Özellikle abaza değil de normal bir erkekseniz bakış açınızla fikrinizi söyleyebilir misiniz rica etsem çünkü abazalara değil tayt konusu, merhaba desen çekici gelir zaten malum
Sorum da şu
Diş hekimimden hoşlanıyorum ve biliyor, ilk gittiğimde de altımda tayt vardı şöyleki geçenlerde açtığı fake hesabın ismini benim ismim olarak değiştirmiş hesaptaki kadın fotoları da bi escrt un fotoları muhtemelen. Bu bir tür f. ntazi olabilir mi diye sormuştum biri de şey dedi tayt giydiğinde belli olmuştur o incelemiştir o yüzden aklında kalmıştır falan. Böyle bir şey mümkün mü ki
Sorum da şu
Diş hekimimden hoşlanıyorum ve biliyor, ilk gittiğimde de altımda tayt vardı şöyleki geçenlerde açtığı fake hesabın ismini benim ismim olarak değiştirmiş hesaptaki kadın fotoları da bi escrt un fotoları muhtemelen. Bu bir tür f. ntazi olabilir mi diye sormuştum biri de şey dedi tayt giydiğinde belli olmuştur o incelemiştir o yüzden aklında kalmıştır falan. Böyle bir şey mümkün mü ki
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet mümkün. Siz bu taytın hassaslığını anlayamıyorsunuz gerçekten.
fake hesabını kadın profiliyle kadın ismiylemi açıyor
yakınlaşma özel diyalog oldumu aranızda, yazmamışın
kestanen belli oluyor muydu
Bakmadım
belki de belli olduğu için bakmıştır suzmus olabilir seni
Belki de fake hesap onun değil?
Offf herkese 50 kez açıklayamayacağım diğer yğrumlardan okuyun
Fake hesabın ona ait olduğunu nereden biliyorsun
Ben emin olmadığım şeyi konuşmam. Krndi hesabındaki kayıtlı e mail ve telefon ile kaydolunmuş. İki hesaba da kendi hesabımmış da giriş yapamıyormuşum gibi şifremi unuttum kısmından baktım, ayrıca hesabın içini gördüm kendi şehrindeki özel muayenanesi olan bir dişçiyi de oradan takip etmiş stalklamak için belli ki. Ben de şaşkınım koca koca adam diyorux ama erkekler hiç büyümüyor zaten. Ya fake i olmasını garipsemedim açıkcası ama neden benim adımı girdi sonradan çok ilginç
O da anlamış olabilir direk böyle bir şeyi soylemektense böyle bir yöntemi deneyim bakayım bir şey diyecek mi diye olabilir onu. Fake hesabını stalk yaptığını anlamış olabilir mi
Yakalayınca ekran görüntüsünü attım sen beni canım mı sandın diyerek kdhjdjdjs adam ondan sonra kendisini geri çekti gibi hissediyorum geçen gün çok üstüne gittim mesaj atıyorjm diye kendi hesabından engelledi mesela ama fake de adım hala duruyor
Fake hesbin ss ini ona mi attin
Evet kendi hesabıyla o hesaptaki bilgilerin aynı olduğunun ekran görüntüsü
Anlayacağını dusunmemistir utanmış olmasın bu olaydan sonra hiç gitmedin mi yanina
Yarın gidicem kdhdjjdj geçen hafta gidecektim randevum grevden iptal oldu 🙄 şimdi de muayeneye gideyim diyorum çünkü iki hafta sonra 2 ay daha yokmuş filyasyona katılıyormuş. 2 dk de işlem yapılmadan gönderceek muhtemelen çünkü muayenede ilgilenmiyorlar yine de tepkisini görmüş okucam napayım
Öyle bi hesabı açmış senin ismini falan yazmış senden hoşlandığı bariz belli orada nasıl davranman gerek harbi hiç bilemedim de senin hoşuna gitti mi bu durum fake hesaba ismini yazması
Geçen gün engekledi ama nasıl hoşlanma bu