Aşk İlişkileri Evet sizi hayatınızın aşkı ile eşleyeyim mi? Huzurummmmmmmm Takip Et Yoda Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Yapay Zekaya Sor Hayatının aşkını bulmak isteyen gelsin:)))) Güncellemeler+1 yıl 🧚🧚💘💘 Evet sizi hayatınızın aşkı ile eşleyeyim mi? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl 40 mavi, 7 pembe üye.. Kiminle eşleşeceğim belli az çok.. 😄Yok ben almayayım.. 😄 1 4 Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl Ama ben eşlemek istiyorum KS deki herkesi evlendirecem😂😂 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Heteroyum.. 😄 Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl @saklitutkular 🤭 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Selam, ben hayat.. 😄 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Kimmiş o? Kendi de benimle eşleşebilir, onu da belirteyim. 0 5 Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl Sizde isterseniz etiket yapabilirsiniz Yorumla obiralfa +1 yıl Ben yapmak isterim. Ancak daha o kişiyi bulamadım. Artık çok saklandı, bir çıksa ortalığa hemen nikah dairesine götüreceğim. Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl Peki burdan taliplere duyuralım o zaman:)) Yorumla obiralfa +1 yıl Lütfen duyunuz. Eşini dört gözle bekleyen bir kedi ruhlu aslan var burada. Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl :)))) Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Kız başına 6 erkek düşüyor, harem mi kurdurtcaksın millete 🤣🤣 1 13 Yorumla ordinasyusvet00 +1 yıl Ben sana düşeyim 😀 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl @ordinasyusvet00 o kasların düşmene izin vermez 🤣🤣 Yorumla ordinasyusvet00 +1 yıl O zaman sen kucağıma düş olmazmi 😀 @IşıLL34 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl @ordinasyusvet00 kolay düşmem ben 🤣🤣 Yorumla ordinasyusvet00 +1 yıl Takip edermisin bence kollarıma dayanamazsin 🙂 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl @ordinasyusvet00 hiçte bile, alt tarafı kol yani. Beyin kasın sağlam mı önemli olan o 🙄 Yorumla ordinasyusvet00 +1 yıl Veteriner hekimim kendi halinde çapkınlık yapmaya vaktim olmuyor Yorumla IşıLLL34 +1 yıl @ordinasyusvet00 vaktin olsa yapcan yani deyip kavgayı başlatıyorum 🤣🤣 Yorumla ordinasyusvet00 +1 yıl Yaparmiyim sence o tip var mı 😀 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl @ordinasyusvet00 yok galiba 🤣 Yorumla ordinasyusvet00 +1 yıl İltifat olarak mi kabul edeyim bunu 😀 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl @ordinasyusvet00 sen nasıl almak istersen 🙃🙃 Yorumla ordinasyusvet00 +1 yıl Sende Bi tatlılık var ama sana küsemez kimse Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 109 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hayatımın aşkı mı? Hiç güleceğim yoktu be. 2 9 Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl :)))) Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl @_AsabiHatun__ öyle deme olur mu olur:)) Yorumla _AsabiHatun__ +1 yıl Valla aşık olmadım ki, bir defa oldum gerisi gelmedi. Bu saatten sonra aşk maşk olmaz valla. Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl @delikanli___ Yorumla DELİKANLI___ +1 yıl Düğün ne zaman Yorumla _AsabiHatun__ +1 yıl @DELİKANLI___ Hem evlilik düşünmüyorsun, hem de düğün ne zaman diye soruyorsun. Alemsiniz he. Yorumla DELİKANLI___ +1 yıl Karşıma fırsat çıktı değerlendirelim 😀 Yorumla _AsabiHatun__ +1 yıl @DELİKANLI___ 😀 Fırsatçıya bak sen. Yorumla DELİKANLI___ +1 yıl 😀 kahveleri yap istemeye gelicem 😂 Yorumla
kendineEsir Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Hayatımın aşkını bulamadım daha burada var mı ki hayatımın aşkı acaba 🤔 0 0 Yorumla
pleasemexx Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Nerde bilmiyorum ki ben bile bilmemişken sen nerden bilcen 😄😅 1 0 Yorumla
kimse_bilmesinbeni Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl gelinliğimi de alıp geldim 😂 👰💒 1 13 Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl @el_macoo ilk çiftimizi belirledik:))) Yorumla kimse_bilmesinbeni +1 yıl artık o zaman baget yüzük balayı düğün hakkında konuşmaya başlaya biliriz en önemlisi başlık parası ne kadar verecek kaç altın yapacak evi arabası var mı bunları konuşalım iş ciddi sonuçta 😂😂😂😂 Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl Dur kız çocuğun gözünü korkutacaksın öyle birden denmez alıştıra alıştıra söyleyeceksinki sindirmesi kolay olsun:))) Yorumla eL_mACOo +1 yıl Daha gelini görür görmez iflas bayağını çektim😁 Yorumla kimse_bilmesinbeni +1 yıl haklısın damat adayı kayıplarda 😂😂😂 Yorumla eL_mACOo +1 yıl Amarikada olsaydık tamamdı ama burası Türkiye karnımızı doyuralım yeter fjdkdkdkdk Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl @kimse_bilmesinbeni geldi geldi:)) Yorumla kimse_bilmesinbeni +1 yıl @eL_mACOo len damat nerdesin 😂 Yorumla kimse_bilmesinbeni +1 yıl gelinlikle bekle bekle ağaç oldum Yorumla eL_mACOo +1 yıl İstekler ağır geldide defter kitap hesap yapıyorum işin içinden çıkamadım😁😁😁 Yorumla kimse_bilmesinbeni +1 yıl @eL_mACOo ahahaaa amel defteri mi bu 😂 Yorumla eL_mACOo +1 yıl Napim padişah fermanı gibi liste yazılınca işin içinden çıkmaya çalışıyoruz djdmdkdmmdms😁😁😁 Yorumla kimse_bilmesinbeni +1 yıl @eL_mACOo 😂 Yorumla
