Nasıl korkusuzca davranabilir ya, hiç mi kaçırmamam lazım diye düşünmez?

Abi her şey mahvoldu. Her şey çok güzel olacaktı. Ama o ağzını tutamadı. Bana hakaretler etti. Yazıklar olsun ya. Tam dedim ki ben adamımı buldum. Ama niye buna zorluyorlar. Neden engellemem için elinden geleni yapıyorlar. Ya azgınlar ya hayvanlar yazıyor. Eğleniyorum iyi anlaşıyorum derken dönüp dolaşıp bana sarıyor bu huyları ve engellemek zorunda kalıyorum kendime olan saygım yüzünden. Ben şimdi nasıl başa çıkıcam bu üzüntüyle. Oysa alışmaya başlamıştım. Bir kere engelledim aradı özür diledi dedim ki sen yine yaparsın ben uğraşamam bu hallerinle dedim ona rağmen engeli kaldırttı gönlümü aldı ve sonra yine aynısı yaptı. Şimdi ben bir daha nasıl şans veririm. Niye suistimal etti. Niye ya niye. Belki aramaz bir daha ama aramasa iyidir zaten. Çünkü artık hayatıma alamam onu. Bana dedikleri az değil o kadar değersizleştirdi ki. Ya ben ilk kez uzun bi aradan sonra bi erkeğe böyle hissettim. Her şey çok iyi olacaktı. Buluşacaktık, eğlenecektik. O canım nasıl bunu kaçırır. Of ya. Ya abi güzel kızım fiziğim güzel tipim tatlı mimiklerim sempatik seksiliğim var. Nasıl kıymetimi bilmez ya nasıl kaybetmekten korkmaz. Etrafındaki kızlar tam bi kezbanken. Ağlamak istiyorum
Nasıl korkusuzca davranabilir ya, hiç mi kaçırmamam lazım diye düşünmez?