için ilişkiye başlayamıyorum dedi simdi kabul etsem seninle ilgilenemeyebilirim üzülmeni istemem hayatim düzene girdikten sonra tekrar uzun uzun konuşuruz dedi sadece ara ara yaziyorum boyle vakit buldukça cevap veriyor benden soğuyup kaçsın da istemiyorum o yuzden 3 haftada ya da ayda1 yazmayı planlıyorum