takarmı hic kafasına? kişiden kişi göre degişiyormu bu? Gercekten hoşlanmış olan erkek üzülür diye düşünüyorum.. herkese şimdiden tşkr. düzgün cevap veren herkese bende +1 gelsin :))! İyi geceler.
Cevabın nedir?
+1 yılBen liseye giderken 1 kere teklif ettim kabul etmemişti. Tabi tınlamadım yoluma devam ettim. Takmam kafaya çünki gırtlağını sıkacak halim yokya. Yıllar sonra gördüm evlenmiş 40 yaşında gibi çökmüş abla dicem nerdeyse o hale gelmiş. Evlenmiş 3 çocuk doğurmuş. Liseli halinden eser yok Abartmıyorum milla jovovich gibi biriydi kız. Bana bakmıcanı zaten biliyordum bunu bilerek teklif ettim yine de. Yıllar sonra görünce şok oldum beyaz saçlı şişko yaşlı bir adamla evlenmiş. Adam 45 var. Kızda kilo almış o güzel kızın yerinde yeller esiyordu. Üzüldüm o hali görünce
41 Yorumla
En İyi Cevaplar
bu soruya ne yazayım diye düşündüm bulamıyorum bunun bir tarifi yok bildiğin bitkisel hayattayım sadece nefes alıp veriyorum tam üç ay aşkından yemeden içmeden kesildim baktım böyle olmuyacak bütün cesaretimi toplayıp karşısına çıktım ona acıldım ne olucaksa olsun bitsinde kurtulayım dedim beni reddetti istemedi konuşmadan öncekinden daha beter oldum 2 ay geçti hala unutamıyorum hep aklımda ona karşı kızgınlığım kinim nefret yok hala çok seviyorum işi bıraktım görmessem unuturum dedim gene olmadı
51 Yorumla
Hoşlanıyorsa, seviyorsa üzülür. Hatta öz güven eksikliği bile ortaya çıkabilir. Ama sevmiyorsa takmaz fazla bence.
35 Yorumla
+1 yılkötü hissettirir reddedilmek kız içinde erkek içinde üslup çok önemli ama
21 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
68Cevap
+1 yılBen kendi adıma söyleyeyim, değer verebileceğimi düşündüğüm benim kriterime uyan bir kızdan hoşlanacağıma göre reddedilmek beni üzer açıkçası.
Ama elin kızınıda sıkboğaz edemezsin eğer senle birşey düşünmüyorsa, efendice geri çekilirsin.51 Yorumla
+1 yılher insan geçmişi ve yaşadıklarıyla vardır her kız her erkekte bu yüzden farklı izlenim bırakır gerçekten derinden etkilediyse tabi ki üzülür ben 7 defa teklif ettim hayır dedi sevgilisndn ayrılmış şimdi o bna teklif ediyo insanlar farklı düşünceler farklı yaşamlar farklı.
20 Yorumla
+1 yılSevdiysem ilgim olduysa üzülürüm, kızlara olan güvenim azalır, her kızın aynı olabileceğini düşünürüm. Yani başıma geldi ordan biliyorum. Hatta üzüntüden ağladığım bile oldu bu yüzden anti depresan ilaçları kullanıyorum
42 Yorumla- +1 yıl
Geçti gitti, şu an ilişkim var çok mutluyum inşallah bozulmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAkıllı bir adamsa, üzülmez..
Çünkü, şu hayatta bir kadın için romeo olabilirken, bir diğer kadın için salağın teki olabiliriz..
Her erkeğin alıcısı farklıdır..46 Yorumla- +1 yıl
Normal olan şeyler ilginç geliyorsa, muhtemelen sende bir gariplik vardır..
Sevdiğiniz için de çok teşekkür ederim Matmazel.
Lütfettiniz.. - +1 yıl
O değil de, kimi reddettin de vicdan yaptın şimdi?
- +1 yıl
Basit bir merağın eseri olamaz bu..
Anlat anlat, bilelim mevzuyu.
