Hislerim çok mu abartlılı?

Merhaba arkadaşlar, görüşlerinize ihtiyacım var. Kız arkadaşımla 3,5 aylık olan ilişkimiz güzel rutinde ilerliyor tatlısıyla tuzuyla mutluyuz.. İlk 1. Ayda galerisini kendi isteğiyle gezerken eski sevgilisi ile olan bir fotoğrafını gördük beraber, sadece ayakta yan yana çekilmiş fotoğraf, eski sevgilisi 1-2 sene oluyormuş diyişine göre, evet 2 ay önce oldu bu olay tabii haliyle canım sıkıldı özür diledi falan, sonra bugün wpda gezerken bi wp grubunda kimse yok içinde ama yani not şeklinde kullanıyor, neyse o yere girdi en yukarda 2018de yine aynı fotoğraf duruyor ama silüet şeklinde tam gözükmüyor çok eski olduğu için, fark etme imkanı yok tabi ama yine canım çok sıkıldı. Dil döktü bilmiyordum falan filan. Bilmiyorum anısı olabilir ama durmasıda hoş değil tabii fark etmeside zordu o fotoğrafı zaten ama takıldığım konu topu topuna 2-3 fotoğraf nasıl silemezsin galerinden bilmiyorum. Saygım sonsuz.. Kırılıyorum üzülüyorum yanan ben oldum zaten bu hikayede. Biraz tavır yaptım çünkü modum düştü neyse.. Bu durumda siz olsaydınız ne yapardınız düşüncelerinizi bilmek isterim sadece ben mi çok abarttım bilmiyorum. Teşekkür ederim..
Hislerim çok mu abartlılı?