Çok değer veriyordum çinkü baska biri olsa her şekilde kullanırdı
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Beğenmediyse kullanmaya değer bile görmemiş olabilir.
Püffff aglicam bak
Olabilir
Dürüst cocukmus helal olsun belki çok sevdiği başka biri var.
nikahına beni cagır sevgilimmmm
İstersen şahidin olurum senin dsfs sana bir şey sormam lazım
Sor
Ya şimdi bizim mahallede bı kiz var arada karşılaşıyoz geçen karşılaştık baktı bana uzun uzun bende mesaj aticam ama ne mesaj atayım ilk napacagimi bilmiyorum ne diyim
İliski tavsiyesi aldigin kişinin ask hayatina bak
Lxnsldmağxöwğdösğcmdğlxğldpxldl
Ya shddhdda nebileyim ya yinede bişey söyle ya napayım
nebilim
gezme ceylan bu dağlarda seni avlarlar yaz cok etkilenir
Seni beğenmemiştir ya da büyücüdür
Ne büyüsü ya
Saçmala
Ya seni beğenmemiştir, ya da çok beğenmiştir ve büyüyle ayağına çağıranlardandır, kendisi ortalıkta görünmez
He hiç işi gücü yok
Valla bende öyle düşünürdüm ama aynen öyle, işi gücü yokmuş demek ki!! Kimse beni inandıramaz büyü yapmadığına
Ben onun gözlerine büyülenmisim zaten😝
Ne renk gözü büyücünün?
Kahve
Kahve gözden büyülenilir mi çocum? Yeşil ela falan olsa neyse?
Bırakın ona da biz karar verelim😂😂
Peki çocum
He büyü yaptıysada büyücü memnun büyülenen memnun çocum
Ben memnun diilim çocum
Sen niye
Bende büyü var
Nasıl anladın
Çocum bu sitede 50 bin kez yazmış olduğum bir şey var. Ben varlıkları ve enerjileri algılayabiliyorum. İster inan ister inanma, hayatımda nelerin normal gitmediğini anlayabilecek bir derinlik var bende
Astral seyahat de yapabiliyo musun süpermen
Şaka bir yana bunun için kesinlikle hocaya git neyi bekliyorsun
Astral seyahat yapıyorum evet de kimse inanmıyor böyle şeylere. Yapabiliyorum desem ne değişicek. 50 tane hoca buldum bir kaç tanesi baya yardımcı oldu ve fakat çoğu dolandırdı beni. Sertaç yan yardım istedim, büyüyü yapan hergele, o da yardım etmiyor ne yapıcam bilmiyorum
Ne büyüsü bu 😂 bu arada istediğin kişiyi istediğin an görebiliyor musun
Ve çevrene sekiyo mu
Büyünün içeriği şu; tüm enerji alanım bağlanmış. Erkeklik enerjim vs, şans talih her şey. Beynim algılarım. Eşimle ayrılmamız için ona da yapılmış. Kadınlığı iptal. Ve kafayı üşütüp geberip gitmem için yapılmış olanlar var, hangi birini sayıcam sana. Yeteneklerime gelince, gözlerim kapalıyken odada ne var ne yok herşeyi görebiliyorum, beyin okuma, enerjileri ve madde ötesi varlıkları hissetme ve görme, başka bilmediğim yerlere seyahat bunları sadece ben biliyorum bir de benimle ilgilenen bir hoca. Genç bir çocuk bilen kişi
Benim ufaklıkta da var enerjileri ve varlıkları hissediyor ve iletişim kuruyor
Senin göz perden açık diyor bana, bildiğim en önemli şey bu
İnsallah karın cin değildir 😁
Allah yardımcın olsun
Yok çocum gayet insan. Cin olan bu büyüleri yapan şıl lık
Eski manita falan mı
Yok çocum keşke manitam olsaydı da onu terkettim diye bana bunları yapsaydı! Manitam da diildi be evladım.
