Arkadaslar cok doldum lutfen guzel yanitlarinizi alim. Nisanlim herbalife isine basladi ve bu hafta etkinlik vardi gitti. Etkinlikten sonra cok degisti birini falan buldu demeyin yok oyle bisi. Hep takipteydim. Ama bana karsi davranisi degisti takmiyor gecistiriyo. Hosuma gitmito ortami gorunce beni sallamaya basladi.
Bugun de parti varmisti etkinlik. Dedim girme git odana otur. Tatile gitmeden once odama cekilirim diyordu gittikten sonra bahane uretti girdi ortama. Asiri acik kizlar vs vs rahatsiz oldum girme dedim. Seni mi aldatiyom bi kac acik var diye gitmeyim mi mahrum kaliyim dedi. Ve samimi degiliz ortama girince beni unutur dedim ve oyle oldu birbirimize soguk konusyoz sanki.
Ortami gorunce anin buyusune mi kapildi dersiniz
Annesine de yazdim rahatsiz oluyom diye nisanliyiz sonucta uzak mesafe. Annesi de bana abartiyon dedi. Oglimun gozu senden baskasini gormez is icabi gidiyo dedi. Oglumun kotu ahlaki olsa ben emin ol soylerdim, sen ona guven vs vs dedi. Evlenincw beraber gidersiniz dedi
Ben bu ortamlarda bulunmak istemiyorummmm napmaliyim
Bugun de parti varmisti etkinlik. Dedim girme git odana otur. Tatile gitmeden once odama cekilirim diyordu gittikten sonra bahane uretti girdi ortama. Asiri acik kizlar vs vs rahatsiz oldum girme dedim. Seni mi aldatiyom bi kac acik var diye gitmeyim mi mahrum kaliyim dedi. Ve samimi degiliz ortama girince beni unutur dedim ve oyle oldu birbirimize soguk konusyoz sanki.
Ortami gorunce anin buyusune mi kapildi dersiniz
Annesine de yazdim rahatsiz oluyom diye nisanliyiz sonucta uzak mesafe. Annesi de bana abartiyon dedi. Oglimun gozu senden baskasini gormez is icabi gidiyo dedi. Oglumun kotu ahlaki olsa ben emin ol soylerdim, sen ona guven vs vs dedi. Evlenincw beraber gidersiniz dedi
Ben bu ortamlarda bulunmak istemiyorummmm napmaliyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer