- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, öncelikle güzellik göreceli bir kavram yani birileri sizi beğenmiyor diye sizin çirkin biri olduğunuz anlamına gelmez. Bu kim olursa olsun o kadar takılmayın yani. Bir de mantıken şöyle bir durum da var. Sevgili olduğunuz kişi sizi beğenmese o zaman niye sevgili oldu ki? Ben şahsen her açıdan beğendiğim kişiyle sevgili olurum ve onu beğenmezlik yapmam. Beğendiğim için sevgili olmuşumdur zaten. O yüzden sizi beğeniyor ama o anda söylemeyi akıl edememiştir diye tahmin ediyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba
Güzellik göreceli bi bakış açısıdır güzel kime göre neye göre güzel kimin bakışında güzel
Mesela o beğenmez başkası çok beğenir neticede yaratan güzel yaratılan da güzeldir o açıkcası beğenmiyorum da sen üzülme demek net olarak bu benim için derken bu hep böyledir
Ben geçmişte hayatımda olan her kadına sen benim için dünyanın en güzel kadınısın demişimdir çünkü bu benim için böyle ve bunu da hissettiririm sende güzellik olayına hiç takılma çünkü zaten güzelsin ama o kişi nasıl görüyor onu bilemem00 Yorumla
+1 yılYani makyaj yaparsan düzelirsin. Bazıları "Güzellik makyajla olunabilecek bir şey değil maalesef" desede makyaj dış görünüş açısından bizi değiştirir. Yani yani bir tık daha güzel yapabilir ve erkek arkadaşın sana Bugün çok güzel olmuşsun diyebilir. Ha tabi makyaj malzemesi alacak paranız yoksa o ap ayrı bir konu
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel olmadığımı düşünmüyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen bilemedim aralarındaki samimiyeti de bilmiyoruz sonuçta
Belki en yakın ve kardeşi gibi gördüğü insan. Bunu söylemesinin altında başka bir art niyet de olduğunu sanmıyorum. Size getirdikleri farklı şekilde hitap ediyor da olabilir ayrıca. Aradaki yanlış anlaşılma düzelir umarım01 Yorumla
Soran+1 yılYok yakın biri değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılAy şu erkeklerfe her halti yapar sonra dogruluk timsali gezmeye çalışır. Kiz cirkinsede güzelsin deseler ölürler.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇirkin olduğumu düşünmüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBelkide sana daha farklı şekilde dile getiriyor
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela
- +1 yıl
Yani sana dokunmak istiyor olabilir ya da mesela laf atabilir sadece güzelsin demek yerine çok başka şekilde dile getiriyor olabilir ama sen farkında mısın o meçhul
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba..
Değer veriyor ama güzel bulmuyor olabilir
Daha önceden de sizin diş görünüşünüz için olumsuz konuşmuş sanırım
Bir başkasına güzel diyip sen benim gözümde güzelsin demeside ayrı bişey02 Yorumla
Soran+1 yılYani bu iyi bişey mi kötü bişey mi
- +1 yıl
Pek iyi bir şey gibi gelmedi bana ama siz daha iyi tanıyorsunuz
+1 yılİlla güzel bulmak zorunda değil ben bunu anlamıyorum zorla güzelsin dedirtsen nolacak huy olarak dahi insanlarla cogu huylarımız uymaz karşıdaki insanın bazı huyları sevmezken bana güzel bulmak yakısıklı bulmak konuları sacma geliyor tek kriteri güzellikse kapıyı sen ac
08 Yorumla
Soran+1 yılBana güzel demiyorsa başkasına yanımda güzel demesin.
