Böyle giderse sonunda kavga çıkacak böyle insanlar var mı gerçekten?

Arkadaşlarım haftaya nişan bohçam gelicek dün nişanlımın ailesi arayıp halimi hatrımı sordu sonra bana haftaya cevizli kadayıf yaparsın artık diye emrivaki yapıp yüzsüz bir şekilde söyledi onlarda böyle utanmaymış yüz kızarmaymış yok hayatta bir şey görmemiş insanlar birde patavatsızca yerli yersiz konuşmaları yok mu bende dedim ki tatlıyı siz getireceğiniz için yapmayı düşünmedik dedim. Nişanımda zaten incecik bir kolye gibi bir şey taktı. Babam ben düğünde 10 bilezik artı set isticem dedi bakalım alıcaklar mı dedi onu geçtim kurban da bizim buranın adetine göre bir Koç ve koçun 2 tane boynuzuna bilezik takılır ailem de böyle istiyor nişanlım bana ne gerek var koça ona buna diye tepki verdi ailem de nişan arkasını getirdiklerinde açık açık söylücem baştan konuşulsun böyle şeyler dedi biz yapamayız edemeyiz derlerse de olmasın dedi haklı olarak beni düşünüyor ailem bu zamana kadar oğlu için bir şey yapmamışlar ne kenara köşeye koymuşlar ne bir şey almışlar bizim yaşadığımız şehir pahalı diye taşındı ailesi bu şehirden ama sevgilim gitmedi utanmadan bana telefonda ailesi ordan yoklayın bakın çamaşırı varsa yıkayın diyor ailem çok sinirleniyor böyle şeylere anne baba ol çocuğunun yanında kal başka yere taşınınca fiyatlar daha mı düştü her gün zam geliyor birşeyler. Kendi ailem nişanlımı çok severdi ama yaptığı 1-2 şeye aşırı taktılar birincisi ailemin yanına gelirken olsun dışarı çıkarken olsun devamlı eşofmanla gidiyor her yere dilimde tüy bitti pantolonum yok alıcam o yok bu yok diyor ailem kaç kere yemeğe aldı hepsinde eli boş geldi bir kola ekmek filan alır insan ailem böyle şeylere çok dikkat eder biz nişanlı çiftiz kaç kere dedim kenara köşeye biriktir koymaya başla diye her ay ailesi para gönder diye para istiyor ama sevgilim parası kalmadığında ailesinden istediğinde yok diye göndermiyorlar kendi ailemin içinde çok şüphe var öyle bir aileyle yapamayacağımı düşünüyorlar
Böyle giderse sonunda kavga çıkacak böyle insanlar var mı gerçekten?