+1 yılBen çok umursamaz bir yapıya sahibimdir. Birisi beni beğenmiş, beğenmemiş zerre kadar umrumda olmaz. Ama her ne kadar umursamaz olursan ol birisi seni reddedince insanın bir içine oturuyor. He umursamayan adam bunu 1 gün sonra unutur, umursayan adam daha uzun sürede..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÜzülmeyen odundur l*n bence. Ama tabi cidden hoşlanıyosa, bişeyler hissediyosa. Yoksa bana versin diye gidip soran erkek ne üzülcek la. Ama hakket hoşlanan birisiyse üzülür, hayata bile küsebilir falan. O kadar gaddar olduğunu düşünmüyom erkeklerin.
10 Yorumla Ben ilk açıldığım kızdan red cevabı aldım diye 35 kilo vermiştim l*n 3 ayda. Sonra ben kilo verince kız bana aşık olmuştu haha :D
36 Yorumla- +1 yıl
😃😃
- +1 yıl
bende 1.5 haftada 12 kilo verdim :D
ve bidaha hiç bir kıza üzülmedim.
Erkek bir yerde egosu için yaşar. % 100 hepsi demek doğru olur mu bilmem ama ben egosu olmayan erkek tanımadım hiç ^^ Yani şunu demek istiyorum. Hoşlansa da, hoşlanmasa da takar kafasına. Çünkü egosuna iyi gelmez bu olay ve gururu incinir ^^
70 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılbugün cevaplarda kendimi aşmış durumdayım ret edilme yüzünden
12 Yorumla- +1 yıl
sağ olasın
tabikide üzülür şu an benim üzüldüğüm gibi bizdede yürek var arkadaş bizde acı çekiyoruz
12 YorumlaYıkım olur bende, kadınlardan soğurum ve duygularım nefrete dönüşür.
12 Yorumlahem üzülürüm hemde rahatlarım çünkü belirsizlik insanı kasıyor stres yapar o stresten kurtuluyo insan
12 Yorumla
+1 yılee yani kişiden kişiye değişir tabi. mesela liseli saf aşıktır, reddedildi diye oturur ağlar. olgundur veya birine bağlanmak gibi bir huyu yoktur, o zaman kafasına takmaz geçer gider. öyle yani :)
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok severiz, bir şekilde reddediliriz sonra içer içer ağlarız işte :D
21 YorumlaBen bir kez rededilmiştim buna müstehaksın demiştim kendi kendime
22 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok üzülmez. haa arada bağ olsa sevgili olunsa ayrılık olsa üzülme olur. fakat bizde duygusallık bayanlar gibi değil. ayse olmadı fatma olur deriz samimice cevaplıyorum..
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet. kızı takmaz. aye olmadı fatmaya bakar oda olmadı canana bakar... şunuda bilir. beni redetti ama teklif etmem onun hosuna gitti. onun ıcın pek önemsemez.
Gerçekten hoşlandıysam... sanırım bir süre kendime gelemem
kaldırması biraz zor böyle şeyleri, içki sigara garanti gider yani :D10 Yorumla
+1 yılKafaya takilacak bir durum yok fakat üzülür tabi insan kendinden cok seviyosa deger verip hoslaniyosa karşılığını alamadığı icin uzuntu yasar ama dunyanin sonu degil bu kimse kimsenin teklifini kabul etmek zorunda degil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı. Erkekler kızlardaki gibi sürekli ilgiye alışkın olmadığından özgüven e olumsuz etkisi daha fazla
20 Yorumla
+1 yılSenin reddettiğin adam niye sorusunu kafasından çıkartmaz kahrolur
30 YorumlaAçıkçası beni biraz yıpratır birde çok uğraştıysam hayal kırıklığı yüksek safhalarda olur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşık olmuş, bağlanmışsa boğazına kadar bir acı saplanır, her şey bomboş gelir.
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılValla neden sorusunu sormaktan daha çok hayallerinin, isteklerinin yıkılmasındn dolayı üzülür, acı çeker.