- +1 yıl
İşte bak sorun burada bunu bu kadar ileri götürmemeli anlıyorum haklısın o konuda insan ister istemez kırılır ben artık bu durumu önemsemiyorum insana hoş güzel gelen bişeyi ne kadar problem yaparsan yap değişmez onun yaptıgı düşüncesizlik olmus orası ayrı
Soran+1 yılKimse Kimseyle zorla çıkmıyo kendi gelip benle tanışıp çıkmak istedi. şu an da neyin havası 2 aydır. Bi kere bile bi yerimi beğendiğini görmedim duymadım. Huyudur diye düşündüm. Ama başkasına açıkça söylüyor
- +1 yıl
Bu konuda ruh hastası bi sevgilimden baya psikolojik şiddet görüyordum kaşın böyle ağzın böyle en son tekmeyi yedi ben ona göre güzel değilsem ve güzellik onun tek kriteriyse giden yollar açık olsun beğenmek zorunda değil ama bunu nispet yaparcasına baskalarına söylemesi bana bişeyleri hissettirmesi her şeyden önce ayıptır
Soran+1 yılBenide normalde herkes beğenir. Sorunlarım var diye biraz bakımsız kaldım o ara tanıştık. Sürekli lazer yap bakım yaparsan giderin var felan diyordu
- +1 yıl
O ne yaparsa gideri olacakmış ergenlikten çıkamamış
Soran+1 yıl31 yaşında bidi
- +1 yıl
O daha kötü olgun erkek bulmak samanlıkta iğne bulmak kadar zor
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılNormalde tipim degilsin ama sevdiğim için guzel sayilirsin mi dmeek istemis ve niye milletin guzelligini konuşuyor kız arkadasıyla sen onunla onun arkadaşlarının dış görünüşünu yorumlasn nasıl hisseder muhattap olmayın şu tiplerle böyle sevgilin olacaģina yalnız kal
02 Yorumla
Soran+1 yılKız onun arkadaşı. Telefon da bi an Whatsap durumunu gördük kızın resmini. Bu kızda güzel ama makyaj yapıyo dedi. Bende bana 2 aydır hiç demediği için normalde kimseye demiyor diye düşündüm. Ama diyormuş
- +1 yıl
Yani nerde ne konuşacagini bilmiyor demekki sende baska erkeklerle ilgili boyle konuşsan normal mi karsılar acaba hani bir konu acilir bir sey olur tamam ama buda durup kizlara bakip yorumlamasi
+1 yılErkekler böyledir, yanındaki kadını cepte görür. Sen ne kadar güzel olursan ol, kusurunu bulup yüzüne çarpar. Kız arkadaşını gösterirsin "Bunların sevgilisi olur tabi, bize de anca böylesi denk gelir" diye seni gösterir. O an kalk dümdüz git terk et onu. Kolay ikna olmuşsun yarın bir gün yine gelip hakaret edicek. Sen stres topu musun iyice düşün karar ver yerinde olsam şutlarım onu
10 Yorumla
+1 yılBaşkalarına senin yanında güzel demesi hoş değil tabi. Sana saygı duyması lazım. Sende onun yanında başkasına yakışıklı de bence biraz o da tatsın bu duyguyu bakalım tadı nasılmış görsün.
10 Yorumla
+1 yılben başka bir kadına gayri ihtiyari bile güzel dediğini duyduğum anda içimde ki çirkefin tuşuna basmış olur infilak olur içimde bişeyler
ve ondan sonra başlarım diğer erkekleri övmeye ama her alanda överim her alanda kudurturum! sus yeter artık damarımı verev kes öleyim daha iyi der o kadar söylüyorum10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu söz çok ihtimali bir eş anlama gelen söz hangi ruh hali iç hissiyatrı ile sana bu sözü söyledi bilmiyorum karşı taraf istediği her anlama Çekmek de özgü seni bu söz aşırı bozmuş çünkü sende eminsin gerçekten seni benimsendiğine seni tam anlamı ile beğenmediğine bu sözü söylemeden önceki tüm aksiyon yaşananları düşün net fikir sahibi olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni beğenmiyor ben öyle düşünüyorum. Sürekli eleştiri
Cevap sahibi+1 yılSeni hep eleştiriyorsa yargılıyorsa senin seçimin bu onu hayatına sen alıyorsun sen müsade ediyorsun bu lafları sana söylemesine olumsuzlukları yaşatmasına çocuğun bu durumda kabahati yok bir insan kendine ne isterse onu yaşatır ama olumlu ama olumsuz olumsuz birşeye mesafe koymak yine senin elinde olan bir şey seni yargılayan insana sempati besleyip hayatında ona yer verme seni yargılamayan insanlara hayatında yer ver kendine değersizlik ucuzluk yapma zorla birşeyi olduramazsın beyninde bunu idraak et yalanlarla ne kadar mutlu olabilirsinin ki suç senin
- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılAslında durum alenen ortada fakat ben vebal alıp yorumlamak istemem. Yalnız bir erkek olarak özellikle sevdiğimin yanında bir başkasına güzelsin demezdim. Tabii bu benim.
