Beni platonik aşk batağından kurtaracak bir fikriniz var mı?

Evet bu aşk beni buralarda hesap açtıracak kadar acı çektirdi arkadaşlar. Ben 1 yılı aşkındır bir delikanlıya platonik oldum. Hem de öyle böyle değil. Bu delikanlı hiç bir zaman bana umut vermedi ve hatta sevgilisi vardı (utanarak söylüyorum). Bundan dolayı adım atamadım içimde yaşadım bu sevgiyi. Ama artık taşıyamıyorum. Unutmak istiyorum ne yapacağımı bilemiyorum. Sevgilisinden ayrıldığından şüphelenmiştim bu aralar, bu yüzden bi umut yeşerdi içimde ama hala devam ediyorlarmış. Ne yapacağım bilmiyorum aramızda hiç bir yaşanmışlık yok. Gözlerine bakmakla, uzaktan izlemekler yetindim aylardır sadece. Yanlış anlaşılmasın ilişkisinin bozulmasını istemedim hiç bi zaman sadece hayırlısını istedim hep. Zaten ondan ilk hoşlanmaya başladığımda sevgilisi olduğunu bilmiyordum öğrendiğimde iş işten geçmişti. Bu olayların nereden başladığını merak ederseniz onu da anlatırım durduk yere olmadı çünkü biri onu aklıma soktu bi şekilde. Benim sizlerden istediğim tek şey şu an onu unutmak için bana fikir vermeniz. Başkasıyla denedim, stalklamayı kestim yine de bana mısın demedi artık kendime büyü falan yapıldığını bile düşünür oldum elim kolum bağlı. Her yolu denedim yolun sonu yine ona çıktı. Lütfen biriniz bana akıl verin söküp atayım artık şu adamı içimden yoluma hayatıma bakayım bu şekilde olmuyor canım yanıyor. Her fikre açığım sadece beni yargılamamanızı istiyorum çünkü onun ve hayatındaki kişinin mutluluğuna zarar verecek hiç bir davranışta ve dilekte bulunmadım. Görüşlerinizi bekliyorum.
Beni platonik aşk batağından kurtaracak bir fikriniz var mı?