Zeus’un , kendisini unutan halkına verdiği ceza sonucu ortaya çıkan bir kavram. İnanıyorum ancak yunan mitolojisiyle örtüşen kısmı biraz efsane gibi geliyor. Benim inandığım insanın ruh eşinin sadece aynı türden olmayacağı, mesela bir hayvan bile kişinin ruh ikizi olabilir. Önemli olan arada kurulan bir bağın var olması. Böyle bir bağa denk geldiyseniz ruh ikizinizi buldunuz demektir. İnsan ya da istediğiniz kişinin ruh eşiniz olmadığına üzülmeyin. İkiz bulma meselesi o kadar kolay değil, bulduğunuzu düşünüyorsanız sıkı sıkıya bağlanın...
Tabi vardır bulanlar kısmından sesleniyorum. Ama şu değildir milyarda bir olasılıktır yok okulumda buldum, bakkalda karşılaştık bu kadar basit ulaşılır bir şey değil bir kere. Siz koca dünyada o kadar kolay denk gelebilir olduğunuzu düşünüyorsanız sorun yok ( mümkün değil demiyorum ama pek de değil)
Kimi insanın hayatını berbat ettiği sırf evlenmek için evlendiği bu devirde arama ve bulma dengesinin iyi korunması şarttır. Belki birimiz Japonya'da birimiz Balıkesir'de kimimiz iş seyahatinde, kimimiz dünya kupası maçı için gittiği Brezilya'da..
Umarım herkes bulanlardan olur başta kendi hayatınızı mahvetmek için çok kısa bir hayat var değerini bilmek lazım...
Bu olay ne çok zor ne çok kolay ne çok yakın ne çok uzaktır arkadaşlar...
Uzunca yaptığım araştırmalarıma dayanarak bu konuda söylemeliyim ki. Herkesin hayatında birden fazla ruh eşi vardır, aileden bir kardeş, akrabadan bir kuzen, okuldan bir yakın arkadaş, sevgili hatta hayvanlar bile ruh eşi olabilir. Ruh eşleri, hayat mertebesinde çok iyi anlaşabileceğimiz ruhlardır, bu kavram çoğunlukla ruh ikizi ile karıştırılır. Ruh ikizi bir tanedir, onunla ruh eşlerinden daha fazla yoğun bir dönem yaşarsınız, zaman zaman yorulursunuz. Acı çekersiniz, onunla anlaşmakta zorlanırsınız çünkü o sizin ayna ruhunuzdur, bir elmanın diğer yarısıdır. Bütün korkularınızı, güvensizliklerinizi vs taşır. Sizi ruh ikizinizden daha iyi anlayan başka bir ruh yoktur. Onunla karşılaşmak Allah takdiridir, her kula nasip olmaz.
Herkesin var mı bilmem benim vardı ona trip bile atamiyorsun sen söylemeden sevip sevmediğini hoşnut olup olmadığını anlıyor sende aynı sekilde başına bir şey geldiğini bile anlıyorsun tuhaf bir olay
Ben ruhumun yarısının dışarıda birisinde olduğunu düşünmüyorum. Ruh eşi aramak hayal kırıklığıdır. Benim tüm varlıklarım kendi ruhumda ve ben bunu kendimde bulmalıyım. Hayat arkadaşım ise yine kendi bütünlüğünü arayan tamamlamamış olsa bile kendini bi nebze yakalayan bir insansa o ilişki olur zaten. Başka yolu yok.
Vardır bir yerler de bekleyen. Şahsen ben bulamadığı mı düşünüyorum. Ruh eşi gelince insan bazen bunun için acaba kaderimdeki kişi mi bile diye biliyor. Çünkü zaman geçtikçe yaptığınız her şey keyif vermeye başlıyor. Bu mazi de kalan sorunları bile yaşayabileceğimizi düşünmüyorum. Çünkü sorun çıkması için bir neden olmaycak
Ruh eşinizden ordu çıkar ülke çıkar öznel düşünceleriniz olduğunu sanmayın kendinize özel bir tek bende var dediğiniz her şeyi bütün insanlar kendi için söylüyor taaaaki internette vay bee bir tek ben değil mişim dediğiniz paylaşımlar görünceye kadar robottan farksız olduğunu anlayamıyorsunuz
Herkesin bir ruh eşi vardır. Mesele ruh eşinizin gelip sizi bulabilmesi ya da bizzat sizin onu bulabilmenizdir. Onca insanın arasında ruh eşimizi bulmak öyle kolay iş değil.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yoktur. Çirkinim, Türk kadınlarının istediği gibi boyum en az 1.85 değil, yine onların istediği gibi omuzlarım geniş değil. Şeyim de küçük zaten yani kimseyi memnun edemem. Bana kimse bakmaz. Kimse beni sevmeyeceği için istediğim halde ruh eşim olmayacak maalesef. Herkesin ruh eşi yoktur yani istese de istemese de.
ben ruh eşim olmadığından emindim taaaki onu tanıyana dek. ama çok geç geldi kısmet olmadı ruh eşimle kavuşmak. geldi geçiyo hayatımdan bişiy yapamıyorum. hayat işte böyle asla zamanında vermez istediklerinizi.