1 buçuk sene önce beni terk etti yedi içti gezdi tozdu bana da görev için evleniyorum dedi beni bekle dedi beklemedim sadece gözlem yaptım herşeyi yaşadı normal evli gibi şimdi kadın çingene ve berbat bir tip sırf parası için bununla evlendi paraları saçıp video çekiyolardı boşanmak istiyormuş Şu an boşanamıyor benden destek istiyor telefonlarına çıkmıyorum annesi arıyor beni kızım nolur oglum iyi değil tedavi olacak sana sahip çıkacak diyor [ beni kullandı ve attı ] bende hayır ben beni böyle seven birini bulurum dedim ki hayatımda biri var Şu an dedim sizin oğlunuz beni delirtti zamanında ama sana bekle demiş dedi kadın tamam da dedim herşeyi yaşadı herşeyi bende ml gibi onu mu bekleyeceğim yoluma bakıyorum dedim bana çok kötü davrandı sevgili olduğumuz süre boyunca hep kız varmış zaten tamam dedi yazıyor dünden beri cevap vermiyorum aptl falan sanıyorlar sanırım beni ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsan affet ama şöyle bir şey var sakın hemen affetme işte tamam hemen gel tekrar başlayalım diye bir şey asla deme birazcık süründür elleme iyice böyle acı çeksin yani seni reddetti bıraktı öylece gitti evlendi bunları sürekli yüzüne vur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sana yaşattığı onca kötü olaya rağmen hala ne yapacağını bilemem beni çok şaşırttı. Adam hayatına aldığı her kadını çıkarı uğruna kullanmaya çalışıyor. Güven namına yaptığı hiçbir şey yok. Böyle bir adama dönmeyi düşünen kadının aklından zoru vardır.
Yapman gerekeni ben sana söyleyeyim. Bu gereksiz adamı ve annesini her yerden engelleyip bir daha asla muhatap olmamalısın. Eğer söylediklerimin aksini yaparsan yine seni kullanmaya çalışır ve aynı kötü olayları tekrar yaşatır. Geçmişteki yaşadıklarından ders al. Aynı hataya düşme.10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba..
Size ulaşabileceği bütün yolları kapatın
Psikolojisi bozuksa gitsin tedavi olsunKonuşmasına asla izin vermeyin.. Nasıl insanlar var böyle çok zeki olduklarını düşünen zavallılarSakın sakın hiçbir şekilde muhatap olmayın14 Yorumla
Soran+1 yılBorcu var bana 7 bin civarı iş yapıyorduk onuda istemiyim mi?
- +1 yıl
İste tabiki bir kuruş bile haketmiyor
Ama lütfen sakin dinlemeyin sakin
Soran+1 yılOnunla işim yok ama paramı mutlaka alacağım tabi verirse
- +1 yıl
Umarım verir ama zor gibi
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakın o kişiyi affedip hayatına alma
İstediği kadar mesaj atsın ya da arasın kabul etme. Hevesi kaçtığında beni bekliyor düşüncesiyle geri döneceği kız yok karşısında.
Sakın Kendinden taviz verme11 Yorumla
Soran+1 yılBu saatten sonra asls işim olmaz
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
35Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence bu tarz belirsizliklerle dolu bir ilişkiyi kafada tamamen sonlandırın yani sizi zaten geçmişte terk edip gitmiş ve evlenmiş. Geri dönmek de neyin nesiymiş ki? Artık kendine bir hayat kurmuş ve seçimini yapmış. O yüzden sizi daha önce bu şekilde yüzüstü bırakıp başkasına giden ve sonra canı sıkılınca tekrar size dönmek isteyen birine güvenmeyin. Yarın öbür gün sizi yine terk etmeyeceği ne malum? Dolayısıyla ben olsam ona bir daha inanmam. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun o benim için çoktan bitti
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence hayatınıza bakın. Bu nasıl bir dağınık sistem ven anlamadım yani. Sonuçta o gitmiş, evlenmiş, ne istiyorsa yaşamış sizin bekleyip de ona uygun bir yaşam sürüyor olmanız da beklenemez zaten.
Ulaşmasını da engelleyin mümkünse lütfen.
