https://youtu.be/r1We-YVGqkE Her şarkının bizi götürdüğü bir anısı ya da bir hayali vardır. Size sorum; Onunla hangi şarkı ile dans etmek istersin? Ya da hangi şarkı ile dans edip o anı anılarının arasına koydun?
Dans etmeyi beceremiyorum arkadaşım. Gecenin karanlığında yüksek bir yerde tam uçurumun ucundayız aracın içinde. Şehrin dalgalanan ışıklarını seyrederken bu şarkıda sevdiceğim omzuma yatıyor ben ona sarılıyorum sessizce. Saçlarının ve teninin kokusu geliyor burnuma.
Ben halay çekmek isterim. Bana göre en iyi halay da tanırsın:) hem el ele tutuşarak çekiyorsun. Halay bitince çiftleri sahneye alırlar oradan da romantik bir dans. Sonra pasta yenir felan. Başkasının düğünün de kendi düğününü organize edersin o derece ortam oluyor :D
Aklımdaki kişinin dansla mansla işi olmaz. Ruhsuzun teki sanmıyorum dans edeceğini gerçi o etse bende etmem. Sevmem öyle aşırı romantiklik. Bana göre değil yani.
Niran Ünsal haktan ama hiç nasip olmadı yağmurda saatlerce ıkimsenin olmadığı bir tepede ki evde yalnız sadece mum ışığı ama hiç bir defa hislerimi anlamadı