Ayrıldık ben ayrılmak istedim ama kesinlikle haklıyım o da bunu söylüyor birbirimizi takip ediyorduk instadan beni sileceğini ayrıldıktan sonra bu kadar çok fotoğrafımı paylaştığım için rahatsız olduğunu söyledi bende yeni insanlar eklemek için güzel bahane dedim daha önce ayrıldığımızda beni silip insanları eklediği için beni çıkarmış takipten ama ben onu takip ediyorum hala beni silmemiş sebebinin birini takip etmediğini görmem olduğunu düşünüyorum sizce? Uzun bir ilişki basit bir sebepten bitti barışma ihtimalimiz var gibi?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
cok bos bisey bence ayrilmak icin. Gercekten seviyosan konusup halletmeniz gerekir.
Bu yüzden ayrılmadık aramız bozuktu bir süredir benimle görüşmek istemiyordu maddi sorunlarından dolayı bende anlayışlı olmaya çalıştım ama mesajlaşmayı da azalttı merak etmedi falan bende ayrılmak mı istiyorsun dedim hayır zamana ihtiyacım var biraz dedi 30-35 gün sonra patladım ayrılmak istedim
hmm anladim. bence seni seviyosa senle tekrar iletisime gecmek istiyecektir. Biraz dinlenmek isityor heralde
Bende öyle düşünüyorum kimseyle işi olmadığını bilmem için benim onu takip etmemi istiyor 6 sene oldu ayrılmak istiyor musun diye sorduğumda evet derdi diye düşünüyorum bana sürekli hayır istemiyorum istersem eğer söylerim sana olue mu diyordu üç dört gündür sıfır iletişimdeyiz sabrediyorum
baktin gercekten boyle 2 haftadir yazmiyor ozaman demeki senden ayrilmak istiyormus. Ama aklini karistirmak istemem onun icin sabir et.
Evet haklısın öyle bir şey olduğunu hiç hissettirmedi son görüşmemizde aslında ilgili her saniye elimi tuttu bileğine adımı falan dövme yaptırdı sevgisinden hiç şüphem yok ama zor zamanlar geçirdiği için benden uzaklaşması garip beni yanında istemesi gerekirdi
evet dogru ama belki tamamen yanliz kalmak istedi. tamamen bi kafasini toparlayip tekrar seninle olmak istedi belki de.
Ben üzgün olduğumda sevdiğimi yanımda isterdim ama şöyle bir şey ki maddi sorunları oldu bir kaç aydır toparlanamadı maaş almadı bir buçuk aydır falan belki o yüzden parasızlıktan da görüşmemiş olabilir ama bilmiyorum mesaj atmayı da azalttığı için çıkdırdım zaten bekliyorum bakalım ne olucak 🙄
evet anladim ama sabir etmek herseyin ilacidir. Senin icin zor bir durum. Belki de seni uzmemek icin bu daha iyi olur. Ama ayrilmak istese seni heryerden silip engelemesi gerekirdi.
Ayrıldıktan sonra beni aradı makarna salatası tarifi falan istedi geçen hafta ajajajjaja
HAAHAHAHHA allahimmm yaa. Kotu dusunme bence zamanaa birakk :). Ama akli basinda birisisin ne yapcagini cok iyi biliyosun
Çok sabırsızım kafamda kuruyorum sürekli 6 yıldır birlikteydik ama ayrılınca bir haftada bir sürü insan bulacağını düşünüyorum hayatı kendime zehir ediyorum beklerken
cok normal seyler onlar. sevdigin icin onu kaybedeceksin diye dusunuyorsun. Ama bulsa coktaaan bulurdu
Cepte tutmak için iletişimde kalıyor olamaz mı
yok sanmam. Cunku aranizda kos koca 6 yil var. Az degil yani. Bunlari yapmak istese dedigim gibi seni engeller sonra tekrar engeli acar sana ihtiyaci oldugunda.
Benim ayrıldıktan sonra bir kızı bile takip ettiğini görsem barışmayacağım bilir yani konuşmayı fotoğraf beğenmeyi falan geçtim 😂
Bizim konuşmamızı bekliyormuş birini takip etti sonunda çok sinirliyim
nasil yani
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!