Doğru insanı bulduğum da olabilir. Hiç bir zaman kimseye kapı kapatmadim. Kapı aralı bende. Bir arkadaşa bakıp çıkmak isteyen çıkabilir:) gelmek isteyen buyurup gelebilir. Aşk karşılıklı duygu ve düşünce paylaşınca güzel. Bir kadın arkasından şarkılar, türküler, içkiler içince acıdan başka bir şey kalmıyor.
Ben hayatımda bir kez aşık oldum.. Fakat tanıdığım ya da hayatıma aldığım insanlar mutlaka oldu.. Biten ilişkilerimin her biri kötü bitmedi sonuç olarak ve her ilişki kendine has olduğu için kimse üzerinden yürümem.. Bu bence kişisel tercih gibi bir durum.. Bir yerden sonra insanların neyi ne maksatla yaptıklarına dair fikir yürütüyoruz sanırım.. Fazla ön gürlü olmak da iyi bir etki yaratmıyor maalesef.. Keyifli geceler..
Bir insanın dünyadan sevgi namına hiç nasibinin olmaması, sevme duygusunu tatmadan hayata gözlerini yumması bence çok kötü bir duygu... Aynı şekilde bütün sevgilerinin sonunun da kötü bitmesi o insanı yorar, yıpratır, güvenini zedeler, kimseleri eskisi kadar sevemez... Her ikisi de kötü bence ama bütün aşklarının kötü bitmesi bence daha kötü.
Bundan sonra veya önce diye bişey yokki hayatta bi kere olursun gerisi ne biliyim hiç bi zaman o şekil olmaz işte ben inanmıyorum bi insanın öyle iki üç kere aşık olucagina hoslanirsin seversinde aşk ayrı bi mevzu ya