Kızın yanında ağlayan erkek?

Arkadaşlar senelerdir yanında olduğum ve bir süre birliktelik yaşadığım, aşık olduğum kızı 2 sene sonra, şimdi tekrar göreceğim. Bu 2 sene de onun da benim de farklı ilişkilerimiz oldu konuştuklarımız vs. Ondan sonra ki olan ilişkimde anladım ki ben hala ona aşığım. 2 hafta önce bir sebepten dolayı yazdı bana ve birbirimizle ara ara mesajlaşıyoruz. Ondan olumlu dönüşler alıyorum. Sanki ikimiz de hala birbirimizi seviyormuş gibiyiz. Onunla 1.5 hafta sonra bir yakınımızın yanına gitmek için buluşacağız. Bana döner mi vs gibi şeyleri sormayacağım. Olursa olur olmazsa olmaz. Bu acıya alıştığımı düşünüyorum ama kendimi biliyorum ve onu görünce kendimi çok tutabileceğimi sanmıyorum çünkü onsuz geçen bunca zamanda çok doldum. Ona olan sevgimden ağlarsam. Bu kötü bir izlenim mi verir? Empati yapıyorum ve ben kız olsam ağlayan bir erkek güçsüz mü gözükür bilemedim. Güçsüz gözükmek istemiyorum. Ağlamak kötü mü olur bunun çizgisi nedir? Kızlar cevaplarsa çok iyi olur. Daha önce onun yanında hiç ağlamadım. Teşekkürler..
Kızın yanında ağlayan erkek?