Bak o kadar şans istiyorlar tanışmak için Fazla süründürmüyorum da insan gibi başlıyoruz Buluşmaya bile korkuyorlar Canim cicim bitanemler havada uçuşuyor Ama elde var 0 Bide kadinlara zor varlıklar diyorlar
İnsan gibi konuşup buluşmaya korkmaları çok saçma. 😂 Üstüne de seni övmeler havada uçuşuyor. Sıvamalar bunlar. Dedikleri doğru zor varlıklarsınız. Böyle ma llar uğraşmak zorluk gerektirir.
Erkek ler de ve kızlar da da yani bazılarında üstünlük kurma çabası var buna izin veren biziz Bi süre sonra üstün olmadıklarını anlatmaya çalışırsan zaten gitmeleri normal dır
Mal çünkü hepsi Ömür boyu tekerlekli sandalyeye mahkum insanlar var. Kimseyi sevemiyor sevişemiyorlar Biz elimiz ayağımız tamken sağlıklıyken birbirimizin kıymetini bilmiyoruz Diğer yandan da sağlıklı olmayan insanlar bi sese bir nefese hasret kalıyor Ne kimsenin şükretmesi var ne utanması Bazen dişlerim olduğu için bile şükrederim
Tavrı değişmeyen birini bulsam valla ben de bırakmayacağım Ama hep bi heyecan olsun istiyorlar Sanki hayatlarının her dk sı Çok heyecanlıymış gibi İletişimi kesmek güzel bi çözüm, niye böyle oldu diye düşünüp dursun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet benim tanıdıklarım da böyle değer ile ilgili bişey bizim gibi değer vermiyorlar
Böyle yandan sık kafalarına. Gönder hayatından
Valla öyle yapıyorum
Yoksa diğer türlü beni oyalıyorlar çok üzülüyorum
Dese ki sevmiyorum istemiyorum dese gideceğim
Ama o da yok
Ma llar çünkü yaşamayı bilmiyorlar. Netlik yok
Bak o kadar şans istiyorlar tanışmak için
Fazla süründürmüyorum da insan gibi başlıyoruz
Buluşmaya bile korkuyorlar
Canim cicim bitanemler havada uçuşuyor
Ama elde var 0
Bide kadinlara zor varlıklar diyorlar
İnsan gibi konuşup buluşmaya korkmaları çok saçma. 😂 Üstüne de seni övmeler havada uçuşuyor. Sıvamalar bunlar. Dedikleri doğru zor varlıklarsınız. Böyle ma llar uğraşmak zorluk gerektirir.
Kendini sevmeye harca vaktini gerisine önem verme
Ben kendimi yeterince seviyorum merak etme sen
Şöyle değerliyim diğerleri böyle ezik diye hava atmıyorum. sadece bu
Erkek ler de ve kızlar da da yani bazılarında üstünlük kurma çabası var buna izin veren biziz Bi süre sonra üstün olmadıklarını anlatmaya çalışırsan zaten gitmeleri normal dır
Şunu Da unutma insan ulaşamadığının hastası ulaştığının nankörü dür
Yahu ne gerek var işte böyle birseye
Bekletirse o ulaştığını da kaybediyor ama
O dediğini anca ergen ruhlu hiçbir şeyin kıymetini bilmeyenler yapıyor
Benim denk geldiklerim yine biraz iyiydi
Hah işte beklerse yanındakini kaybetmeyi aklına getirmez yedek birini bulana kadar
Valla bana denk gelen ergen olmayanlar bile aynı düşünce içindeydi
Mal çünkü hepsi
Ömür boyu tekerlekli sandalyeye mahkum insanlar var. Kimseyi sevemiyor sevişemiyorlar
Biz elimiz ayağımız tamken sağlıklıyken birbirimizin kıymetini bilmiyoruz
Diğer yandan da sağlıklı olmayan insanlar bi sese bir nefese hasret kalıyor
Ne kimsenin şükretmesi var ne utanması
Bazen dişlerim olduğu için bile şükrederim
Elindekinin kıymetini kaybedince anlıyor ya insan işte bunlar onun farkında değiller tek sıkıntı da bu
Aynen yüzeysel yüzeysel yaşasınlar öyle öküz gibi
Valla ben şahsen hafif Bi havaya girdikleri an muhabbeti kesiyorum uğraşamam kimseyle artık
Tavrı değişmeyen birini bulsam valla ben de bırakmayacağım
Ama hep bi heyecan olsun istiyorlar
Sanki hayatlarının her dk sı Çok heyecanlıymış gibi
İletişimi kesmek güzel bi çözüm, niye böyle oldu diye düşünüp dursun
Valla ben sakin kafamın dengi biri bekliyorum denk gelirse eğer bakalım artık bizde de şans yok bu arada bunu da dile getirim
Aynı şans bana da gülmüyor
Yok bu da yapmaz herhalde diyorum daha beter ağzıma s. cıyor
Ben buda yapmaz demiyorum buda yapar diye yaklaşıyorum herkese artık