Dedigi sey o anlama geliyo ben biraz husnu tabirle anlatmaya calistim cok daha rezil rusva versiyonu anlattigimin. Olayi bilmedigim icin ne desem yalan olur.
Yani nasıl diyim ki be bacım , kelimeleri zor seçiyorum en uygununu bulmak için. Giyim kuşamın , davranışların , jest mimiklerin biraz erkekleri fazlaca etkilemeye yönelik olsa gerek anladın mı. Yoksa öyle demeleri tuhaf , belki de fazla alimlisin onlarin gozunde ve gayet normal birisin onlar da kedi ulasamadi cigere mundar der misali sana abartili tepki veriyor dusuk ihtimal de olsa
Dedigim gibi iste sana yan gozle bakiyolar , nasil aklin ermez ya cocuk veya aklindan zoru olmayan her insan kendisini bilir karakterini huyunu suyunh vs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Oha çok kötü bi manası var bacım. Nasil anlatilir ki o bilemedim. Yani karsi cinse asiri duskun demek istiyo ama cinsel anlamda sadece.
Duskun degilim ki kendi piclik yapuyo bana diyo
Dedigi sey o anlama geliyo ben biraz husnu tabirle anlatmaya calistim cok daha rezil rusva versiyonu anlattigimin. Olayi bilmedigim icin ne desem yalan olur.
Ya karisida vardi biz temizlik isi yapiyoz oyle dedi bende anlamdim karisi en yakin arkadasim
Disardan farkli bi izlenim mi veriyosun karsi taraflara , iki karsi cinsin de oyle demesi farkli bir ihtimali getirmiyor akillara
Ne anlamda farkli
Yani nasıl diyim ki be bacım , kelimeleri zor seçiyorum en uygununu bulmak için. Giyim kuşamın , davranışların , jest mimiklerin biraz erkekleri fazlaca etkilemeye yönelik olsa gerek anladın mı. Yoksa öyle demeleri tuhaf , belki de fazla alimlisin onlarin gozunde ve gayet normal birisin onlar da kedi ulasamadi cigere mundar der misali sana abartili tepki veriyor dusuk ihtimal de olsa
Hareketlerimin farkinda degilim zaten oyle seylere aklim ermez benim
E5 cik diyen niye dedi bilmiyomda digeri acikca istiyodu beni anlamistim bekliyom seni falan bile dedi
Dedigim gibi iste sana yan gozle bakiyolar , nasil aklin ermez ya cocuk veya aklindan zoru olmayan her insan kendisini bilir karakterini huyunu suyunh vs
Cinsiyetçilik yapmış. Sanırım goril gibi azmış, ya da Arizona kertenkelesi. Sevgili olmadan yürüyor
Karisida yanimizda ayrica kendisini hic sevmem cirkin bi adam yuz vermem
Yani o da sevgili olmadan çiftleşmek istiyor. Onun yolunu hakaret ya da gönderme yaparak seçiyor
Benim ona yuz vermiycemi anlamis lazimdi onami kaldik
O kadar aptalmisin et ticareti yap demiş yardımcı olayım anldin
Anlamadim safim. ben
O.. rusbulukk yap diyor sana eğer varsa birileri deseydin ben zaten o.. rusbuluk yapıyorum diye
Benden bacım olmaz kopek niye oyle diyosa
İğrenç şerefsiz git kendin çık hayvan deseydin keşke
Ben anlamadimki zaten hic anlamiyom erkeklerin ne demek istedigini
Bunu anlamak için erkek olmak gerekmiyor bence
Safim ben ya bu olay 1 yil oldu anca dank etti
Karısı nasıl müdahale etmemiş o da hatalı uzak dur o iğrenç insanlardan
Karisi en yakin arkadasimdi bu adam karisini aldatti zaten ben taniyodum kizi o ara kadinla yakin arkadas olduk iste
Ahh ahh şerefsiz adi zaten farklı bir şey de beklemezdim ondan umarım kadın kurtulmuştur ondan
Kadin evli hala bi ayriliyo barisiyor karisida beni kullanmak icin oyle yapiyor olmali yoksa niye kocasina bisey demesinki
Karı koca kaç yaşında sen kaç yaşındasın
Ben 24 karisida o 30
Amaçları farklı sanırım iğrençler 🤮
Ne olabilirki
Burdan söylenecek şeyler değil aşko
o kız olasa ors. olurdum demiş :)
Evet oyle olurmus
aynen şimdide o çoçugu dfark etmiyor :)
irispilik yap kolay para kazan diyor
Benden o olmaz o niye oyle diyorsa
edepsizin teki olmali
Yola çık yani 🙄
Kopek adamlar
Or***pu ol diyo
Niye diyoki ona ne
Dmi yani bencede ona ne
Sana o biçim biri demek istemiş
Kopek kendisi pic zaten
Bunu söyleyen insan olamaz zaten
Hayır sırf güzelsin diye mi bunu söyledi yoksa başka bir şey mi hoş ne olursa olsun söylenmeyecek bir kelime bu iğrenç insanmış
Ben anlamadimki safim zaten bana gulerek dedi bende gulerek oyle seyler yapmam dedim
Sana hayat kadını demek istemiş kibarcssını söylüyorum
Istesede alamaz beni uzanamadigi ete pis mundar diyo
Göz koymuş belliki arkadaşının da buna ses çıkarmaması akıllara başka bir şeyi getiriyor
Güncellemeyi okudum hayırdır sen insanları baştan çıkartacak kadar çekici misin yüz vermediğin içinde sana böyle yakıştırmalarda mı bulunuyorlar
Arkadasim ne dusunebilirki
Valla bilmiyorum bence o kadar cekici degilim fazla safim sadece
Sorunu begendim istersen yaz bana fantezileri vardır belki
Demek ki sandığından fazla çekicisin ve sana ulaşamıyorlar
Acik degilki nickin
Gizliden çıktım
Artık yazabilirsin gizliliği kaldırdım
Niye engelledin
Para kazan diyo:))))
Ben zaten calisiyorum
Alnimin teriyle
O farklı anlamda diyo