Çünkü kendisini karşı tarafa yakın hissetmiş, gönlünü bağlamıştır o nedenle ağır bir düşüş olur.
Neden reddedildim diye sormaz kendisine bence çünkü karşı tarafın içine sinmemiş, hoşuna gitmemiştir.
Beklentileri olmadığı için kötü olur yani ruhen.
Cevap sahibi+1 yılYa illa ki etkisi olur reddedilmenin.
Aşık ise ağır olur, değilse normal olur.
Az da olsa olur olumsuz etkisi.
Cevap sahibi+1 yıl:))
Sen bir erkek tarafindan reddedildiğinde ne hissediyorsan o da ayni şeyleri hisseder
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Şöyle söyliyim. Bu çok zor ve nefret edilesi bir durum. Yani bir kapıya gidip geri cevrilen insan ne hisseder en basitinden. Bu cok daha beter ve ozguveni kırıcı bir şey
30 Yorumlaaşırı derecede emin olmadan asla bir bayana hissettiklerimi sölemedim
20 Yorumla
1 yılBen bir kıza küçükken seviyodum ve hala seviyorum 5 yil geçti aradan ben başka yere taşındım ve artık bir daha konuşmamaya başladık ben sonra bu kıza tekrar açıliyorum kıza diyorumki;ben Muhammed hatırlamadığını beni küçükken senle çok yakın arkadaştik diyordum sonra o hatırlamıyor ve benle o iletişimi kesiyoruz ben sonra 6 ay sonra tekrar kıza yazcam nasıl yazcagimi bilmiyorum o beni hatırlamıyor ama ben onu hatırlıyorum kıza nasıl yazcagimi bilmiyorum lütfen destek
00 Yorumla
+1 yılDaha bugün reddedildim hakikaten sevdiğim değer verdiğim bir kızdı bundan önce 2 kere açıldım reddedildim bugün de seni sevdiğimi inandırmak için elimden geleni yapicam dedim direk yapma diyince içimde bir his oluştu ama kötü bir his herşeyden bir anda uzaklaşasım geldi yarın işe gidicem ama bu moral bozukluğuyla nasıl calişicam inanın bilmiyorum hala etkisi kaldı bende o kızın
00 YorumlaHassas Biri İse Çok Ağlar Ben Yaşadım Çok Ağladım Zeki İse Bunu Düzeltebilir Şaka Yaptım Diyip Ben denedim sonra sevgili olduk :)
Ve Düzeltebilme İmkanı Yoksa Sinir+Üzüntü Depresyona Sokar ve onu unutmak için başkasına aşık olur sen eğer kız isen fazla üzme hayatı boyunca unutabilmesi için 2 gün dene bir ona kötü zaman yaşatma !00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yıl+1 işe yaramıyor. Eğer hoşlantı falan varsa hayal kırıklığı olur ama akşamına geçer akşama kadar kim bilir kaç kişiden daha hoşlanırım -.-
10 Yorumla daha yeni bir arkadaşım reddildi kafa takmaz gibi görünür ama içi içini yer neden diye sorar kendine.
30 Yorumla
+1 yılÜzülür ama pek bir yaşanmışlık yoksa arada, kolayca da unutur yani
10 YorumlaEğer uzun süredir tanıdığı ve gerçekten istediği biriyse üzülür ama sadece beğendiği biriyse önemsemez
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendime çift kişilik yemek ısmarlarım. benden iyisini mi bulacakmış:/
21 YorumlaNasip kısmet işi diye düşünüyorum ama üzülen kızan arkadaşlarımda var.
10 Yorumlaben sevmesemde üzülürüm zaten sevmeye fırsatım olmamış diyebilirim duyguları iyi tanımlamak gerekir belki değersizlik hissi belki kaybetme üzüntüsü belki hırs ama sevgi olmadığını bil derim şuanki halim dersen herşey o kadar önemsiz ki
00 Yorumla
+1 yılben bir kızla samimi olmadan onunla bişiyler paylaşmadan hoşlanmam hoşlandıysamda zaten o kızla aramda bişiy vardır o yüzden hoşlanmışımdır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yıllaylaylomuna teklif ediyorsa takmaz ama gerçekten sevene koyar
