Sevgilim telefonuma bakmak istedi?

Merhabalar 2,5 yıllık inişli çıkışlı giden bir ilişkim vardı. 3 gün önce bir kafede otururken bir anda telefonumu istedi bende ona neden istediğini doğal olarak sordum bir uygulamaya bakıcam dedi ben de verdim telefonumu baktı uygulamaya uygulama telefonumda yoktu baktığı uygulama flört uygulamasıydı sonra geri aldım telefonumu cebime koydum aradan 1-2 dakika geçtikten sonra tekrar istedi uygulamalarıma bakmak istedi tekrar ben de bu durumdan çok rahatsız olduğumu ona söyledim ve vermeyeceğimi eğer bana inanıyorsan böyle bir şey yapmazsın dedim. Çünkü flört uygulamasına bakması beni çok kötü bir duruma getirdi. Israrla telefonumu istedi hayır dedim tekrardan sonra ayrıldım senden birdaha sana asla güvenmem gibi sözler kullandı ben de bu sözleri duyunca madem ayrıldı içinde acaba kalarak ve beni içinde suçlamasın diye telefonuma al bak dedim sonra aldığım cevap ise çoktan silmişsindir oldu bu cevabu duyunca telefonumu direkt cebime koydum. Bugüne kadar her zaman çok saygılı şekilde yaklaştım ne karşı taraftan telefon istedim ne de kiminle konuşuyorsun göster gibi cümleler kurdum çünkü karşımda olan insana çok güvendim. Üzüldüğüm tek durum 2,5 sene içinde tek kötü bir şey yapmamışken şüphe düşürecek tek bir hareketim olmamasına rağmen bana sana güvenmiyorum demesiydi. Sizce bu durumda kim haklı? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Sevgilim telefonuma bakmak istedi?