2 sene once evli adam bana yalan atti evli degilim diye onunda arkadasi yalanin icindeydi Şu an bana yaziyor belki hersey geride kaldi dusunuyor ve amacinkoti degil ne yapsam? Artik evde
Kalicam bu gidisle. Yardimci olur musunuz lutfen tessekurler
Kalicam bu gidisle. Yardimci olur musunuz lutfen tessekurler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
daha ne kötülük bekliyorsun ki. irtibatını kes yalancılarla. Doğru söyleyen birinin hayatında ol.
Tamam da kimse yok artik hayatimda pek istywen yok beni artik o olaydan sonra
Hangi şehirdesin? Evde kalsan dahi o yalancıyı ödüllendirme. Biraz gururun olsun
Evli adami demiyorum yanlis anladiniz
Arkadaşı yazıyor sana, niyeti kötü değil. sakın inanma. Birazda o kullanacak seni
Neyle kllanabilir hwrkes daha saf masum biliyor beni kimse onun evli oldugunu boldigimi daha bilmiyor
ondan da arkadaşından da uzak duramıyormusun
Kimsem kalmadi arrik o olaydan beri kimse istemiyor onceden cok vardi firsatlarim
hangi şehirdesin?
Kirsehir ailem yasadigim yerden istiyor maalesef. Ya da sonum o evli adamla kacmak olucak cinku kimse yok artik kimsesiz kaldim firsatlarim gitti
dertleşmek istersen saygıda kusur etmeden dınlerım fıkır verırım
Sorumu yazdim oraya cevapla
tamam 1 uzak dur o kısıden nuamranı vs degıstır
2 bundan sonrakı hayatında ınsanları tamamen tanımadan sans verme
Arkadasi yaziyor diyorum ya belkide 2 sene gecti aradan diue gecmise birakmistir
engelle ve daha fazla rahatsız etmemesını soyle ederse sıkaytette bulunacagını ıfade et
Tamamda arkadas neden? Belkide pismandir belkide hosuna gittim tanismak istiyordur
2 turlu ınsan vardır
1 ders alan
2 ders almayı red edıp yasayarak ders alan sen 2. sisin devam et
Anlatirmisiniz lutfen neden yazmayim ona? O evli adami demiyorum arkadasi diyorum
o kısı ıle baglantısı var ve plan mı var bellı deegıl
Sana yazan evli olanin arkadasi mi
Evet yani herkesle arkadaslar selam selam gibicesine de ne yapsam bilmiom iste 2 sene yaklasik bitti o gunler artik gecmiste mi birakti ilgi pas versem mi?
Bence bulasma hic erkek kalmamis gibi. Zaten niyetide takilmaktir. Oyle olmasa sana yazmazdi
Senin evli adamla takildi diye adin mi cikti neden kimse istemesin seni
Neden yazmaisn ki herkes benim o sdamim evli oldugunu bilmedigimi zannediyor belki masum dusunmustur kiz veya pismandir kucuktu o gunler belki uydu onlara
Cunku evli adam ad ciktinkim hangi erkek ister artik
Kucuk yerde yasiyosun sanirim. Uzuldum bu duruma dusmene. Ama hala yasin genc sanirim bu kadar karamsar olma. Internetten bile birilerini taniyabilirsin hem. Kimseye mecbur hissetme kendini. Sen kotu kiz degilsen kendini yakistirma oyle seylere. Ki o adamda zaten seni kandirmis bak
Mecur hissedicem sonum o evli adam olucak zaten kacalim diyor kimse de kabul etmez artik gidicem
Bence yapma kacalim der ve senin durumunu boliyor yani kacatsan cok kotu davranir sana. Mecbur oldugunu bildigi icin pisman olursun. Yasin kac senin?
Niye tekrar olsun ki ya iyimisin sen
Anlamadin sen o ecli adami demiyorum arkadasi diyorum yalanin icindeydi ama gecti artik dusunuyordur 2 sene oldu az kalsin
Anladım ben seni de niye seninle yalan konusan her zaman konuşur merak etme evdede kalmazsın
Evde kaliyom yoksa kimsede o olaydan beri istemiyor beni napcam bilmym
Evde kalmazsın kendini böyle şartlama daha kötüleri gelebilir böyle şartlarsan
Haklisin da neden sans vermeyim ki belki unutmustue oda ve kucuktu yasi benimde belki ozguvensizdi onlarin aklina uydu
Ya allah aşkına kimin aklına uyduğu önemli değil yalancı işte niye kendini ateşe atıyorsun yalan konuşmayan birini bulsana
Haklisin da yok iste cevrem de yok fazla ve askta hep sanssizdim artik kim onime gelirse vericem sansi napiyim boyle omur gecmez
Bana bi yaxsana müsaitsen.
Böyle düşünme bence hayatın kararır
Evde kal çocum
Aynisi yasandi
Ne yapmam gerek simdi yaziyim mi pas veriyim mi
Bana yaz bi