Hoşlandığım biri var ve biliyor. Bir fake hesabı var kendisinin ben buldum daha doğrusu yakaladım. Kadın fake hesabı hesaptaki fotolardaki kadın da esc. t gibi kedicik gibi bir kadın. O hesaba benim adımı koymuş. Adım da öyle herkeste olan bir ad değil çünkü. Hesap fake ama. Hatta iki hafta önce ben bunu yakadığımda hoşlandığım kişiye attım, zaten bana hiç cevap vermiyordu o zaman da vermemişti. Yakaladığımı biliyor yani ve hala da değiştirmedi ismi.
Acaba fntezileri olabilir mi, o hesaba sapıklar yazarsa doğal olarak dm den benim ismime hitap edecekler. Bu şekilde hayl kuruyor olabilir mi 😳😳
Acaba fntezileri olabilir mi, o hesaba sapıklar yazarsa doğal olarak dm den benim ismime hitap edecekler. Bu şekilde hayl kuruyor olabilir mi 😳😳
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Olabilir pisikopat herhalde hoşlandığın kişi değişik fantezileri var
Çok saçma değil mi ya nasıl yani başka erkek beni ister gibi seslenince o neden bir şey hissedecek ki yani beni başka erkeğin arzladığını düşünmek onu neden mutlu edecek? Ben zateb ondan hoşlanıyorum
Bence pisikipat bir kişiliğe sahip hem sanada yazmıyor senden hoşlanmıyor ne yapmak iatediğini bende anlamadım ama bence engellettir üstüne bence o çocuktan uzak dur
Aynen öyle. Aslında benin yazmam hoşuna gidiyordu sesini çıkarmıyordu ama şu olayı yakaladım ve bi de geçen gün üstüne çok gittim baya mesaj atmışrım engelledi. O kadar engelle demiştim zamanında engellememişti. Kendi hesabından engelledi ama o hesaptaki adımı hala silmedi. Neyin kafası bu anlamadım
Bende anlamadım ne yapmaya çalışıyorda nasıl bi tiriplerde olduğunuda anlamadım ya isim bulamadı senin ismini kullandı ama uzak durmanı tavsiye ederim böyle bir manyağa karşı sen şikayet et hesabı kapatsınlar arkadaşlarınada şikayet ettir
o nasıl bir emoji lan ne oluyor o :D
Endişeli şok emojisi. Androidde farklı çıkıyor olabilir
İphone dan koydum
yooo bende iphone kullanıyorum ne androidi hayatımda android kullanmadım telefonum 13 pro
komiğime gitti ondan sordm :D
Ay tamam neyin havası bu, ben hala 5S kullanıyorum bak aynı yere yazabiliyoruz kshjdjdj. Android ve apple daki aynı emojiler farklı şekillerde görünüyor diye söyledim
hhahhahaa ne alaka sadece açıklamasını yaptın 5s mi oooo sen çok geri kalmışsın yükselt biraz en kötü 7 ye geç :D artk :D benim ikinci telefon 7 plus sana satayım :D
Hediye et knk khsjdjd
yoo niye hediye edeyim bende ikinci telefonu yükseltiyim :D 3800 tl ye satayım sana knkcı
Evet
Oha
Eğer bunu yapıyorsa bunun altında sana yetmeyecegini düşünme sebebi yatiyor ya seni çok istekli görüyor ya da kendisini çok yetersiz. Ama eger dediğin doğruysa fotoğrafın falan varsa onda özel bölgelerini de gosteriyordur
Hayır cabım sadece hoşlandığımı biliyor bu konuyu beraber konuşmadık bile sadece ben hoilandığımı dile getirdim ve birkaç defa baya yakından gördü beni.
Ama bu çok saçma değil mi ya nasıl yani başka erkek beni ister gibi seslenince o neden bir şey hissedecek ki yani beni başka erkeğin arzladığını düşünmek onu neden mutlu edecek? Ben zateb ondan hoşlanıyorum
Düşün türkiyede kadınlar erkeklere yürüyor. Sonra sen onun fotoğrafıyla profil resmi yapıp kadınların ona ne yapacağını okuyarak zevk alıyorsun bunu neden yapardın?
Böyle bir şeyi neden yapayıö 😂 sevdiğim erkeği neden paylaşır gibi başka kadının dokunduğunu düşündürteyim. Ay ne saçma şey. Ben erkek kafasını soruyorum bence dünyanın en saçma şeyi
Senin de hoşuna gidiyor. Başkasıyla yaparken onun seni izlemesi zevk veriyor
O yapmaktan çok izlemekten zevk alıyor
Fiziksel değil görsel zevk istiyor
Nasıl ya hiçbir şey anlamadı. Bu adam neyi düşünüyor şimdi ne düşünerek zek alıyor düzgünce söyler misin
Burdan nasıl diyim tüm kelimeler sansürlü
İstek attım mesajdan söyleyebilirsin ben mesaj atamıyorym
Adın ne
Hüsamettin 🙄 adımı yazacağımı düşünüyor musun buraya? Soru bu mu ayrıca
Ya merak ettim öyle herkese ypk deyince
Aferinn
Kfsjjdjd erkekleri çözmüşsün mü diyorsun 😂
Aynen
Bu sapkınca bir şey ama dimi?
Evet
Çok saçma değil mi ya nasıl yani başka erkek beni ister gibi seslenince o neden bir şey hissedecek ki yani beni başka erkeğin arzladığını düşünmek onu neden mutlu edecek? Ben zateb ondan hoşlanıyorum
Ben ne bilim