Aşk İlişkileri Deli gibi sarılmak istediğiniz birisi var mı? sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 68 Yapay Zekaya Sor Sarılmalıyız seninle' 🖤 Güncellemeler+1 yıl 💖🌸 Deli gibi sarılmak istediğiniz birisi var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Hayır yok aslında var ama yok şimdi ben sana ne kadar yok desem de inandırıcı gelmeyecek sirrea🤧 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Ahtapot gibi sarıp sarmalanmış herkes.. :))Kimin eli kime sarılmış belli değil.. 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Evet, her zaman sevgiyle kucakladığım, sevgisinden hiçbir zaman şüphe etmediğine inandığım sevgili bir halam var. 💜🥰 0 0 Yorumla
EskiSerseri Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Dostum , can dostum var bir tane çok uzun sene görmedim. Ben içerdeyken o dışardaydı, o içerdeyken ben dışardayım şimdi. 0 0 Yorumla
BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Merhaba 👋Bu konu da net değilim. İçimde aşka dair kıvılcımlar hissetmiyorum 0 0 Yorumla
Helohey Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Var ama farklı şehirlerdeyiz. Olmayacak işler 🤷🏻♀️ 0 0 Yorumla
yemdilara Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 71% +1 yıl mıç mıç ilişkiler. herkesle sosyal mesafeyi korusak nası güzel olur asko 0 0 Yorumla
Sudeklkn Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl Özellikle birini hayal etmiyorum ama güvende hissedeceğim kocaman bir sarılma istiyorum 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Sarılıp uyuma isteğim her gün artıyor şöyle basit bişeyi yapamamak koyuyor 0 0 Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Var aslında ama anlatılması zor yaşasa bile artık o diye birisi yok. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl @babysharksmom sana sarılmak istiyorum. Sımsıkı, kopmamacasına, özlemle, sevgiyle, tutkuyla sarılmak istiyorum 🌹🌹🌹 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yok aslında. Ama isterdim sımsıkı sarılıp nefesini nefesimde hissedeceğim biri birlikte uyuyup onu görünce mutlu olacağım biri isterim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayatımda beni seven biri olmasını ve ona deli gibi sarılmak isterdim ama imkansız. 0 0 Yorumla
Morturşu Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Var hemde böyle hiç bırakmayacak gibi sarılmak istediğim :) 0 16 Yorumla IIѕтσиуIII +1 yıl Vay vay vay shh Yorumla Morturşu +1 yıl Sen nerden geldin be Yorumla IIѕтσиуIII +1 yıl Gördüm seni Yorumla Morturşu +1 yıl Nerden gördün Yorumla IIѕтσиуIII +1 yıl Kalp gözüm açık Yorumla Morturşu +1 yıl He he Yorumla IIѕтσиуIII +1 yıl Yorumunu gördüm cevap verdim hgg Yorumla Morturşu +1 yıl Benimi takip ediyon 😅 Yorumla IIѕтσиуIII +1 yıl Evet Yorumla Morturşu +1 yıl Allah allah Yorumla IIѕтσиуIII +1 yıl Skkff Yorumla Morturşu +1 yıl Çok komik Yorumla IIѕтσиуIII +1 yıl Noldu Yorumla Morturşu +1 yıl Hiçç Yorumla IIѕтσиуIII +1 yıl Peki Yorumla Morturşu +1 yıl İyii Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Deli gibi sımsıkı sarilabilecegim Başımı omzuna koyup saatlerce aglayabilecegim birisini isterdim ama yok maalesef. 0 0 Yorumla
XPhazonZero Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı. Maalesef öyle birisi yok 0 26 Yorumla aicha_ +1 yıl Nasıl yok ben neyim 🤨 Yorumla XPhazonZero +1 yıl @aicha_ unuttum seni kusura bakma Yorumla aicha_ +1 yıl Sen beni nasıl unutursun be 😑 Yorumla sierravista +1 yıl @aicha_ trip at eşöfleşd Yorumla aicha_ +1 yıl 0.50 karat fazla olsun 🙄😒 Yorumla XPhazonZero +1 yıl @aicha_ Bugün unuttum işte, daha unutmam Yorumla aicha_ +1 yıl Terbiyesiz karısını unutur mu insan 😏 Yorumla XPhazonZero +1 yıl Tamam sen beni unutmadın mı Yorumla aicha_ +1 yıl Yazdığıma göre 🤔 ben unutmam 😏 Yorumla XPhazonZero +1 yıl Denk geldin için lol Yorumla aicha_ +1 yıl Yo hep aklımdasın sevmeyen anlamaz yiğit Yorumla aicha_ +1 yıl 😒😏 Yorumla XPhazonZero +1 yıl Öyle mi, yo ben seni seviyorum Yorumla aicha_ +1 yıl Seni sevgini.. Yorumla XPhazonZero +1 yıl Ah ne diyorsun Yorumla XPhazonZero +1 yıl Senin istediğin taşı alacağım, barışalım Yorumla aicha_ +1 yıl Beni bi taşla kandırabiliceğini mi düşünüyorsun 🙄 Yorumla XPhazonZero +1 yıl Kandırmaya çalışmıyorum ki, seni düşündüm sadece Yorumla aicha_ +1 yıl Çok doğru düşünmüşsün 😂 Yorumla XPhazonZero +1 yıl Evet iyi düşünmüşsün Yorumla XPhazonZero +1 yıl *düşünmüşüm Yorumla sierravista +1 yıl bana her dk bildirim gelmek zorunda mı acaba🙄😅 Yorumla aicha_ +1 yıl ok be gidiyorum 😏 Yorumla XPhazonZero +1 yıl Nereye gidiyorsun Yorumla aicha_ +1 yıl İstenmediğim yerde durmam 😒 Yorumla XPhazonZero +1 yıl Peki görüşürüz Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. @вуηαяcσѕ baby 1 1 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Fazla tatlılık Yorumla
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Var evet şu an ihtiyacım da var 0 0 Yorumla
ysm44 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı. Beni gerçekten seviyorsa eşim 0 0 Yorumla
YalnizKurt6868 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevgilim olsa sarılırdım ama yok hiç olmadi 0 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 109 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kimse yok. 0 0 Yorumla
Yusufox Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. sarılmak ne ki, yatağa atsa sesim çıkmaz :D 0 0 Yorumla
Alone57 Takip Et Xper 6 Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. evet var ama beni engellemiş :( 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Sadece bizim istememizle olsa keşke. O yüzden yok. 0 0 Yorumla
çaresiz80 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 71% +1 yıl Evet var öyle biri 0 1 Yorumla sierravista +1 yıl bana yazsana bi Yorumla
приветсукаa Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Var var varrrr 0 3 Yorumla Alone57 +1 yıl bir şey rica edebilirim bana yardımcı olabilirmisin Yorumla sierravista +1 yıl kardeşim engelliyim mi seni? Yorumla Alone57 +1 yıl özür dilerim tamam Yorumla
duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. hayır 0 0 Yorumla
Saraaltin90 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı. Annemee 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Hayır yok aslında var ama yok şimdi ben sana ne kadar yok desem de inandırıcı gelmeyecek sirrea🤧
Ahtapot gibi sarıp sarmalanmış herkes.. :))
Kimin eli kime sarılmış belli değil..
Evet, her zaman sevgiyle kucakladığım, sevgisinden hiçbir zaman şüphe etmediğine inandığım sevgili bir halam var. 💜🥰
Dostum , can dostum var bir tane çok uzun sene görmedim. Ben içerdeyken o dışardaydı, o içerdeyken ben dışardayım şimdi.
