Diyelim ki aldatıldınız. Ki bu cok kötü bir şey. Kimse yaşamasın. O sinirle sizde eşinizi aldatır mısınız?
Ben kendim için cevap vereyim. Ben aldatmam yani istemem.
Ben kendim için cevap vereyim. Ben aldatmam yani istemem.
Onun yaptığını kınarken ben nasıl aynısını yapabilirim ki.
İhanetin kısasa kısası olmaz. Bu karakterle alakalı bir durum. Yapabilecek potansiyeli olan için bu sadece bahanedir.
Karakteri oturmuş bir insanın vereceği en güzel karşılık o kişiyi sonsuza dek hayatından çıkarmak olur.
Birincisi eşim beni aldatmışsa eğer, o "eski eşim" dahi olamaz. Direk yol veririm, hayatımdan silerim. İkincisi ise, o beni aldattı diye bende neden onu aldatayım ki? Bir taraf karaktersiz olunca diğer tarafın sağlam durması lazım. Karşı taraf aldatıyor diye seninde karaktersizleşmen gerekmiyor. Zaten kendisine saygısı olan kişi sırf eşi onu aldatıyor diye, o da intikam almak için aldatmaz.
Hayır asla aynı seviyeye düşmem
Eşim beni aldatsa dava eder süründürürüm. Aldatmak bana göre değil bu bir, ikincisi ise süründürmek varken onu kendi mi niye düşüreyim. Gider veririm mahkemeye evlilik birliğine kasten zarar verme diye delliler eşliğin de alırım tazminatı mi bir süre üzülürüm biter gider.
Cevap
52Cevap
Hayır Tabikide daha neler en kötü ayrılırız yani ama o beni aldattı diye ben de onu aldatacak değilim
En etkilisi her zaman umursamamaktır. Umursamamaktan kastım hiçbir şey olmamış gibi ilişkiye devam etmek değil. Öfke patlaması yaşamadan, ağlamadan uzun uzun mesajlar yardırmadan herhangi bir yerden engellemeden çok basit bir şekilde ayrılmak. Ağlanacaksa yalnız başınayken, sinirlenilecekse o da yalnız başınayken. Çok teniz bir şekilde baybayı çekmek her zaman en etkilisidir.
Onun karakterine düşmem. Aldattı mı beni? Paşalar gibi hayatından çıkarım. En büyük ceza budur, aldatmak değildir.
önce eşimle yatar sadece keyfime özel şekilde onu düşünmeden kendisini * gibi hissettirecek şekilde yatarım sonra onu aldatırım yakalanana dek yakalanmamak için çaba sarf etmem diyelim yakalandım yaptığını hatırlatır s git çekerim
Onu aldatırsam ondan farkimmi kalir o karaktersiz diye bendemi olacağım öyle bir insan için icimde duygu beslemem ki nefret bile olsa onun canini yakmak için uğraşayım
Biz zaten aldatılmasak da alıştık hayatlarının merkezinde olmamaya. Oyuzden pek şaşırmam, ama illaki yakalarım sevgiliyken bile gözümden bir şey kaçmıyor. Boşanırım, nafakamı alırım bana yeter 😂
Aldatmak intikam almak değil daha çok ilgisizlikten beklentilerin karşılanmamasından ya da sevmediğinden oluşur biri bunu bana yaptıysa zaten benden gitmiştir zaten bitmiştir
Hanımefendiler artık birer playgirl oldular bütün erkekleri cinsel performanslarına göre tek tek deneyimleyip hep daha uzun daha kaslı ve cinsellikte daha tecrübeli erkeği arıyorlar. O nedenle bu devirde evlenmek yarı boynuzlanmak gibi bir şey ama kimse aldatılsa da aldatmamalıdır. Kimse evlenmemelidir.
bu yanlışa niye ortak olayım hem kendi gözümde hem rabbimin gözünde değerimi düşüreyim, 2 yanlış asla 1 doğru etmez.
Ondan ne farkım kalır ki o zaman 😬 boşarım hemen ama donuna kadar alırdım. 5 kuruşu kalmayınca aldattığı kişiler etrafında olacak mı görürdü 😒
Yanlışa yanlışla karşılık verilmez. Ayrıca insan düşünerek hadi ben gidip şu adamla yatıp kocamı aldatayım diyemez ki? O daha saçma.
Hayır tabiki onun seviyesine düşmem ben aldattıysa bitmiştir demek hadi ordan gitsin boşarım daha iyi
Boşanmak varken, neden onun gibi ahlaksızlığı seçeyim ki? Benim bedenime, kendime saygım var, böyle iğrenç bir karşılık vermem.
Ondan ne farkın kalir o zaman bırakırım gider belasını başka yerden bulur ayrıca bensiz kalmak ona yeter
Bkz : namussuza karşı namusunu hiçe sayarak namussuzdan daha namussuz olma yolunda namussuzca ilerlemeyi düstur edinip namussuzca yollara başvurmak
Aldatmak yerine kanıtlar tazminat ve nafaka alırım boşandık dan sonra da en yakın arkadaşıyla o parayı yerim kudursun
Hayır Allah'a havale ederim hiç kendimi bir karaktersiz uğruna yormam
Hayır asla hiçbir koşulda! Yaparsa da gebertirim herhalde.
Hayir tabikide onun dusdugu duruma düşmem allahta korusun derim
seçimlerin sonuçları olur bunu düşünmüyorsa sadece sonucu görür
Onunla aynı seviyeye inmezdim. Baktım aldatıyor, ayrıldığım an yedekteki hatunlara giderdim. (!) :D
Boşanma, velayet, tazminat
Aldatmam, hiç acımam açarım davayı.
Aldatmam direkt ayrılırım ama ayrilmadan hem eşimi hemde metresini gebertirim
Senden korkulur
Kimiside 3lu yapariz falan demiş sjsjsj
Beni önden Onu arkadan yapsın acı çeksin diyo😀😀
Ya isteği kabul etsene Allah aşkına sjsj
Sanmıyorum ya. O kişi zaten eşim olmaz eski eşim olur
Aldatsa ilişki biter zaten. Olmayan eşimi aldatamam.
Bekarım ama aldatılacak olursam misliylede aldatırım.
Ayrılacağım için aldatmış olmam ama bu olaya tepki olarak gidip öyle bir davranış da sergilemem
Hayır olur mu öyle şey rezillik bu eşim beni aldatırsa gider boşarım kendimi o kadar düşürmem.
Eşimle anlaşırsak ayda bir kez ikimiz de aldatabiliriz diye bunu kabul ederdim.
Birbirimizin canını acıtmaca oynamak olur. Direk biter benim için direk mahkemelik olur yani
İhanet ile barışık bir şekilde yaşayabilen insanlar için sorun olmazdı fakat asla böyle bir şey yapmazdım.
Çirkinliğe çirkinlikle cevap vermek yerine terk ederim her şeyini elinden alarak
Aldatmayı kendime bunu yakıştırmam.. Eğer böyle bir şey var ise zaten artık hayatımda yeri yoktur..
Umarım öyle birşeyle karşılaşmam ancak pekte soğuk kanlı olacağım söylenemez
Gereksiz karakter yoksunu kişiyle aynı kategoride anılmak istemem
Ben bekâr bir insan olarak söylüyorum. Mesela tanıdığım bir adam vardı. Sürekli eşini aldattı ve boşandılar. Kadınların aldatması çok acı verici ve kişi için çok zor bir imtihan. Allah korusun bundan mütevellit evlilik den çok korkuyordum. Saygılar
Bahanesi ne olursa olsun direk ayrılırım ve bende aldatmazdım
Yaptığı karaltersizlik onda kalsın ben aldatmam öfkeyle kalkan zararla oturur..
Hayır ayrılırım onun seviyesine inmem
Serefsizlige serefsizlikle karsilik vermem
Aldatmam direkt boşanırım
Ooo fırsatını bulmuşum kaçırır mıyım hiiç🤪
Öyle bir karakterim yok yapmazdım tabi
Umrumda olmaz defolur gider rezilliğiyle
Hayır onu aldatsam ondan bir farkım kalmaz.
Kendimi niye pisliğin içine atayım
Ben intikam almak için başka bir tene zarar vermem
Hayır aldatmam, boşanırım
Yo intikam alirim ama
Aldatmam ama boşanırım anında !
okudum tuhaf oldum ya o derece
aldatmam, ayrılırım..
işkence edip öldürürüm
Aldatmam ama yapacağımı düşünüp dursun
Evlilikte sorun ya da doyumsuzluk varsa olabilir.
Hayır karakterime ters
Hayır.. boşarım. O kadar aşşağılık değilim
hata hata ile telafi edilemez
Aldatır postalarim sen aldatildin mi yoksa
Hayır aldatılmadım şükür
Peki bekledigin gibi mi cikti evlilik ben bekar im evlilik uzak gibi bana
Eşim beklediğim gibi çıktı. Ama evlilik sadece eşle olmuyor. Arada pürüzler de olur. Eşiyle paylaşabilirse insan işte bu güzel. Bazen hayat yükü ağır geliyor bekarlık daha iyiydi diyorum
Biraz daha detayli konusabilir miyiz asla rahatsizlik vermem simdi tkp atiyoeum
Kusura bakmayın mesajlaşmıyorum
Birlikte mi yasiyorsun kaynana ile
Evet
Ayri ev konusunda eşin ne diyor
1 ya da 1 bucuk sene içinde ayrı eve çıkacağız en baştan beri belliydi maddiyata ve askerliği bekliyoruz
Annenle aranda esin iyi denge kuruyor mu
O yönden sıkıntı yok seviyorum kayınvalidesi i
Evet seve seve aldatırım knk 🙄😈
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?