Bakışların için can çekişen birileri var mıdır? Yine önemli bir konuyu masaya yatırıyoruz.. yok olmaz ondan sonra benim gözlerime kim neden hastaaaa olsun demeleri kabul etmiyorum))
Valla kadınları bilmem ama baldızımın kızı 6 yaşına gelene kadar benim bakışlarımdan can çekişti. Çocuk neden bilmem ama bana baktığı an can çekişiyor olmalı ki ağlamaya başlıyordu. O yüzden uzun yıllar bakmadım çocuğa 😂
Evet can çekişme den ziya de ben bazen müşteri ile ilgilenirken bu arada ben mağazaciyim. Kurumsal bir mağazada çalışıyorum. Ayrıca Sivas da yaşıyorum, müşteri ile göz temasını çok kuruyorum, ve benden memnun kaldıkları zaman da Benimle yeşil gözlü arkadaş ilgilendi, ve bazen şunu söylediklerini dahi işitir oluyorum, bakışları samimi ve sıcak.😊
Mr. Bean gibi bakışım olsun , ama hiç borcum olmasın :) Tipe bak ya :) Moral düzeltmeye birebir :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hanımefendiler kin dolu mafyatik gözleri ruh dolu şair bakışlarına tercih ettiğinden benim bakışlarımın kadınların gözünde bir kıymeti yok. Ama çok şükür kedilerim seviyor.