eL_mACOo Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Ahahahaha hadi bakalım 1 1 Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl @kimse_bilmesinbeni Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Gerek yok @mermaid16 buldum onu zaten 0 2 Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl Teşekkürler beni zahmetten kurtardın:)) Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Ne demek Yorumla
Benyakamoz Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. Ama ben evliyim zaten.😊 0 0 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Burada konuştuğum biri yok maalesef. 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl aşk mı:DDDDDDDDDDseks tir ohormondur 0 0 Yorumla
_BuBenimÖyküm_ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl KS'den aşk çıkmaz ama sn bilirsin 0 0 Yorumla
whatkindof Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet ilginç bir deneyim yaklaşıyor🙃 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı. Ben söyleyeyim @huzurummmmmmmm 😂😂 0 0 Yorumla
gunesperiniz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Eşleştir bakalım 😂 2 1 Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl @minionica Yorumla
SaklıTutkular Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Eşle bakalım 😄 0 1 Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl @tiryakinimtiryakin Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Eşleme reis 0 2 Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl Eşleyecek kız yok zaten istesem de eşleyemem🤭🤭 Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Burada fakeler dolanıyor hep zaten kız yok harbiden djd Yorumla
DELİKANLI___ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kimmiş o 0 1 Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl @_AsabiHatun__ Yorumla
Minionica Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Eşleştir :) 0 1 Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl @gunesperiniz Yorumla
Mehmet314 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. eşle :) 0 0 Yorumla
Olmadıolduramadık Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Eşleştir 0 0 Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. hadi bakayım 0 0 Yorumla
Geralgine Takip Et Master Yaş: 30 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Eşle bakalım 0 0 Yorumla
akreep_erkegi Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı. Beni senle eşle 😂😂 0 0 Yorumla
bay-ornitorenk Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl Yıllardır bu günü bekliyom. Eşleştir bakim 0 0 Yorumla
TYTDÜŞMANI Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. istemiyom 0 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. yolla 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. İddialı bir soru ☺ 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Eşle bakiyim 0 0 Yorumla
Kenangünyr Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl he canım he 0 1 Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl Aaa çok ayıp Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Zorr 0 1 Yorumla mceviz +1 yıl Zorr Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl hiç kız yokki 0 8 Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl Napsakki🤔))) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bir yardımcı olun:) Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl Olamıyorum:)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl neden Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl Ee kız yok🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl arkadaşınız vardır muhakkak :) Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl Bide gizlileri eşlemiyorim:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hadi ya. neden ki. ben. insan değil miyim? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
40 mavi, 7 pembe üye.. Kiminle eşleşeceğim belli az çok.. 😄
Yok ben almayayım.. 😄
Ama ben eşlemek istiyorum KS deki herkesi evlendirecem😂😂
Heteroyum.. 😄
@saklitutkular 🤭
Selam, ben hayat.. 😄
Kimmiş o? Kendi de benimle eşleşebilir, onu da belirteyim.
Sizde isterseniz etiket yapabilirsiniz
Ben yapmak isterim. Ancak daha o kişiyi bulamadım. Artık çok saklandı, bir çıksa ortalığa hemen nikah dairesine götüreceğim.
Peki burdan taliplere duyuralım o zaman:))
Lütfen duyunuz. Eşini dört gözle bekleyen bir kedi ruhlu aslan var burada.
:))))
Kız başına 6 erkek düşüyor, harem mi kurdurtcaksın millete 🤣🤣
Ben sana düşeyim 😀
@ordinasyusvet00 o kasların düşmene izin vermez 🤣🤣
O zaman sen kucağıma düş olmazmi 😀 @IşıLL34
@ordinasyusvet00 kolay düşmem ben 🤣🤣
Takip edermisin bence kollarıma dayanamazsin 🙂
@ordinasyusvet00 hiçte bile, alt tarafı kol yani. Beyin kasın sağlam mı önemli olan o 🙄
Veteriner hekimim kendi halinde çapkınlık yapmaya vaktim olmuyor
@ordinasyusvet00 vaktin olsa yapcan yani deyip kavgayı başlatıyorum 🤣🤣
Yaparmiyim sence o tip var mı 😀
@ordinasyusvet00 yok galiba 🤣
İltifat olarak mi kabul edeyim bunu 😀
@ordinasyusvet00 sen nasıl almak istersen 🙃🙃
Sende Bi tatlılık var ama sana küsemez kimse
Hayatımın aşkı mı? Hiç güleceğim yoktu be.