07 Yorumla
Soran+1 yılBaşkasına güzelsin demedi. Fotosunu gördü güzel dedi
- +1 yıl
O zaman sorun yok, benim için güzelsin de demiş :)
Soran+1 yılCiddi misin
- +1 yıl
Evet. Ben ilk okuduğumda senin yanında birine güzel dedi sanmıştım. 😊
Soran+1 yılAma bana hiç güzel demedi. En son kavga çıktıktan sonra gözümde güzelsin dedi
- +1 yıl
Siz kadınlar korkunç derecede güçlü bir silaha doğuştan sahipsiniz: 6. his 😊 Eğer çok şüphen varsa onu kullanabilirsin.
Soran+1 yılEvet
Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı. seni güzel bulmuyor canım dış görünüş olarak, sadece gonlun olsun ve birlikte oldugunuz için güzel demek zorunda kalmış. yalanda soyleyemeyen biri sanırım :) bilemedim açıkçası bana dert olurdu ama başkasının ilişkisine de çok karışmamak gerek
00 YorumlaZaman kaybı boş ver bence ciddi değil bu , sonunda kullanır seni. Bence bide bunlar yüz yüze konuşulması gereken şeyler gözünün içine baka baka sor tavırlarından anlarsın yalancı mı değil mi.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlarım
+1 yılAslında çirkinsin de ben seni güzel görüyorum demek çocum. Böyle sevgiliyi hala yanında mı tutuyosun? Popomun kenarı kendi tipine bak desene?
119 Yorumla
Soran+1 yılYani çirkin görüyor olması onun suçu değil. Zorla güzel göremez. Anlamadğım böyle ise neden çıkıyor
- +1 yıl
Çirkin misin çocum? Çirkinsen içini seviyor sadece
Soran+1 yılŞuana kadar hiç çirkin diyen olmadı. Hatta herkes çok beğenir. Ama bu beğenmedi
- +1 yıl
Beğenmediyse ne işi var seninle? O kısmı anlamadım?
Soran+1 yılBende onun için soruyorum zaten
- +1 yıl
Ya kıskandırmaya çalışıyor seni ya da gerçekten güzelsin ve özgüvenini yerle bir etmeye çalışıyor
Soran+1 yılKıskanmamdan nefret ediyor. Güzel bulmuyor beni
- +1 yıl
Çocum seni kıskandırmak için yapıyor diyorum sen hala beni güzel bulmuyor diyosun
- +1 yıl
Biliyo musun? Bu çocuğun zerre kadar kendine özgüveni yok, sen de dikkat çeken bir güzelliğe sahipsin demek ki o da bunun farkında. Seni kıskandırıp kendi özdeğerini arttırmaya çalışıyor ve senin özgüvenini düşürmeye. Çünkü sen her an başka birine ilgi duyup gidebilirsin diye düşünüyor belki de. Kendine güveni olmadığı için seni bu şekilde elinde tutmaya çalışıyor. Oyuna gelme evladım
Soran+1 yılEvet özgüven sıkıntısı var. Sürekli birilerine ezilmeme çabası var. Sizce ne yapmalıyım
- +1 yıl
Birilerine ezilmeme çabasının nedeni ne biliyo musun? Aile ortamında zor zamanlar yaşayan, sürekli suçlanan, eleştirilen ve özellikle mükemmeliyetçi bir anneyle büyüyen çocuklar, yetişkinlik dönemlerinde isyankar ve sürekli kendini savunma ihtiyacı duyarlar. Nedeni aile ortamında bir veya bir kaç ebeveynin sürekli olarak onları ya suçlaması ya da mükemmeli beklediği için eleştirmesidir
Soran+1 yılEvet aile sıkıntısı var. Kendini ispat etme çabası var sürekli.
Soran+1 yılEvin en küçüğü sürekli büyüklerin etkisi altında kalmış kendi anlattı zaten bunları.