E ne istiyo allahsız mı bu karı
İnan tam ben de onu düşünüyorum artık, allahsız kadın, Maslakta sıkıcam poposuna
Hastalanıyor musun sık sık
Çocum, iç organlarımda bir sıkıntı var ve her yerimde hastalık çıkmaya başladı
Üzüldüm umarım en yakın zamanda kurtulursun bol bol dua et hatta namaz
Baya bilgi edinebildin mi yaptığın büyülerle ilgili? Bana bir şey yapamazsın dostum, hepsi seni bulucak ve ben gayet iyiyim 😂👍
Senin yaptığın büyüler neticesinde şu an ölmüş olmam gerekiyordu. Kafa yerinde cin gibiyim, her şey yolunda ve şuna inan bana bir şey yapamazsın
Yok artık şaka mısın hahahhaha
Yaptığı büyüler neticesinde kendi kafayı yiyicek, kötü karma sahibine döner dostum
Konuştuğun herkesi suçluyorsun heralde bana sen yaptın diye iki yardım edelim dedik güldürdün beni akşam akşam😂😂😂
Aile ilişkileri bo.. k, karısı desen olayları bitik, bulduğu hiçbir kadın istediği tadı vermiyor, kuduruyor resmen, balçıkla mücadele ediyor. Bekle daha neler yaşıycaksın sen
Yakında mesleğe de gelicek sıra… Bu söylediklerimi yaz bir kenara
Bence sen çıldırmışsın bi psikoloğa başvur
Haha ben gayet iyiyim merak etme, mesleğim gereği buna ihtiyacım yok. Psikiyatristlik ve tımarhanelik olanın kim olduğunun da farkındayım çok şükür 🙏 Dualarımız seninle Sertaç
Neye dayanarak beni suçluyorsun bu yaptığın şey aşırı komik
Ben mi? Suçlama? Sertaç? Ben suçlamam dostum elimde kanıt var, buna emin olabilirsin
Sertaç denilen büyücüden bahsediyorum ben, üzerine neden alınıyosun?
Diretmen komik geliyor sadece 😂
Kanıtın varsa niye bu kadar boş yaptın kardeş
Çocum neyi diretiyormuşum? O kısmı anlayamadım?
Sana daha fazla laf anlatamayacağım lütfen tedavi ol abi
Kanıt zamanı gelince sunulacak bilgidir çocum, boş yapan boşta kalsın
Benim tedaviye ihtiyacım yok çocum, kimin tedaviye ihtiyacı olduğunu yakında hep beraber öğreneceğiz.
Oho burada teker teker büyücü ayıklayacaksanız işiniz zor gerçekten size kolay gelsin 😂
Bunu yaptığımı da nereden çıkardın?
şu an yaptığınız şey tam olarak bu değil mi😂
Baya ilgilendin bu konuyla senin yaptığın şeyin aynısını yapıyorum çocum, ben büyücü avında değilim zaten kim olduğunu çok iyi biliyorum ayrıca benim çok dürüst davrandığıma inanman senin saflığın
Sana inandığımı kim söyledi
Yazdığım her şeyi ciddiye alman söyledi 👍 devam saf çocum
Ben safı oynamayı seviyorum ne yazık ki😌
İyi bari en azından büyücü değilsin
bizim büyüye ihtiyacımız yok yeğen
Ne demek istiyosun dayı? Büyüleyici biriyim mi demek istiyosun?
Yan bakısım yeter abisi
Bir yan bakışa tav olan insan var mıymış? Başka bir şeye tav olmuştur
Bilemicemmmm
Ahh ahh tam o yan baktığın esnada kapının kenarından yakasına yapışıp karanlık odaya alsaydın onu ve sessizce işini bitirseydin tüm bunlar olmıycaktı. Nefes nefese bıraksaydın hergeleyi
tek derdiniz o zaten
Yoksa neden peşinden ayrılmaz bir insan? yan bakışına mı takılmış 6-7 yıl?
7 yıl ne alaka
Doğru 6 yıl
Abi ne anlatıyon yeni bi büyü hikayesi mi bu şimdi 😂😂😂😂😂😂
Ehe olayı çözdüm 7 yıl önceki kızı hala seviyon bu bana büyü yaptı mı diyon 😂😂 emin ol o kadar süre yaşayamazdın büyülü büyülü
Çocum ben büyülüyüm ve 7 yıl önceki kız bana büyü yaptı, ben ona yapmadım? Kimler büyü yapar bi düşün bakalım? Seven mi nefret eden mi?
Aşk büyüsü gibi bi şey mi valla büyü yaptırmak aciz bir durum aciz insanlar başvurabilir sadece seven bir insan asla böyle bir şey yapamaz ve allahtan azıcık korkan bir insan
Ya işte bende aynen böyle düşünüyorum. Acizlik , çaresizlik ve Allahsızlık yapılan şey. Aşk büyüsü diil çocum, ayırma ve kafayı üşütme büyüsü yapmış, ayrıca tüm enerji merkezlerimi bağlamış yani bu hayatta kı çımı yırtsam iyi bir hayatım olamaz güyaa!!! Nasıl bir kıskançlık ve kin ile yapıldığını sen düşün, böyle birini mi sevicem? Çok beklersin çocum
Kusura bakma ama tam bir canım işi emin ol hem bu dünyada hem diğer dünyada misliyle öder sen sadece bi an önce kurtulmaya bak moralini yüksek tut geçici bi süreç olarak düşün
Kullanilma
Mal değiliz ama başka biri olsa kullanmaya çalışırdı diyorum
Begenmemis ola bilir
Erkekler tipe mi bakıyo sence 😂😂😂
Yokbe ne tipi😅
Bacak arasi😅
Kar ve tipi
Soguk☺️
Dürüst çocukmuş
Çocuk kaç yaşın da ve sen kaç yaşındaşın?
Helal olsunnnn