Ben artık dayanamıyorum ne yapacağımı şaştım?

Biz 4 senelik evliyiz yakın zamanda evlat kaybı yaşamış bı anneyim 10 ay falan oldu ama benim için çok yakın bı zaman bu süreci atlatmaya çalışırken köyde oturuyorduk kaynanamla aynı binada eşim sağ olsun beni şehre taşidi çünkü orada mutsuzsun her neyse daha taşinali beş ay olmadı eşimin babası ameliyat oldu bende kaldı bı ay ve kaynanamda öyle ben bu piskolojiyle bide hasta baktım ve kızlarıyla aynı yerde oturuyoruz nasıl olsa oğullarının evi olunca kalalım mi müsait misin deme gereği bile duymadan hastane çıkışı direk eve geldiler her neyse iyileşti bu sefer daha bir ay bile geçmeden yine geldiler on gün kaldılar ve bende kalıyorlar her gelişlerinde eşimle konuştum ama halletcem haklısın falan dedi ama kavga eder gibi de olduk neyse yine aradan üç hafta geçti geldiler şu an bendeler iki gündür ve torunun nişanı var ona gelmişken gitmek için kalcaklar ve doktor tekrar randevu verdi bı hafta sonraya gelmişken ona da gidelim diyip gitmezler köye gorumcemler çağırıyor gelin bizde kalın diye gitmiyolar kaynanam otururken onlarda da kalcam diyor ama onlarda sadece bir gün kalıp yine bana geliyorlar ve ben evlat acısı yaşadım bunu atlatmaya çalışırken kaynanam sabahtan akşama kadar bana dert anlatıyor eşimle konuşsam haklısın bidaha böyle olmuycak bu seferlik diyor ama bu bı seferlikler bitmiyor gerçekten kafayı yicem gerçekten misafir agirliycak halim yok ben zaten zor bı süreçten geçiyorum eşimi çok seviyorum çok Zor zamanımda bana destek oldu ama gerçekten artık evlilikten bile tiksinmeye başladım ben uzak bı memleketten geldim acaba diyorum karşıma alsam kendi evimde bile rahat değilim gerçekten çok yoruldum biraz annemlerin yanına gitcem mi desem napsam bilmiyorum evin halini görseniz oturma odasında kalıyorlar her yer yatak döşek ve sabah akşam yattıkları için o yatak kalkmıyor ne hastane işleri ne başka bahaneler bitmiyor her geldiklerinde bende çok uzun süre kalıyorlar kendi evimde kanepeme uzanıp yaramaz oldum zaten 3 sene altlı üstlü beraber oturduk gerçekten bıktım halden anlayıp evimize gidelim demiyolar nolur insan gibi kırmadan akıl verin ben napcam 😓😓
Ben artık dayanamıyorum ne yapacağımı şaştım?