- +1 yıl
Benim annem sürekli benden mükemmeli beklerdi. Dur daha ben çocuğum, ergenim vs… Gelişim aşamalarının bir önemi yok! Bu durum bende hayata ve insanlara karşı sürekli olarak kendini savunma ve gardını alma şeklinde gösteriyor
Soran+1 yılBilmiyorum ama bu artık çok Üstüme geliyo. Zaten özgüven sorunum vardı onun yüzünden daha kötü olacak
- +1 yıl
Sana kendini kötü hissettiren kimseyi hayatında tutma çocum
- +1 yıl
Kendisi allah bilir nasıl bir tiptir
- +1 yıl
Bence o senden daha özgüvensiz
- +1 yıl
Çünkü sen kimseye sen çirkinsin demiyosun, bunu o söylüyor ve kompleksli olduğundan yapıyor bunu
Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Aslında cirkinsin ama ben sevdiğim için güzel geliyorsun bana demek.. yani söylediği buna çıkıyor sanırım
20 Yorumla
+1 yılOnunla da arkadaşlar mi peki benimki de bana hiç demez belki de şimarmayim diye bilmiyorum belki yaş farkından da olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılYaş farkınız ne kadar. Kız onun arkadaşı benim değil
- +1 yıl
8
+1 yılseni şımartmak istemiyor galiba, sevgilin seni çirkin bir tabirle hizaya getirmeye çalışıyor olabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden hizaya getirsin ben zaten seviyorum onu
- +1 yıl
sen benim gözümde güzelsin ne demek ya :D ay ne kadar itici biri sevgilin kusura bakma da.
neyse yani enteresan bir ilişki, senin yanında başkasını öven kızlar da olur mesala, onlarınki de
kıskançlıktan. bunu sevgilin yapıyorsa ben öz güven eksikliği olarak yorumluyorum
Soran+1 yılÖzgüven eksikliği olabilir sürekli kenidini övme çabasında
- +1 yıl
o zaman şey de olabilir, seninle yarış halinde. sana üstün gelmeye çalışıyor vs. ya bence bir erkek hayatındaki kadına iyi hissettirmeli, ayrıca sonda sorun çıkarma demiş resmen, acaba çirkin miyim diye sorgulatıyor sana, hoş bir şey değil.
Soran+1 yılOnla çıktığımdan beri tüm çevrem güzel olduğuma ikna etmeye çalışıyo. Şuana kadar kimse böyle dememişti sanırım güzel değilim gerçekten
- +1 yıl
sürekli kendini övüyor dedin yani kendinde o kadar övünecek şey buluyor, kendine torpil geçiyor ama sana gelince, çirkin bile olsan, görüş açısını objektife alıveriyor. bir konuşmayla da karar verilmez tabii sen bilirsin de bence değer verilecek biri değil sevgilin.
+1 yılyani demişki aslında güzel değilsin ama ben benim gözümde güzelsin diyim ki sen boş yere trip atma
20 YorumlaEğer seni az da olsa seviyorsa güzelliği önemsemez. Herkesin gözünde en çirkin olsan bile ona dünya güzeli gelirsin zaten.
00 Yorumlaneden sevmesin ben anlam veremedim guzelsin demedigi icin mi sevgi bu kadar basit mi yapmayin allah askina kendinize ve iliskinize yazik ediyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılAyrıl bence. Diğerlerine güzel demez seven adam. Diğerlerinin güzelliğini görmez ki zaten. Böyle değer vermek olmaz.