İyi bir yaşam geçirin dilerim21 Yorumla
Soran+1 yılNumaramı değiştireceğim çok kısa zamanda
+1 yıl
DegmezÜzme tatlı canını kıymetini bil Birak peşini ayrıl
Unut herşeyi kendi hayatına bak yoluna devam et Olmuyor sana zorlama ayrıl kurtar kendini
Üzme tatlı canını kıymetini bil unut gitsinZor durum herşeyin çözümü vardır Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın20 Yorumlaguzelim ben olsam telefonlarina bile cikmam seni heba edecekken allah sana guzel bir yol gostermis cok sukur evlenseydin ayni problemleri sende yasiycaktin sunu unutma bir insan degismez degistigini sanar hani derler ya 7 sinde neyse 70 de odur bence annesindede var hata ogluna nasil guvenebiliyor ailelere cok kiziyorum bir kizin gunahina girmek ne kadar kolay sen evlensen bosansan nasil yuzune bakacaklar allah kurtarmis canım ayni durumun benzeri bendede oldu ama ben istemedim 3 sene pesimden kostu 2 inci evliligini baskasiyla yapti kisaca 3 kere evlendi 3 unude bosadi simdi 35 yasinda
10 Yorumla
+1 yılKısaca seni sevseydi gıtmezdi bunu Bill durum şu ki evlenmiş ve hayatı düzene gırecegını sanederken yerli boka gıtmiş bakmiş elinde son care de senle evllenmekte bullmuş seni seni cepte keklik sanmiş ((bence bir daha ne konuş ne de goruşme bence bir secim yaptı madem arkasinda dursun seni secseydı yaninda olurdu uyu duşun )))
11 Yorumla
Soran+1 yılHerkes seçiminin bedelini ödemeli oda aynı şekilde
+1 yılBunlar ailecek aptal hahah anneye bak oglum bekle demis sana hahahaha hakkaten cildiriyorum... Aman sakın guzellik oyke bu lara kanip konusmaya kalkma asla bu dengesiz aileye cvp dahi verme her yerden engelle. Taİk etme. kendine... 😴😴. Hala rahatsiz etmiyorlardir umarim... gelisme olursa lutfen bilgilendir cok tuhafima gitti bu olay
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu konuda güncelleme yapacağım numara değiştirmeyi düşünüyorum çünkü Şu an hayatım da biri var gereksiz insan istemiyorum
Kesinlikle reddetmelisin bunu sorman bile hata sen bunu sorma gereği duyuyorsun çünkü hala kalbinle hareket ediyorsun o adam da senin vicdanlı merhametli olduğunun farkında ve seni hala açık kapı olarak görüyor aklınla hareket et ve kesinlikle kabul etme uzaklaş uzak dur gerekirse numaranı her şeyini değiştir kendi iyiliğin için mantıklı düşün bı ilişki bitip geri dönmedi evlendi geri döndü lütfen aklını kullan
12 Yorumla
Soran+1 yılYooo ben önceden anlayamadım ama son 1 senedir onu hayatından çıkardım 5 aydır da güzel giden bir ilişkim var
- +1 yıl
Olayın detayını biz bilemeyiz dışardan bakarak sorduğun soruya cevap verdim yardımcı olmak için bana bu şekilde yükselmene gerek yok kendin bilirsin kendi hayatın sadece senin sorduğun soruya bakarak cevap veriyoruz burada madem düzenli bir ilişkin var bu soruyu sorman da tuhaf her neyse mutluluklar dilerim
Bence yapcağın şey şu ; öncelikle git telefon numaranı değiştir ve bir daha o kişiyle ve onun yakınlarıyla muhatap olma! Çünkü seni resmen aptal yerine koymuş. Okurken sinir oldum resmen ya! Senin biraz burada sormanda hata aslında yapcak şey belli!! Tereddüt etme! İyi o hayatını yaşasın gelsin sonra ben seninle evlenmek istiyorum oldu olacak eski eşinide getir!!!😡😡
12 Yorumla
Soran+1 yılOna mükemmel bir oyun oynardım da Şu an hayatımda kaybetmeyi istemediğim biri var
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılEngelle her yerden bu ne yüzsüzlük ya? Ailesine bak, beş para etmezmiş hepsi. Bir varlık ailesi bu kadar mı karaktersiz olur ya?
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin limanı olmamak gerek bence.. O bir seçim yaptı ve bedelini ödemeli.. Keyifli geceler..
31 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısın ki
Hiç o şansı verme öylesine..
Denemiş olmamış ben geri geldim ne güzel dünya!10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. Erkek olan mahlukatta belliki beyin yok, ama anasida ondan daha beter.
Bunlar ikisi seni enayi yerine koymaya calisiyor.