10 Yorumla Erkek için bence kız problem değildir eğer sadece seviyorsa üzülür yoksa sallamaz bile.
10 Yorumla
+1 yılhoşlanmak neyse unutulurda aşksa asla unutmaz kazır içine bekler
10 Yorumla
+1 yılGerçekten hoşlanan erkek üzülür hatta eve gidip ağlar bile :))
11 Yorumla
+1 yılbir kiz icinde cok zordur bir erkek icinde cok zordur bu durum :(( Allah kimseye vermesin :)
20 YorumlaSevdiğim reddedince üzlürümde hava civaysa tınlamayrum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten seviyorsa, hayatı yıkılır. Basit bir hoşlanmaysa, önce yediremez en fazla 2-3 hafta sürer etkisi.
20 Yorumla
+1 yılhoşlandıysam üzülürüm.
130 Yorumla- +1 yıl
öfke çeliktir
kılıç olması için sabır gerekir
Akıl gerekir
ustalık gerekir.
:) - +1 yıl
öyle tabiki de !
söyle bakalım kaç kişiyi reddettin şu zamana kadar? :) - +1 yıl
saçma olmasını düşündürecek tek bir sebeb söyle.
- +1 yıl
doğru haklısın :)
tutmamalı.
peki kırdıgın falan oldu mu? - +1 yıl
hmm :)
peki teşekkürler :) - +1 yıl
hayır sorularımın seni rahatsız ettigini hissetim :(
- +1 yıl
ben çok soru sorarım küçüklügümden kalma bir alışkanlık.
ögrenene kadar illigini cilligini kurcalarım :D - +1 yıl
Hay alalhına gurban :)
kesinlikle öyle.
meraklı bir cocuktum hala öyleyim :)
bilmedigim şeyleri sorardım
degişmedigim için cok mutluyum :) - +1 yıl
kesinlikle haklısın
cokta wifi yani fghjkl :D bende memnunum halimden :)
bilgi = güç demektir :) - +1 yıl
ne gibi mesela? :)
- +1 yıl
Evet çok doğru =)
Günaydın bu arada=) - +1 yıl
O ünlem ne diye =(
- +1 yıl
Defolup gitmemi mi istiyorsun?
=) - +1 yıl
:DD can sıkıntısı işte ghjkl :D
- +1 yıl
rahatım canım bir sıkıntı yok :)
hislere göre değişir kimisi umursamaz kimisinin canı yanar nefesi daralır...
10 Yorumla
+1 yıl4 kez red yedim kendimde var olan belkide olmayan kusurlar aramaya başladım artık reddedilmek baya etki bıraktığından bende hiçbir kişiden hoşlanmamaya ve sevmemeye çalışıyorum.
00 Yorumla+9 bira itemi yardımcı olur reddedilenlere
20 Yorumlaçok kötü hissediyor. emin olabilirsin :D
12 Yorumla
+1 yılsevdiysem üzülürü msanırım baya koyar çünkü :D
10 Yorumlaseviyorsa yıkılır sevmiyorsa hırs yapar sinirlenir
10 Yorumla
+1 yılHoşlanıyorsam takmam. Hoşlanmıyorsam çok üzülürüm.
10 YorumlaŞahsen hiç takmam yeni arayışlara geçerim
12 Yorumlakötü oluyor yaşadıgım en kötü duygu diyebilirim
10 Yorumla
+1 yılÖzgüven sıkıntısı çeker kesinlikle
10 YorumlaTüh bu da olmadı havalarına girer :))
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHemen vazgeçecekse beter olsun derim 😪
10 Yorumla reddedilmek kötüdür ama dünyanın sonuda değildir
10 Yorumla
+1 yılBir kız tarafından reddedilmiş hisseder
10 YorumlaDünyası başına yıkılır böyle bir acı yok.
10 YorumlaHoşlanmanın derecesine göre üzüntü oluyo
10 Yorumla- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026