Çok sert mi davrandım sevgilime?

Biz internetten tanıştık. Sevgili olduk. Buluştuk bu arada ilk buluştuğum bir erkek. Şöyle diyeyim daha önce hiç bir erkek eli elime değmedi. Ve konuştuk hediye verdim sevgilime o anda dudagimdan öpmeye çalıştı. Bende refleks olarak ittim ve dedim ki bir daha dudaktan öpmeye çalış beni tokatı yapıştırırım dedim. Çok sinirlendim o anda. Çünkü ben bir sevgiliyle çok oynaşma taraftarı değilim. Benim eşim olacağı belli değil sonuçta. Sevgilim de dedi neden bu kadar kaçıyorsun diye ona izah ettim durumu. Hani evli olursam ancak rahat rahat hareket ederim diye. Tabiki sarılma yanaktan öpme oldu. Çok anlayışlı kendisi sagolsun itiraz etmedi. Dedi zaten utangaç sevgilim benim diye. Çok utangaç birisiyim erkeklerle de rahat konuşamam. Ama aklıma takıldı sorayım dedim. Sarılırkende göğüsüme geldi eli biraz asaga indir elini dedim. Sagolsun itiraz etmedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Bazı sacmalayanlar olmuş. Ciddi düşünmesek zaten bulunmadım. Ailesinde herkesi tanıyorum. Ahlak bekçiliği yapanlar oluyor. Sevgilim olmasa nasıl evleneceğim. Saçma sapan yorumlar. Kötü niyetli biri olsaydı zaten beni yatağa atmak için elinden geleni yapardı. ya da ben öptürmedim diye benimle ayrilirdi. Çok sarilmadik bile diyorum anlamayanlar var. Öpmedi de çok yanağımdan. Zaten ben utangacım.
Çok sert mi davrandım sevgilime?