Engelle heryerden hicbirsekilde iletisime gecme.10 Yorumla
+1 yılIstemiyorum diyeceksin muhatap olmayacaksın ondan uzak duracaksın zaten terk etmiş Bir de gitmiş evlenmiş bana rezillik böyle
Allah'ını seversen Dünyada başka insan mı yok sana uygun10 YorumlaOha anası da oğlu kadar ml miş birde savunuyor
Kanka bı dua almissin da kurtuimussun şükret onlardan.
Engelle gitsin ya sülalesini ilişkinw devam et10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılTabir belli at gibi giden it gibi döner ama döndü zamansa kabını ekmek koymayacaksın
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe goreviymiş bu hangi sinema filmi bu boyle sey mi olur sana nasıl yazabiliyorlar numarani değistir şikat et
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunda sorulacak soru bile yok ki cevabı olsun. Engelle muhatap bile olma, cevap tek kelime bile oluşturma...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sen bir kadınsın diğer kadının suçu yok oyuzden çingene gibi diye hakaret etme o adam adam değilmiş. Sen de kabul etme gururlu onurlu olun çünkü adam adam değil .
13 Yorumla
Soran+1 yılKadına hakaret etmedim kadın Edirneli çingeneler
Soran+1 yılAynen
Ne yapmalısın hayatında zaten biri var. Bununla da annesiyle de görüşme artık
10 YorumlaMuhatap dahi olma. Ama şu an görüştüğün kişiye bu durumdan üstü kapalı bir şekilde bahset.
10 Yorumla
+1 yılBir daha ararsan başına gelmedik kalmaz bu son uyarım yaz gönder ve engeli bas
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişi yaşanmamış say, şu anı görmezden gel, geleceğini kendine sakla.
10 Yorumla
+1 yılUzak dur, eğer bir kez duygularını kaptırırsan ömür boyu ayvayı yersin.
10 YorumlaHala napiyim diye de sorma şoyle insanlara lutfen silkelen kurtul
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı.
+1 yılBence tamamen uzak dur kapat o defteri yoluna bak hayır gelmez ondan
10 Yorumla geri dönmek istediğine göre seni cepte gibi düşünüyor muhtemeldir ki seni tekrar elde edince yine sıkılacak yine gidecek.
06 Yorumla- +1 yıl
Zaten evvlendigi insan iyi biri olmayınca becbur geliyor
- +1 yıl
Hani yılkı doner dolaşir kurkcu dukkanina gelir ya o hesap
- +1 yıl
Zaten senide cepte keklik sanmiş
- +1 yıl
Ben senin yerinde olsam ona inat daha mutlu olup onu kudurturdum🤗🤗
Soran+1 yıl@Bullent33344 benim sevgilim var ve boy boy fotomuz var heryerden
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılYoluna bak Kesinlikle
Kendisine hayat kurmuş
birini beklemek en buyuk hatadır10 Yorumla
+1 yılSen sen ol sakın o hataya dusme madem para icin baskasiyla evlenmis sende hic umursama bence seni boyle yuz ustu birakip gidince hos para bitti ask bitti ve sana donmek istiyor ne ala memleket yazik etme kendine
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHelal olsun be seni alkışlamak istedim. Böyle devam et sakın yüz verme densize kendine harem kuracak galiba
10 Yorumla
+1 yılEvlen tabikide ya kizim delimisiniz ya tekmeyi vurmus niye konusuyon
11 Yorumla
Soran+1 yılOnlar yakamdan düşmüyor
Yerinde olsam onlarlar nir bir daha asla konuşmam başkasına ihanet eden her zaman ihanet eder
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum asla güvenmem
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılkabul et sonra yarı yolda bırak karısını da kurtar kendini de. böyle bir kişiden
01 Yorumla
Soran+1 yılNikah masasında terk etmek vardı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılYoluna bak. Bize de böyle aptal hikayeleri okutmayın.