:))))
@_AsabiHatun__ öyle deme olur mu olur:))
Valla aşık olmadım ki, bir defa oldum gerisi gelmedi. Bu saatten sonra aşk maşk olmaz valla.
@delikanli___
Düğün ne zaman
@DELİKANLI___ Hem evlilik düşünmüyorsun, hem de düğün ne zaman diye soruyorsun. Alemsiniz he.
Karşıma fırsat çıktı değerlendirelim 😀
@DELİKANLI___ 😀 Fırsatçıya bak sen.
😀 kahveleri yap istemeye gelicem 😂
Hayatımın aşkını bulamadım daha burada var mı ki hayatımın aşkı acaba 🤔
Nerde bilmiyorum ki ben bile bilmemişken sen nerden bilcen 😄😅
gelinliğimi de alıp geldim 😂 👰💒
@el_macoo ilk çiftimizi belirledik:)))
artık o zaman baget yüzük balayı düğün hakkında konuşmaya başlaya biliriz en önemlisi başlık parası ne kadar verecek kaç altın yapacak evi arabası var mı bunları konuşalım iş ciddi sonuçta 😂😂😂😂
Dur kız çocuğun gözünü korkutacaksın öyle birden denmez alıştıra alıştıra söyleyeceksinki sindirmesi kolay olsun:)))
Daha gelini görür görmez iflas bayağını çektim😁
haklısın damat adayı kayıplarda 😂😂😂
Amarikada olsaydık tamamdı ama burası Türkiye karnımızı doyuralım yeter fjdkdkdkdk
@kimse_bilmesinbeni geldi geldi:))
@eL_mACOo len damat nerdesin 😂
gelinlikle bekle bekle ağaç oldum
İstekler ağır geldide defter kitap hesap yapıyorum işin içinden çıkamadım😁😁😁
@eL_mACOo ahahaaa amel defteri mi bu 😂
Napim padişah fermanı gibi liste yazılınca işin içinden çıkmaya çalışıyoruz djdmdkdmmdms😁😁😁
@eL_mACOo 😂
Ahahahaha hadi bakalım
@kimse_bilmesinbeni
Gerek yok @mermaid16 buldum onu zaten
Teşekkürler beni zahmetten kurtardın:))
Ne demek
Hayatımın aşkı mı hahah
Ama ben evliyim zaten.😊
Burada konuştuğum biri yok maalesef.
Nasıl bir match bu 😅
Yok öyle biri nasıl eşleyeceksin acaba
Ahah nasıl olacakmış o iş
Eşle beni sımsıkı sarsın. :)))
@Yesgirlnoboy kader eşleştirdi zaten.
Hayatımın aşkı mı ehdhdjxjdhdh
aşk mı
:DDDDDDDDDD
seks tir o
hormondur
Kısmetine hiç güvenmiyorum
Yolla bana çok istiyorum
KS'den aşk çıkmaz ama sn bilirsin
Evet ilginç bir deneyim yaklaşıyor🙃
Ben söyleyeyim @huzurummmmmmmm 😂😂
Eşleştir bakalım 😂
@minionica
Yanlış olursa itiraz ederim ama.
Eşle bakalım 😄
@tiryakinimtiryakin
Eşleme reis
Eşleyecek kız yok zaten istesem de eşleyemem🤭🤭
Burada fakeler dolanıyor hep zaten kız yok harbiden djd
Kimmiş o
@_AsabiHatun__
@anonimgrol sana cok ihtiyacim var.
Eşleştir :)
@gunesperiniz
Eşleştirde bitsin bu hasret
eşle :)
Hayatımın aşkı yok benim
Eşle bakalım.
Olur bakalım. :D
Eşleştir
hadi bakayım
Var mı öyle biri 😂
Olur
Olur
Hayat ta olabilmek Aşk tır Önemli olan huzur
Burası karışır 😂😂
Karim var zaten tesekkürler
Olur oyle biri cikmadi ama
burdan aşk mı olur
Eşle bakalım
Salla bakalım
Beni senle eşle 😂😂
Eşle bakalım
Yıllardır bu günü bekliyom. Eşleştir bakim
istemiyom
yolla
İddialı bir soru ☺
Eşle bakiyim
he canım he
Aaa çok ayıp
Zorr
Zorr
hiç kız yokki
Napsakki🤔)))
bir yardımcı olun:)
Olamıyorum:))
neden
Ee kız yok🙄
arkadaşınız vardır muhakkak :)
Bide gizlileri eşlemiyorim:)
hadi ya. neden ki. ben. insan değil miyim?
Hadi bakalım
ah canım benim