Yalandan Nefret ediyorum. Eninde sonunda ortaya çıkacak bir şey için insanların bi çaba içine girmesi de beni ayrıca uyuz ediyor. Bi yalanla başlarsın, yalanını sürdürmek için bir yalan daha bir yalan daha.. eee noldu bu işin sonu? Bir kere üşengeçim ben :D düşünemem çetrefilli şeyler
Güzel fıkra güldük eğlendik. Olayın içine dahil edeyim kendi mi de ben işin içinden çıkamadım. Bunlar gerçekten nasıl böyle senaryo yazmışlar inanıp oynamışlar. Çok garip geldi bana haha. Ne diyor Cem Yılmaz "yalancı yalanı söyleyemeyen adama denir. Yalan söylebilen adama yalancı diyemezsin çünkü söyleyebilmistir"
Yalanım ortaya çıktıysa o saatten sonra inkâr etmek manasız olur, doğrudan suçumu kabullenirim. Olay da kapanmış olur. Boş yere germeye, gerilmeye gerek yok.
Yalanım yoktur ki buna gerek olsun ama bayılırım yalanlarını gün yüzüne çıkarmaya birilerinin, pat diye yüzüne vurmaya. Herkese yalan söylensede bana söylenemez...😉
Kolay kolay yalan söylemem ancak yalan söylemek zorunda kaldığım konu mutlaka karşımdaki insanın iyiliği içindir. Ortaya çıktıysa yapacak bir şey yok. Neden yalan söylediğimi açıklamaya çalışırım.
Genel olarak yalan söylemem. Demişsem de vicdan yapıyorum. Sonra gidip doğrusunu diyorum ama yalan demişsem ve yakalanmışsam doğrusunu dedim hep biri hariç. Çünkü orada cidden gururuma dokunan bir durum vardı.