Sevgilimle ayrilali 3 hafta oldu ayrılan taraf bendim hic bi sekilde ona bi adım atmadim arkadasima yazdi gecenlerde fotolarimizi silmeye kıyamadigini sevdiğini falan soylemis ve benim sevip sevmedigimi sormustu sonra arkadasim sevgilisi ve o grup kurup beni aldılar biraz konustuk falan sonra 2 gün boyunca kimse yazmadi gruba bende ciktim arkadasimin sevgilisinede Şu an barismak istemiyorum zamana ihtiyacimiz var gibi seyler demis cocuk bana yazdı bekle onu dedi sosyal medyadada hic aktif degil acaba baska bi sorunumu var yoksa beni sevmiyormu?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Anlamadım ki hicbirsey... hem çocuktan ayrılmışsın hem de hala beni sevmiyor mu acaba diyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu bacım sen de bir karar ver ve o kararın arkasında dur lütfen
Ya 2 gün üst üste verdigi sözü tutmadi ve bende ayrildim ama hâlâ seviyorum
Neyle ilgili bir söz verdi tam olarak açıklayıcı yazmadığın için yardımcı olamıyorum maalesef
İliskimiz için kritik noktalardi bendende ayni beklentileri vardi ve kendisi yapmadi
Kendinden taviz verme derim şimdi ayrıldınız diye başkasında derman bulma gibi çabalara girmiş olabilir o yüzden hemen yumuşama ama eğer çokta merak ediyorsan adam gibi yaz konuş derim içinde kalacağına her şey netleşsin daha iyi bence
Disari vs cikinca birbirimize haber verecektik birkac kere aksam bana saatlerce yazmadi ve cok rahatsiz oldugumu belirttim ayni seyi 1 gun once konusup sozlesmemize ragmen 1 gun sonra tekrar etti
Çok mu gizli biryere gitmiş ki bu kadar atar yapmışsın sen de kasma bu kadar kendini çocuğun üzerinde hakimiyet kurmaya çalışmışsın gibi geldi bana
Ya iste dedigim gibi arkadasima o benden ayrildi vs vs demis kirgin gibi birazda arkadasimda mecbur kaldigimi soylemis neye mecburdu falan diyip sinirlenmisti
Ayni seyi oda yapiyor ve bikac kere guvenimi sarsti bu konuda bu yuzden boyle oldum bi donem 2 hafta boyunca aksamlari hep boyle yapti cok ihmal etti iliskimizi
Neden ayrıldığınızı bilmiyoruz ki
Sinirlenecegimi bile bile 2 defa ust uste verdigi sozu tutmadi
Çok önemli birşeymiydi bu sözler?
Bana göre iliskimiz icin kritik noktalardi ayni seyi benimde yapmami istiyordu disari vs cikinca birbirimize haber verecektik birkac kere aksam bana saatlerce yazmadi ve cok rahatsiz oldugumu belirttim ayni seyi 1 gun once konusup sozlesmemize ragmen 1 gun sonra tekrar etti gece boyu haber alamadim
Sizin ilişkiniz yeni mi
Çok kasılan bir ilişki türü ama şu haber verme konusunda en azından yazabilir taraflar. Unutsada bir şekilde haber verilir. Sen bu konuda güvensizsin yani belki başka davranışları bu konuda seni daha çok rahatsız ediyor güven vermiyor öyle hissettim. Genelde kadınlar bu konuda başka şeyler hissedince sıkı tutup emin olmak isterler
@Kızlardasormasınm 1.5 yıl
Bir buçuk yıldır sen bu konuları aşamamışsın o da çok rahat aşmış belli ki eğer ilişkinize tekrar bir şans verirseniz sana tavsiyem kesinlikle seninde onun kadar rahat olman
@Kızlardasormasınm bu kadın rahat olamaz. Çünkü bir güvensizliği var bu gayet net. Yani kafasında bu adamı bir yerde tam oturtmamış. Bu sebeple kontrol etmek istiyor bunuda tam ne için istediğini bilmediğini düşünüyorum
Evet öyle oldu ve onceden bu kadar tutamazdim kendimi cok geri cektim arkadasima yazdi ve o geri cekildi Şu an degil falan dedi son cevrim ici oldugu saatlere bakiyorum mesela en son 6 saat önce noluyo anlamadim
@Kızlardasormasınm oda ayni sekilde benim ciddi manada guven sorunum var
@soran güven sorununu tam olarak çözmez ve bu ilişkide veya başla ilişkinde rahat olmazsanız sonuç hep bu kötü yollarla biter. Ama karşıda da sanki bu güveni tam tesis etmeyen faktörler var gibi hissediyorum. Yani detayları sadece kısa kısa öğrendiğim için bu söylediklerim üstün körü
Evet guven saglamak yerine dahada sarsiyor benim olayim aslinda sevip sevmedigi mesela hesaplarinada hic kiz falan eklemedi arkadasima kimseyi istemiyorum falan demisti 2 hafta once oyle yani
Bu genel bir hata birinin kız ya da erkek eklemesi ya da eklememesi basit bir bakıştır. Bunu gizlide yapabilir. Burada hareketler genel istek ve senin hareketlerine rağmen belirli bir süre güven verme gayreti önemlidir. Buda doğal değilse zaten ne yaparsanız yapın bu iş sonunda biter
Benimde aklıma bu geldi direkt okurken yapmak isteyen gizli de yapar her türlü yapar yani belli etmesine gerek yok ki sen onu takip etsen de yakalayamazsın
@Kızlardasormasınm bu sebeple şartlandırılmış kontrol zarar verir özgür bırakıp gerçek yamuğu yapacağı yeri görmek şart bunu yapmayıp şaşırtıyorsa artık güven için adım atılabilir. Genel insan psikolojisi…