Merhaba 👋
Bu konu da net değilim. İçimde aşka dair kıvılcımlar hissetmiyorum
Var ama farklı şehirlerdeyiz. Olmayacak işler 🤷🏻♀️
mıç mıç ilişkiler. herkesle sosyal mesafeyi korusak nası güzel olur asko
Özellikle birini hayal etmiyorum ama güvende hissedeceğim kocaman bir sarılma istiyorum
Sarılıp uyuma isteğim her gün artıyor şöyle basit bişeyi yapamamak koyuyor
Var aslında ama anlatılması zor yaşasa bile artık o diye birisi yok.
@babysharksmom sana sarılmak istiyorum. Sımsıkı, kopmamacasına, özlemle, sevgiyle, tutkuyla sarılmak istiyorum 🌹🌹🌹
Yok aslında. Ama isterdim sımsıkı sarılıp nefesini nefesimde hissedeceğim biri birlikte uyuyup onu görünce mutlu olacağım biri isterim
Babama deli gibi sarılmak istiyorum
Hayatımda beni seven biri olmasını ve ona deli gibi sarılmak isterdim ama imkansız.
Su an herhangi birisine sarılıp uyumaya o huzura ihtiyacım var.
Yasak ilişki yaşayacağım bütün bayanlara sarılmak istiyorum
Var hemde böyle hiç bırakmayacak gibi sarılmak istediğim :)
Vay vay vay shh
Sen nerden geldin be
Gördüm seni
Nerden gördün
Kalp gözüm açık
He he
Yorumunu gördüm cevap verdim hgg
Benimi takip ediyon 😅
Evet
Allah allah
Skkff
Çok komik
Noldu
Hiçç
Peki
İyii
Deli gibi sımsıkı sarilabilecegim Başımı omzuna koyup saatlerce aglayabilecegim birisini isterdim ama yok maalesef.
Maalesef öyle birisi yok
Nasıl yok ben neyim 🤨
@aicha_ unuttum seni kusura bakma
Sen beni nasıl unutursun be 😑
@aicha_ trip at eşöfleşd
0.50 karat fazla olsun 🙄😒
@aicha_ Bugün unuttum işte, daha unutmam
Terbiyesiz karısını unutur mu insan 😏
Tamam sen beni unutmadın mı
Yazdığıma göre 🤔 ben unutmam 😏
Denk geldin için lol
Yo hep aklımdasın sevmeyen anlamaz yiğit
😒😏
Öyle mi, yo ben seni seviyorum
Seni sevgini..
Ah ne diyorsun
Senin istediğin taşı alacağım, barışalım
Beni bi taşla kandırabiliceğini mi düşünüyorsun 🙄
Kandırmaya çalışmıyorum ki, seni düşündüm sadece
Çok doğru düşünmüşsün 😂
Evet iyi düşünmüşsün
*düşünmüşüm
bana her dk bildirim gelmek zorunda mı acaba🙄😅
ok be gidiyorum 😏
Nereye gidiyorsun
İstenmediğim yerde durmam 😒
Peki görüşürüz
@вуηαяcσѕ baby
Fazla tatlılık
Var evet şu an ihtiyacım da var
Beni gerçekten seviyorsa eşim
Sevgilim olsa sarılırdım ama yok hiç olmadi
Kimse yok.
Hepsi yanımdalar hepte sarılıyorum
sarılmak ne ki, yatağa atsa sesim çıkmaz :D
evet var ama beni engellemiş :(
olsa da sarmalasam 😋😋
Sadece bizim istememizle olsa keşke. O yüzden yok.
Sana sarilmak isterdin ben cünkü yok
İstemsizce sana sarılasım geldi şu an ^^
Deli gibi sarılmaya ihtiyacım var.
Aşk bebeğim ve her an zaten sarılıyorum😍
Var ama asla yapamam.
Yüz verse sarılacazda yüz vermiyor zalımın kızı
Adnan Oktar'ın kedicikleri olabilir
Tutan mı var. Git sarıl.
Var :')
Evet var öyle biri
bana yazsana bi
Var var varrrr