Hiç flört etmem. Karakterini beğendiğim, anlaşabileceğim birisi olursa ve kendisi de isterse sevgili olurum, zamanı gelince de evlenirim. Daldan dala atlamak bana göre değil. Ben bir kişi olsun, sonsuz olsun istiyorum. Umarım bir gün hayatıma girecek olan insan ömrümün sonuna kadar hayatımda kalır.
Herkes ile flört etmem, önüme gelen ile de konuşmam. Herkes ile flört eden kişiler şerefsiz ve karaktersiz olanlardır. Kimi seçeceğini bilemezler. Seç, beğen, al yapıyorlar sanırım. Ben bir kişi ile konuşuyor isem sadece ona odaklanırım. Bu konuda çıkıpta sen bunu yaptın diyemez. Çünkü hayatımda en sevmediğim şeydir. Birden fazla kişi ile konuşmakta karakter yoksunluğu işte.
Hayır, fazla seçiciyim. Kolay kolay kimseyi tanımaya çalışma, zaman geçirme isteği oluşmuyor ben de. Yakınlık hissetmem, merak etmem ve az da olsa etkilenmem lazım.
Herkese arkadaşça yaklaşıyorum. Zamanla zaten kendiliğinden evrilirse flört olayına geçiş oluyor. Bir insanı tanımadan ona yürümek bana doğru gelmiyor. Belki anlattığı gibi biri çıkmayabilir. Öyle acele edip olayların içine düşünce insanın kalbi kırılıyor. Bir de sen tek kişiyle flört ediyorsun ama karşında ki öyle mi bilemezsin
Çok sık değil, çok sık yapanların yaptığı flört kategorisinde değil onların ismi başkada yazmiyim şimdi sjsjj hoşlanmışsam karşılığını görüyorsam flört ederim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
He galiba o benim. Günde 4-5 kişi ile birlikte olduğumu biliyorum. Birlikte ol, duş al, birlikte ol, biri gelsin, birlikte ol, duş al birlikte ol.. Sonra hiç ummadığın bi anda, çakal bi hatun sana yüzüğü takıyor, ne oldu napıyorsun demeden şakıdana kelepçelenmiş buluyorsun kendini :)))
Ben genelde normal davranırım hatta bu duruma kapalı olduğumu belirtirim ama karşı taraf bir süre sonra ya flörtmüşüz gibi davranır ya da içten içe bir şey hissetmeye başlamıştır.