00 Yorumla Sana ulaşabilmelerini engellemelisin çünkü hastalıklı bir durum gibi geldi bana özellikle annenin falan dahil olması
10 Yorumla
+1 yılBunu sorman bile saçma. Yapılacak tek şey 'istemiyorum' demek. Terk etmesi ayrı, evli olup dönmek istemesi ayrı rezillik.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBisey sorcam bu ya asker ya polis ya da jesin uzm cavustur😃hangisi kiz merak ettim
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSakın donme bak hixte uzulme neler yasamis zaten sosyla medyada sukse yapiyolar insanlar oh iyi olmus Allah senin ahıni cikarmis yerinde olsam numarami degistirriim seni rahatsiz etmelrine musade etme al her yerden engelle onlari anneye bak resmen kendi ise yaramaz ogluna yamamaya calisyor
Soran+1 yılMİT te çalışıyormuş sözde
Cevap sahibi+1 yılSozde derken bu senin sevgilin degilmiydi
Cevap sahibi+1 yılNeden boyle sordum cunku askeriyede bozuk psikolojili ve ahlaksiz hat safhada bizim canım kizlar uniformaya prim verdikleri icin onlarda bunu bilip kariya kiza yuruyorlar yazik o onurlu meslege leke suruyorlar
Soran+1 yılÇünkü ben inanmadım hiç
Cevap sahibi+1 yılBence uzak dur ve ciddiyim sana ulasmalarini engelle vicdanina oynuyorlar oluyosa olsun cok ta tin yani ye ic gez evlen gununu gun et sonra ah pismanim ahin tutmus demek cok yara almis uzulmusmussun boş ver onu
Soran+1 yılKısmi felç geçirdim ben üzüntüden beni kullandı attı ve ben ne olacağım dediğim zaman şunu dedi seni seven her halinle kabul eder zaten dedi
Cevap sahibi+1 yılSimdi nasilsin peki saglik durumun Allah onu bildigi gibi yapsin uzak dur ondan
Soran+1 yılŞu an bana cehennemi cennete çevirmiş bir adam var hayatımda bu olayları bilmiyor kesinlikle bilmemeli onunla evlenmek istiyorum beni gerçekten seviyor ve değer veriyor bende ona karşı aşırı sevgi dolu olmasam da mantıgım var ve seviyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılİşte ilahi adalet…Beter olsun…Sakın geri dönme birazcık aklın varsa kankim
03 Yorumla
Soran+1 yılAllah’a büyük konuşmak istemiyorum çünkü büyük konuştuğum herşeyi yaptım ama çok imkansız beter olsun bana neler yaşattı
Cevap sahibi+1 yılÇok mutlu oldum. Sakın dönme lütfen çünkü senin değerli biri olduğunu gerçekten görebiliyorum ve işte değer bilmeyenlerin sonu böyle rezil kepaze olmak oluyor. Parası mı varmış başına çalsın hshshsh
Soran+1 yılSevgilim var Şu an çokta iyi biri
Gizli Üye(25-29)+1 yılIyyy asla ama asla seni yolmanın peşindeler bunların hepsi çingen olmuş sakın hata yapıyım deme sakın
30 Yorumla
+1 yıl, bitmiş bir roman tekrar okunduğu zaman tat vermiyor
11 Yorumla- +1 yıl
ekleyebilirsin beni
+1 yılher şey açık zaten kesinlikle konuşma numaranı bile değiştir gerekirse.
10 YorumlaPsikolojik baskı yapmaya çalışıyorlar saçmalığa bak heryerden engelle gitsin boş
10 Yorumla
+1 yılYüz verme hayatina bak
30 Yorumla
+1 yılSakın dönmeye falan kalkışma.
Kendine saygısızlık yaparsın14 Yorumla
Soran+1 yılAslaaaaa
- +1 yıl
Aynen seni kullnan bi insandan bahsediyoruz sonucta güzelim😊🌸kendine yazık etme
Soran+1 yılAllah beni ondan korusun
- +1 yıl
Amin amin
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Dönmemeli sen b planı değilsin
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. hadi ordan, yalanı bol ya pezzosu
20 Yorumla
+1 yılBoşanmak için sizden nasıl bir destek bekliyor 🤔 al işte bi daha kullanmak istiyor sizi
01 Yorumla
Soran+1 yılYanında olacakmışım kimsesi yokmuş İstanbul da
Evlenmiş kızım sal gitsin
10 YorumlaYok ver gitsin terketmeseydi ibn...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılGörev icabı evlilik de neymiş uzak dur boş ver
10 Yorumla
+1 yılEngelle gitsin muhatap olmaya degmiyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gidene kınayı yakarım
10 Yorumla
+1 yılKendi iyiliğin için uzak durmalısın
10 Yorumla
+1 yılUzak dur ya bu kadar sacmalik olabilir migg
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılCevap vermemeye devam et
10 Yorumla
+1 yıl🤣🤣 engelle geç enayilik yapma
10 YorumlaTelefon numaranı değiştir 👍🏼
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEngelle geç bu ruh hastasını
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılRuh hastası ailecek.. Uzak dur
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Resmen aptl sanıyorlar boş ver gitsin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Düşme tuzağa iletişim bile kurmalarına izin verme
10 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Beni terk etti ve evlendi, şimdi geri dönmek istiyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım