Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana..
[Hz. Mevlana]
Sevgiliyin gözlerine sokim diye başlıyorum bazı sevgili vardır harbiden saf temiz duygularla bakar onunla evlenincede cinsellik denilen şeyin hatta doğrusu aşk zannettiğimiz s.. kişsel duyguların kabarmasıyla meydana gelen seks hayatını yürütemezsin çünkü bu gibi adamlar mıy mıy mıy mıy eder durur bazı osuruklar vardır kendisini mafya falan zanneder oysa. S.. kimin kılı bile değildir hatta gtümün kılı bile etmez onlarda göz göze gelince albeni ile değil tamamen s.. kici ihtirasla bakar. Onunlada evlilik sadece çocuk doğana kadar yürür çocuk doğduktan sonra o gibi haşlanmış yumurta gibi kokan osuruklar kahvehane hayatına başlar başka hayatada başlar eve bile gelmez, çünkü adam mafya yav adam kabadayı karının sözüylemi haraket edecek koskoca mafya. Oysa olayın gerçekten olabilirlik kriteri nedir tamamen vicdan değerleri yerine oturmuş ve karakter değil felsefe uyumu sağlanmış biriyle evlenilmesi gerektiği kanaatindeyim çünkü erkek denilen osuruk gerektiğinde kadınını osurta osurta s.. ikecek gerektiğinde koruyucu olacak gerektiğinde kadını ile beraber yemek yapacak hatta bulaşık yıkaycak bunlar ayıp değil gayet normal benden bukadar ama yok illa osuruk tercih etmek isteyenler gitsin etsinler
Vardı eski sevgilim ile aramızda böyle bir iletişim. Çok iyi arkadaşlık sonrası sevgili olunca sadece bakışlar ile anlaşırken dışarıdan tepki bile alıyorduk siz anlastiniz ya da mesajla mi iletişim kurdunuz gibi gibi 😊
Beraber yeterince vakit geçirmiş bir şeyler yaşamış paylaşmışsam asla ve asla yanılmam , mimiklerini ve beden dilini ezbere bilirim , ve konuşmak yasak olsa sadece gözlerinin içine içine bakısarak sevisebilirim 😉
Thank you beautiful gırl ... 😉
Cevap
4Cevap
yeterince tanımışsam veya benzerlik kısmını birbirimizi tamamlama kısmına ulaşmışsak anlaşabiliriz
Olsaydı her şeyi ile anlardım ama zamanla tanıdıkça
Bir bakışından bir göz kırpışından bir hareketinden şııpp diye anlarım
Göz göze gelmedik bilmiyorum
Muhtemelen dkskdj
Kesin değil ama muhtemelenn
Sevgilim yok
sevgilisi olmayan me
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?