00 Yorumlaen başta tipime demediğin kalmadı derkwn? kötü şeyler mi söyledi sana
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır Ama işte kendine bak felan
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeni güzel kandırıyor işte, ne diyelim. Sen de hamur gibi yumuşuyorsun güzelce.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kandırıyor
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Baskalarina güzel diyip sana demiyosa bence konusmayi kesmelisin sen üzülürsün
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet herkese bi övgü bana hiç bişi demiyo
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. arkadaşı daha güzelmiş senden. baktı anladın onun öyle düşündüğünü, hemen r yapmış
02 Yorumla
Soran+1 yılWhatsap durumda gördü bu kızda güzel dedi. Bana hiç güzel dememişti sordum bende. Sen benim gözümde güzelsin diyor
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani güzel değilsin ama o seni sevmiş gibi bir anlam sanki
00 Yorumla Sevgilin seni güzel bulmuyor ama kırmamak için de lafı çeviriyor işte bununla vaktini harcama bence
00 Yorumla
+1 yılÇirkinim diyince ne desin adam aşkom güzelsin diyecek tabi demese sıkıntı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAslında güzel değilsin ama aşk bu gözümü kör etti güzel olmasan da bana güzel geliyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi bişey mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılCirkinsin ama deger verdigim icin guzelsin demek istemis
00 Yorumla
+1 yılzaten bunu hissettiriordur illa sana söylemesine ne hacet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimki de beni hiç sevmiyor ilgi göstermiyor ayrıldım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇirkinsşn ama benim gözümde güzelsin demek bu herhalde. Kendi Allah bilir çirkinin önde gidenidir… kastığı egoya bak
12 Yorumla
Soran+1 yılHerkes zaten onu bana yakıştırmıyo
Cevap sahibi+1 yılİşte kendini ezik görüyor. Seni ezecek minik aklıyla uzaklaş bundan sana düzgün erkek mi yok
Güzelsin kendini küçük görme diyor
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- Aşk İlişkileri konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yılNormal de güzel değilsin demek
014 Yorumla
Soran+1 yılDemi o anlama geliyo
Soran+1 yıl25 yaşındayım hiç kimse hiç böyle demedi herkes beğenir normalde nasıl anlıcam gerçeği
- +1 yıl
Çok anlama da gelebilir arkadaşına güzel diyip sana dememesi yakında ona yürüyeceği anlamına da gelebilir ayık ol erken den yolunu ver bence
- +1 yıl
Yakında ayrılmak isterse anlarsın zaten
Soran+1 yılEe bunlar-dan sonra dedim ayrılalım diye kabul etmedi
- +1 yıl
Ayrılmak istiyorsan direk ayrılırsın kabul etmedi demek ayrılmak istemediğin anlamına gelmez mi sence
Soran+1 yılBen istemiyorum ki zaten. Sadece ona istersen ayrıl dedim
- +1 yıl
Sen istemiyorsan olacak şeyleri kabul etmiş sin anlamına geliyor başkasına yürüse bile kabul etmişsin sen ayrılmayarak
Soran+1 yılBaşkasına neden yürüsün. şu an sadece beni beğenmiyor mu onu anlamaya çalışıyorum
- +1 yıl
Seni beğen se başkasına niye senin yanında güzel desin sonra da sen benim gözüm de güzel sin demesi kadar saçma bişey yokki
Soran+1 yılBaşkasının fotosuna güzel dedi. Whatsap tan görünce
- +1 yıl
Bu yorumları unutma ayrılınca anlarsın ne demek istediğim aklında tut bunları tamam 😉
Soran+1 yılNe önerirsin
- +1 yıl
Bişey diyemem ne desem de zaten kendi kararını verecek sin
Demek ki sevdiğin arkadaşını daha çok be
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılBu yalancidan ne buluyorsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeni beğenmiyor değil arkadaşını beğeniyor
00 Yorumla
+1 yılİnsanları dış görünümleri için sevmeyiz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle mal ile sevgili olanda hata ararım
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Adam baskasına guzel deyip sana demiyosa
Seni begenmiyor Seni begeniyorsa sana neden demiyor Baskasına guzel diyebilir ama samimiyet önemli Sana hiç demiyorsa burası dahada önemli
Soran+1 yılBana hiç demiyor
- +1 yıl
Ayrıl o zaman Ne duruyosun
Soran+1 yılAyrıldık
- +1 yıl
Dogru bi karar almışsın
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence pek hoş bir söz olmamış o ya
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef ki öyle gibi görünüyor
00 Yorumla
+1 yılÇok kolay ikna olmuşsun ama.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. He ya He anlaştık geri bas geri
00 YorumlaBeğenmiyor knk boş ver
00 Yorumla
+1 yılDemekki güzel olarak görmüyo seni
00 YorumlaÇirkinsinde bakışım güzelleştiriyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı. Sevene her şey güzel gelirmiş.
00 Yorumla
+1 yılBeğenmiyosa yol alsın güzel dediklerine gitsin.
00 YorumlaGüzel değilsin demiş ne diyecek daha
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoşu boşuna takıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Çok fazla takıyorum ayrıldık
Gizli Üye(18-24)+1 yılçok egolu birine benziyo sevgilin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet egolu
+1 yılnormalde çirkinsin demek oluyor..
00 YorumlaGuzel degilsin demek.
00 YorumlaBunlar boş takıntılar
01 Yorumla