Sizce neden böyle yapıyor yani boş ver bırak demeyin sadece tahmininizi söyleyin?

Haberi olmadan sevdim sonra adım attım 5 ay ne arkadaş ne sevgiliydik ama sanki beni seviyordu onun için çok çabaladım çok sevdim sonra büyük bir tartışma yaşadık haklıydı 5 gün boyunca kendi haline bıraktım durmadan durumlarıma bakıyordu beni takip ediyordu sonra bir anda her yerden çıkardı tabi bende yazdım ses kaydı attım ama hepsini okuyor dinliyor cevap vermiyordu belki 100 tane atmışımdır sonra bana ben sana iyi gelmiyorum beni rahatsız etme yazma artık dedi bende wp yi kapadım 10 gün sonra instadan arkadaşları istek atmaya başladı kabul ediyordum ama hiç biri tek kelime yazmıyordu sonra bende buna SMS den sürekli yazdım gecenin 4 5 de aradım meşgule atmıyordu teli öyle çalıyordu geçen gün üst üste yazdım sonra belki engellemiştir dedim aradım engellememişti sevmediğim bir beni bu kadar rahatsız etse durmam heryerden engeller ya da ciddi bir konuşma yapardım ama o susuyor ve yakın tanıdıkları hep etrafımda
Sizce neden böyle yapıyor yani boş ver bırak demeyin sadece tahmininizi söyleyin?